Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kad otipkaš poruku, pritisni crtl+a da ti označi sve što si napisala, a onda nastavi čuvat crtl i pritsni slovo c, pa onda pošalji poruku, ako pukne opet se vratiš tu, otvoriš prozor za novu poruku i onda pritisneš crtl+v i pastiraš ono što je već bilo napisano, a što se tiče foruma, imam i ja problema sa otvaranjem novorodjenčad, očito da niko ne vodi brigu, o ovom šta se dešava ovdje, to treba da se popravi maximalno sat vremena, al šta je tu je..
danas oko 14 i maloprije nisam mogla uci na forum u trajanju od 10 do 15 min... jel se jos nekom desava ? otvori mi se stranica gdje pise Oops! This link appears broken. Page not found - connection failure.
danas oko 14 i maloprije nisam mogla uci na forum u trajanju od 10 do 15 min... jel se jos nekom desava ? otvori mi se stranica gdje pise Oops! This link appears broken. Page not found - connection failure.
To se i meni danas desilo...inace nemam problema sa ulaskom!!
Da i ja pokušavam evo 15ak minuta i uspjelo je napokon,sve drugo otvara bez problema samo rr neće
Meni se jednom desilo u trajanju od 3-4 dana. A i maloprije,jednostavno nece,ali eto uspjelo iz nekog dvadesetog pokusaja.
mislim da se radi o uredjivanju stranice... pa zbog toga dolazi do ovih smetnji jeste pogledale RR sl, hr i rs? izgledaju drugacije, i nasa bi trebala uskoro
Salim se,...Samo da se prijavim i ja ovdje,nazalost... Par dana nikako nisam mogla otvoriti neke pdf,a juce sam se pravo namucila dok nisam otvorila RR uopste...I zato ova dva dana kad uspijem "uci" na RR,vise ne izlazim
mislim da se radi o uredjivanju stranice... pa zbog toga dolazi do ovih smetnji jeste pogledale RR sl, hr i rs? izgledaju drugacije, i nasa bi trebala uskoro
ja nemam problema pri otvaranju trnutno.
Evo ja sam sad pogledala rr.rs i bas mi je cudno,nista nesto ne vidim. Cudo je ta navika...
e tu si vala u pravu znas otkad im govorim da nam promijene one albume... al uvijek odgovor: jos je beta verzija a meni se tako svidjajuuuuuuu (mislima na rr.sl) nadam se da ce ubrzo :)
miska bona.. kak'a stela hahahahahahah pa sjecate se(one koje se sjecaju) onih problema kad se PDF-ovi jedno vrijeme nisu mogli otvarati.... aaaaaaaa koji uzas, ja sam tad poludila, a jos mi nekad pred termin bilo, pa kad se nisam upucala, sjedim kuci a ne mogu na RR ... a nasa nam Emina otvarala teme sa linkovima da nam pomogne, jer je ona nekim cudim otvarala pdf-ove u ranim jutarnjima satima
Nego pricaj,sta ce nam to mjenjati?' Nemoj da nam sta plaho izmjenjaju,pa da se ne mognem snaci,da ne budem "zbunita" do te mjere,da ne znam "jesam li dosla ili sam posla" .. Jer kako Nunichi...cudo je ova navika....
Nego pricaj,sta ce nam to mjenjati?' Nemoj da nam sta plaho izmjenjaju,pa da se ne mognem snaci,da ne budem "zbunita" do te mjere,da ne znam "jesam li dosla ili sam posla" .. Jer kako Nunichi...cudo je ova navika....
Probaj mishka na rr.rs ja usla i izasla,nista ne vidim...hajd ziva bila da vidim jel do mene A takav i nas ceka,valja se naviknut.
Ali valjda je navika samo u pitanju ako me ne bude na RR kad to sve odrade,znajte da sam zalutala ,e bice prosipanja.. samo takih......Ne znam sad za sad mi se ne svidja....ali valjda cemo se navici ,sta bi mora se ....Ne mogu oni biti veci manijaci od nas za RR..
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.