Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ces da stavis sliku? Ako ce na forum, onda moras sliku najprije upload negdje recimo na photobucket, i slicne stranice, otvori sebi account, napravi album i uploaduj, nakon toga samo uzmi link slike i stavi ga izmedju ovoga [img]OVDJE[/img] i eto to je to, pis of kejk...
mila hvala što si glasala za moje pile,a ja ne znam dal više možeš staviti tamo slikicu(prijaviti bebca svog)na hipp,jer je već kaj takmičenja za 7 dana???Pogledaj tamo u pravilniku,ako ti igdje piše da ga još možeš prijaviti pokušaj poslati sliku...a onda ćeš morati čekati(do sutra) da ti admini na hippu odobre profil bebe!Tako smo svi čekali!
Želim ti sreću!
ej žene,jel se i vama dešava...meni tamo na 'zadnje rasprave' ne broji od 17h i 44min,i to mi stoji...znači zadnja javljanja na temi 'za pampers poklone' u toliko sati...i posle kao da se niko nije oglasio ni na jednu temu nemam pojma,šta je ovo
ej žene,jel se i vama dešava...meni tamo na 'zadnje rasprave' ne broji od 17h i 44min,i to mi stoji...znači zadnja javljanja na temi 'za pampers poklone' u toliko sati...i posle kao da se niko nije oglasio ni na jednu temu nemam pojma,šta je ovo
Isto kod mene, satima kao niko nista nije napisao
Kod mene isto,sta je ovo
I kod mene ...... Sada sam gledala Cekaonicu i niko nista nije objavljivao Ne moguce
Kod mene isto,sta je ovo
I kod mene ...... Sada sam gledala Cekaonicu i niko nista nije objavljivao Ne moguce
i kod mene isti problem
Kod mene isto,sta je ovo
I kod mene ista stvar .Vidim kada odem na promijenjene rasprave,ali na posljednje na forumu mi stojit to isto Sta se desava???
zamrla mi ringeraja kako ne mogu vidjet šta ko trenutno piše, nisam u toku ,jer ne radi "posljednje na forumu" a i gdje mi piše "moja RR" nema ništa-samo bijelo ? Pomagajte i požurite to popravite....
zamrla mi ringeraja kako ne mogu vidjet šta ko trenutno piše, nisam u toku ,jer ne radi "posljednje na forumu" a i gdje mi piše "moja RR" nema ništa-samo bijelo ? Pomagajte i požurite to popravite....
a to i vi imate problem?!e dobro je ja mislila da sam opet negdje supnula pa nesto poremetila posto sam cudo za modernu tehnologiju,najbolje od svega znam pokvariti
i kod mene postoji vise problema ... prvo vec 5 dana mi blinka ona poruka na mojoj ringeraji a poruke nema i sve sam i obrisala i pokusala te vase metode ali nista ona kovertica je tu jos uvijek, drugo, kad otvorim moju ringeraju nema mi nikako ono polje nase rasprave (rasprave u kojim sudjelujem), i takodjer ni kod mene ne radi Posljednje na forumu,nadam se da ce ubrzo uslijediti popravka...
molim odgovorne da uklone onu reklamu za igricu u albumima - nekakav Bite pored albuma sa bebicama.. prosto se covjek prepadne i zaista nije primjeren ovom forumu..
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.