|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
1.11.2010 15:55:39   
rose
ja sam sex sebi zabranila krajem 7-og mjeseca...bas nekako kad se mona ranije porodila zbog sexa user posted image a i mene pocele boliti pubicne kosti, redovan klik-klak zvuk kada se okrecem, koljena bole od tezine...i zabrana sve do neki dan...al sto kaze vila...osjecaj nidje veze...vratit cemo se u formu kad se princeza rodi user posted image do tada moze i da se ceka user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1526
1.11.2010 22:08:01   
mrkva
pozdrav samo na brzinund da javim da sam se juce porodila, evo nas već kući, dječak 3900 kg  53 visok

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1527
1.11.2010 22:21:07   
dada83
Cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nadam se da je sve proslo ok, neka ti je zdrav i ziv puno godina

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1528
1.11.2010 22:24:06   
rose
IZVORNA PORUKA: mrkva

pozdrav samo na brzinund da javim da sam se juce porodila, evo nas već kući, dječak 3900 kg  53 visok

masala cestitam da vam bude ziv i zdrav puno godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1529
2.11.2010 7:37:30   
Almaa
mrkva, cestitam nek je ziv, zdrav i sretan puno, puno godinauser posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1530
2.11.2010 7:40:40   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  mrkva
kako su moje user posted image
Rose dobro je da ti se pritisak normalizovao
jeste li bile na kafici juče
moram malo da se pohvalim, juče samo od svoje drage snhe dobila divne trudničke hlače-crne, na peglu i super mi stojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1531
2.11.2010 7:45:56   
Almaa
taurususer posted image user posted image user posted image za snahu i za hlace, ja sam  po helankama udarila, najviše mi odgovaraju

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1532
2.11.2010 8:15:13   
vila.vilica
jutrić svima user posted image

mrkvo čestitam!user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1533
2.11.2010 8:26:21   
mamin cvjetić
Mrkvačestitam neka ti sinčić bude živ i zdrav puno puno godina a ti da se što prije oporaviš user posted image user posted image

Jutro drage moje kako ste pajkile ja vala jesam lijepo. Danas idem na kontrolu pa vam podnesem izvještaj šta je bilo kad se vratim pusa za sve vas odredauser posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1534
2.11.2010 8:29:59   
gagach
MRKVA CESTIIIIITAAAAAAAM!!!!   nadam se da je sve proslo uredu i brzo. Neka ti je ziv i zdrav i sladak!!!!user posted image

Ostalim zenicama zelim dobro jutro!!!! odoh sad napraviti kaficu da se razbudimuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1535
2.11.2010 8:40:44   
Lara83
mrkva user posted image  user posted image  CESTITAM user posted image user posted image  mashallah bebica velika! sve naaajbolje od user posted image

Nadam se da ste fino pajkile, jer ja bas jesam...u 6:30 sam se ustala user posted image
I samo da kazem da mi je drago sto smo se sinoc opet okupile i da sam bas uzivala na kafici: rose, vila.vilica, gagach, sarah user posted image
i ostale drage trudnjace puno pozdravljam pa se pisemo kasnije!

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1536
2.11.2010 8:44:17   
ziki
Jutro trudnice, da se pridružim. Ja sam rana trudnica, po mojim računanjima neka 4 nedelja. Ovo mi je druga trudnoća i totalno različita od prve. Mučnine su počele rano, u ovo doba sa Nemirkom nisam ni znala da sam trudna i mučnine kad su krenule bile su samo popodne od 3, sad nema pravila od ranog jurta do večeri. Kod dr idem krajem naredne sedmice, po dogovoru.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1537
2.11.2010 10:20:49   
gagach
IZVORNA PORUKA: ziki

Jutro trudnice, da se pridružim. Ja sam rana trudnica, po mojim računanjima neka 4 nedelja. Ovo mi je druga trudnoća i totalno različita od prve. Mučnine su počele rano, u ovo doba sa Nemirkom nisam ni znala da sam trudna i mučnine kad su krenule bile su samo popodne od 3, sad nema pravila od ranog jurta do večeri. Kod dr idem krajem naredne sedmice, po dogovoru.
drago mi je da si nam se pridruzila...zao mi je sto te pate mucnine ali ce brzo i proci...nadam se da neces povracati a ako i budes sve to volimo zvati slatkim mukama...user posted image  obavezno nam se javi poslije prvog pregleda.
sigurna sam da ces se fino provesti sa namauser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1538
2.11.2010 10:54:43   
ivana st
Hej drage moje, kako ste mi jutros?
Ja se evo vučem po kući, imam danas na par mjesta za otić a vrijeme nikakvo i baš mi se ne ide nigdje. Veselim se jedino ginekologu popodne jer ću opet vidjeti moje sunce user posted image .
Lara moja ima li kraja tim tvojim papiruštinama user posted image ? Ima li tko da prevališ malo tog posla sa sebe?
Gagch koje si to nalaze radila? Nadam se da je sve ok!
Mrkva čestitam user posted image user posted image user posted image ! Tebi i malom princu šaljem veliku pusu user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1539
2.11.2010 10:59:47   
taurus
IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image user posted image user posted image user posted image  ziki
dobro nam došla
bila sam te upratila na temi test za trudnoću, ali ne skontah kada si ga radila
želim ti ugodnih user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1540
2.11.2010 11:17:41   
Lara83
ziki dobro nam dosla user posted image  ti si iskusna mamica tako da ces nam svakako pomoci sa savjetima user posted image  
a sto se mucnina tice, proci ce...slatke trudnicke muke user posted image  sretno na pregledu slj. sedmice i javi nam se!
gagach kakvi su nalazi?
ivana nema kraja mojim papirima user posted image  ali lagano ja to zavrsavam i evo uspjevam i da malo virnem sta se desava na rr, ali nesto nam se zenice uspavale od jutros.....sretno danas sa UZ i uzivaj u svom suncu user posted image  i ja jedva cekam slj. sedmice user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1541
2.11.2010 11:36:30   
neda 30
Pozdrav za vas moje user posted image ,user posted image user posted image

Ja sam ovih dana malo više odmarala, "surfanje" internetom ukinula jer sam se u prošli petak istraumirala čitajući razne slučajeve žena koje su imale problem sa kraćim grlićem kao i ja...user posted image .Uglavnom mi smo sad dobro, hvala Bogu, češće "poravnimo"user posted image .

Ladyblue i Mrkva čeeeestitkeeeee od srca !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim mojim dragim user posted image veliki, najveći user posted image !

P.S. Pričejte nam kako je bilo na kafici user posted image !

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1542
2.11.2010 11:57:34   
Admiraaa
Drage user posted image evo i ja jutros poranila, isla radila briz grla pa sad dosla hocu da pijem kahvu, da se odmorim. user posted image kojima se blizi termin da li vam je doktor rekao da koristite vaginalete pred porod ( u 9 mjesecu) da bi se ocistio porodjajni kanal? Meni je preporucio pa bih da vidim da li je neka od vas to radila?
Mrkva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da budete zivi i zdravi oduser posted image vam zelim. ostalim user posted image ugodan dan!!!!!!!!

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1543
2.11.2010 12:02:59   
gagach
Ivana joj blago tebi ti ces na uz i ja ne mogu docekati ako uspjem izmoliti dr ove sedmice da me primi..jer me jutros nesto ziga dole pri dnu stomaka pa sam naravno opet istraumirana...
a vadila sam obicne nalaze...krvnu sliku i urin...doslo vrijeme kontrole.user posted image

Laro nisu jos danas poslije posla cu otici po njih...tako da cu u 2 znati...vec me nervoza hvatauser posted image
neda30 davno sam ja rekla da bi mi bile sretnije i uzivale u trudnoci da ne citamo razno razne slucajeve...sto bi moja mama rekla da u njeno vrijeme nisu pojma imali o hiljadu stvari a mi sada znamo i nalaze citati i gledati na uzuser posted image  
na kafici nam je bilo divno i bas smo zaglavile sinocuser posted image  

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1544
2.11.2010 12:17:23   
Rimljankaa
Eh da se i ja javim....

Ladyblue cestitam!!!!!   Sve najbolje od srca!!!  I brz oporavak...

Mrkvice i tebi draga cestitke! da je bebica ziva i zdrava puno,punooo godina i da se brzo oporavis..
Nadam se da se niste puno namucile...

Ja sam vam pomenula taj problem s bubrezima. Kaze doktor moguce je da ima malo pjeska,kojeg svi imamo,ali misli da to nije nista puno,pa cemo vidjeti. Kaze zbog trudnoce da je malo taj kanal pritisnut i onda zato da boli. A mene je strasno boljelo. Poslao me urologu,pa sam danas uzela uputnicuotici cu ovih dana da vdim sta ce urlog reci.
Mene je hvala Bogu prestalo. Samo od sebe-najednom. Opet,bas sam u strahu,bojim se da me opet naglo nezaboli.
Na svu srecu,kontrakcija nema,bebica se uredno razvija i fino napreduje.
To je i najbitnije... Lijepa curica.... 
Eto,ovo me bas bilo nasikiralo,i nisam bila ni za sta.. Jos i kad me boljelo,bas me tjeralo samo na lezanje,nigdje nisam mogla maci...

Zao mi je zbog kafe user posted image user posted image  meni se bas nikako neda da se vidim s vama,a zaista imam zelju!
Sad se hvala Bogu dobro osjecam,samo da nema ovih bolova i lijepo spavam.
Od proslog pregleda dobila sam 3kg,uhh  kako te kilice se lijepe nabrzinu...

Ziki dobro dosla i cestitam ti na trudnoci!!!

Rose,kako se ti osjecas? Ima li kakvih simptoma? Jos malo...jos malo...  :)))

Kako ste mi sve ostale,da vas ne nabrajam???

Ljubim vam pupe,pa se cujemo...  :)))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1545
2.11.2010 12:19:26   
neda 30
Gagach mila, tačno što kažeš, al na greškama se učiuser posted image .
Pokušaj ih nagovoriti da te prime na UZ, jer se čovjek poslije osjeća opuštenije, a i vidimo naše drage user posted image .

Baš mi je drago da vam je bilo lijepo na kafici,  user posted image ljubomorna sam, hoću i ja ali sam dalekooouser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1546
2.11.2010 12:25:07   
ivana st
Ma inače bi bila malo napetija glede pregleda, ali kako sam vidjela bebicu i prije neki dan na UZV kako napreduje, sigurna sam da će i danas sve biti ok.Uh da mogu ja bih najradije prikačila se na taj UZV 24 sata i pratila moje sunce kako raste i kako maše rukicama i nogicama user posted image user posted image .
Gagach i ja znam na trenutke osjetit kako me štreca po stomaku, ali mi je ginekolog pomogao da ne paničarim glede toga. Objasnio mi je kako je to normalna pojava, jer matrenica se širii potiskuje ostale organe oko sebe u neku drugu poziciju. Netko ne osjeća ništa ali eto mi smo očito u toj skupini koja osjeća.
Evo sam dogovorila i termin trudničkog tečaja na koji idemo mm i ja, jer on želi prisustovat porodu. Tečaj počinje u 2. mjesecu, jedva čekam.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1547
2.11.2010 13:10:25   
gagach
Ivana ah pa onda nema razloga za brigu. Samo se ti nama javi kad prodje pregled da te ne proganjamo po pp-uuser posted image
a sto se bolova u stomaku tice...znam da je to sve normalno al ja ne volim normalne stvariuser posted image user posted image  meni je bas lijepo kad me nista ne boliuser posted image

joj sad mi je glavna preokupacija sta napraviti za rucak...user posted image  vise mi je puna kapa izmisljanja...user posted image user posted image  helem mozda kazem mm-u da kupi pite kad krene sa posla user posted image user posted image user posted image  mene treba zatvoriti...user posted image

Rimljanka joj bas mi je drago sto te prestalo boliti... Sinoc smo te na kafici spominjale...user posted image  valjda se nece vratiti bol...samo polako...
organizovat cemo jos jednu kaficu prije tvog terminauser posted image  a ako se nesto iskomplikuje oko dolaska doci cemo ti u kucu sve hehehehee

< Poruku je uredio gagach -- 2.11.2010 13:15:44 >

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1548
2.11.2010 13:21:25   
marci
ćestitam draga od srcauser posted image

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 1549
2.11.2010 13:35:53   
m.i.n.a.
Oli zene...
Bas mi je drago da vam je bilo lijepo sinoc,ko je nama kriv sto nismo mogle biti dio..ali drugi put...
Mrkva cestitam i zelim sve najljepse bebici i tebi sto brzi oporavak pa da uzivanje pocne...
Ziki dobro nam dosl...
Rimljanko nek samo ne boli a nadam se da te doktor smirio sa tim objasnjenjem da nije nista opasno...mada mi je iskreno vise dosadilo slusat objasnjenja da je to normalno u trudnoci,sta god to je normalno..mislim hvala Bogu pa nije nista ozbiljno al eto,da bar recenicu preformulisu...
Gagach...pa sta to tebe mori opet..joj,joj...nedaj se umoru prepustit,to ti ja kazem koja tipka skoro iz lezeceg polozaja..hihihihi...jutros sam se tako nahodala da sam dosla kuci presvukla se i samo tabla..nemoze se stvarno vise ko prije sve brzo obaviti i ne umoriti..hehe..a sta fali bona i kupit rucak,ja doduse imam paprike od juce i jos cu samo tikvice ispohovat i dosta..
Evo danas se narucila za sljedeci uz i kontam kako vrijeem proleti..evo vec sedmi mjesec a ko da je juce sve pocelo..
Svima veliki pozz pa se tipkamo..

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *