|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
1.11.2010 7:42:51   
taurus
jutro drage moje user posted image
prije svega čestitke za Lady blueuser posted image user posted image user posted image
ja baš sad razmišljam kako ovo vrijeme leti, danas sam ušla u 27 sedmicu, a kao da je juče bilo kada sam uradila test i javila se na temi trudna sam
brzo mi ovo prođe pa me uhvatila neka nostalgija, jer ipak je lijepo biti user posted image

juče sam 2 sata šetala po Igmanu i baš sam uživala
nadam se da ste i vi lijepo provele vikend
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1501
1.11.2010 8:48:08   
esmina i bebina mam
Dobro jutro vam drage moje marci odakle si ?

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1502
1.11.2010 9:02:34   
mamin cvjetić
Hej hajte na po jednu ja je zakuhala user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1503
1.11.2010 9:15:15   
Mama2b
Jutro drage moje,

ladyblue CESTITKEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

Ja na poslu, a tako mi se spava, bebac uredno udara, kao da zna da sam na RR pa se i on javlja i pozdravlja vas.
Meni se tako grce sake po noci, da je to nenormalno, kad ustanem na wc ne mogu ih saviti, ili ako su savijene bile ne mogu ispruziti. Citam da je to normalnouser posted image

Preko vikenda sam trazila komodu za presvlacenje i sve su nekako iste...Ako imate ideje gdje bih mogla jos pogledati, do sad sam bila u radnji na Mojmilu, kod Santade i iza Katedrale.
Imate snizenje baby stvarcica u Oviesse kod Interexa, ja kupila neke bodice, pa eto ko zeli...

Pozzzzz

27.12.2010. se rodio nas prelijepi bebac:)))

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1504
1.11.2010 9:30:43   
m.i.n.a.
Jutro zene drage..
ovih dana nikako da sjednem i sve povezem sta se desava,sve nesto trci tamo trci vamo...jos sad ovo kako je ispalo da ce muzic ici svi ocekuju da smo redovni u Ze i to citav vikend a niko da se ponudi da malo i kod nas dodje,ako nista da me postedi spremanja i raspremanja stvari al eto..Mi smo dobro,standardno malo ledja zezaju,ponekad ukocenost..juce mi je va;ljda tlak spao pa sam bila tako malaksala,nisam imala snage saku stisnut al sve to ide u trudncki taz,evo odjutros sve ok..beba talkasa po stomaku sto mi je neki znak da je i ona dobro..
Nisam sigurna da cu danas uspjet na kafu doci pored sve moje velike zelje,juce sam pola dana se borila sa masinom,nece da pokrene centrifugu,naravno da me poslije vise sati pokusaja naljutilo i ja je otvorim i doceka me pljusak vode,pa dok to se pokupi,helem puna kada vesa sto iz masine sto od kupljenja okolo..tako da ako bi maistor kakav dolazio danas trebam biti u kuci al vidjecu jos..ako se pojavim tu sam ako ne...zao mi je...
sve vas puno pozdravljam,idem vas malo citat sta ste pisale...

(odgovor članu Mama2b)
Neposredna veza do poruke: 1505
1.11.2010 10:11:32   
gagach
jutro zenice! evo da se i ja tuspasimuser posted image  sinoc sam super spavala cak se nisam niti jednom ustajala u wc valjda sam se zato i naspavala pa sam sva happyuser posted image
Jutros sam isla vaditi nalaze pa ce sutra biti gotovi...nadam se da ce sve biti ok i uredno...bas me nesto zbog toga nervoza hvata...al ja sebi samo trazim razloga za brigu...hahahha ne volim se opustitiuser posted image  
mino user posted image user posted image user posted image  pokusaj stici na kafu...gledaj na to kao na satak odmorauser posted image
taurus i ti si po planinama hodalauser posted image  treba ponekad otici malo cistog zraka udahnuti...ja sam zato i spavala ovako dobro...opilo meuser posted image

svim ostalim trudnicama koje su budne  saljem user posted image user posted image
a ovim sto spavaju user posted image ( ovo je ljubomorni smajli hahaha ) user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1506
1.11.2010 10:23:50   
Ida2010
Jutro drage user posted image I
ladyblue cestitam user posted image user posted image
drago mi je da ste dobro i naspavane.
Ja sam u subotu navece bila malo zabrinuta user posted image . Stomak me bolio, ali ne kontinuirano, vec u prekidima.Boli 10-15 min pa prestane,pa opet i na kraju uzmem apaurin i poslije toga,hB se smiri.juce nazovem dr i ona mi kaze da uzmem buscopan,iako je juce sve bilo ok uzela sam preventivno.Mada ja mislim da mi i to sto imam problema sa stolicom stvara nadutost,ali u subotu me bas bolio donji dio stomaka.
Sada je hvala Bogu sve ok i samo molim Boga da se ne ponovi.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1507
1.11.2010 10:35:20   
vila.vilica
Jutro drage user posted image

samo da se kratko tuspasim..posto sam kasnila na posao..
jutros smo bili 4d...
prvo i najvaznije..i ovaj doktor je rekao da je sve OK..HVALA BOGU
Izgleda da je ipak user posted image user posted image
Od proslog UZ, prije skoro tri sedmice, mala se udebljala sa 317 na 670, a i mama je dobila duplo user posted image
Lopovčić nam se nasmješio, protezao se  i nešto je pokušavao da kaže (mlataranje usnicama reda radi) user posted image
sve su mi na cd-u mali kratki klipići i još nisam dokučila kako da napravim bar jednu slikicu od klipova..
funkcija print screen ne fercera u ovom slučajuuser posted image

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 1508
1.11.2010 11:12:55   
naidica
dobar dan drage moje!!! sta ima,,,kako ste mi????
vila vilica masala za tvoju bebicu,,najbitnije je da je sve ok!!!masala na user posted image ,,bice to mala princezica!!! a kako je tamo kod vas,,kako se ide na 4d uz je li platis ili kako to vec ide????
gagach drago mi je sto si se naspavala,,ja nisam bas legla sam u pola 3 a kad sam zaspala nemam pojmauser posted image user posted image   ma ima da budu dobri rezultatiuser posted image !!!
laro gdje si ti??? cuvaj nam se!!!user posted image
sunce,,medi,,,esmina i mamina beba,,mina,,ida,,mamin cvjetic,,taurus i sve ostale user posted image veliki pozdrav!!!!

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1509
1.11.2010 11:33:55   
vila.vilica
naidice...jel to nisi u Sarajevu?..ja bas mislila srescu te veceras na kafi user posted image
pa kako sam upratila sto se tice 4d...zene koje vode kod ginekologa koji ima mogucnost da uradi 4d, uradi im taj 4d u normalnoj kontroli uz malo vecu naknadu ili cak nista vise ne plate nego sto kosta obicni UZ, a  ako si ovako putujući dzindas ko ja...kad uletis "sa strane" platis po cjenovniku ..samo sto su cijene razliciuser posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1510
1.11.2010 11:47:10   
naidica
nazalost nisam u sarajevu user posted image user posted image user posted image !!! a i ja bih bas voljela uraditi taj 4d uz,,,al ne znam da li ovdje tako to kod nas ima,,,cula sam da je kod nas preskupo,,pa raspitacu se!!!  lijepo se vi provedite,,zao mi je sto ne mogu biti s vama ja sam iz bijeljine!!!! ako zelis posalji mi na pp svoj email ili ime,,pa da te dodam na facebook,ja nesto ne mogu da posaljem pp!!!

Neposredna veza do poruke: 1511
1.11.2010 12:35:09   
gagach
naidice stvarno je steta sto si nam daleko...bas bi bilo lijepo da se mozemo naci...a sto se tice 4d  sigurna sam da ima u bijeljini a cijene su i ovde visoke svakako...

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1512
1.11.2010 12:40:12   
sunce27
Kako ste danas drage moje trudnice, sta se radi kod vas? Ja evo citavo jutro nesto po kuci raspremala i evo napokon zavrsila, sada da se malo odmorim pa moram kuhati rucak. Danas ce mi doci moja draga nana tako da necu moci doci na kafu i jako mi je zao user posted image , nadam se da ce biti prilike da vas nekada sretnem. Ja se ovih dana jako dobro osjecam, nista me ne boli i dobro spavam. Veliki pozdrav za sve vas...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1513
1.11.2010 12:41:24   
ivana st
Pozdrav drage moje!
Nije me bilo ovih dana jer sam bila na selu, a tamo vam  nemam kompjutor pa se nisam mogla javit. Prije toga mm sređivao po stanu pa sam uglavnom bila kod mame, a kroz ovo vrijeme vidim puno ste se raspisale, imam mali roman za pročitat da sve pohvatam user posted image .
Ja sam inače dobro, mučnina sve manje imam a i manje mi se spava preko dana. Preksinoć smo bili na hitnoj, dobila sam lagano krvarenje, ne mogu ni opisat koliko smo se prepali. Ali Bogu hvala bebica odlično napreduje i sa njom je sve dobro! Opet mi je dr. prepisao duphaston,i kao i do sad moram  mirovati. Ne znaju ni oni otkud krvarenje, ali kažu da nije rijetko da se zna desit tijekom odnosa, tako da  ništa od keksa neko vrijeme. Ne znma da li je koja od vas imala nešto slično?
Vidim da je ladyblue rodila.Draga čestitam i princezi želim dug i sretan život user posted image user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1514
1.11.2010 12:48:28   
gagach
IZVORNA PORUKA: ivana st

zna desit tijekom odnosa, tako da  ništa od keksa neko vrijeme. Ne znma da li je koja od vas imala nešto slično?

...sex? sta ti je to? user posted image user posted image  to je ono nesto sto je meni zabranjeno od kada sam plus vidjela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1515
1.11.2010 12:57:41   
sunce27
gagach tjesi se nisi jedina, i kod mene je ista stvar...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1516
1.11.2010 12:58:00   
ivana st
IZVORNA PORUKA: gagach

zna desit tijekom odnosa, tako da  ništa od keksa neko vrijeme. Ne znma da li je koja od vas imala nešto slično?

...sex? sta ti je to? user posted image user posted image  to je ono nesto sto je meni zabranjeno od kada sam plus vidjela user posted image user posted image user posted image

A moja ti izgleda da ću i ja uskoro zaboravit što je to user posted image user posted image user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1517
1.11.2010 13:01:54   
Lara83
Da vam se na brzinu javim, od danas sam ponovo na poslu, zatrpana papirima ali evo polako jedno po jedno rjesavam…Uglavnom dobro sam hvala Bogu user posted image
Sarah drago mi je da cemo se vidjeti danas!
Rimljanka drago mi je da je sve ok sa princezom user posted image  jesi li ti imalo bolje?
Vilo vilice drago mi je da sve proslo super i da je jos jedna princeza na putu user posted image
Mamin cvjetic sta je bilo na uz?
Taurus vrijeme nevjerovatno leti, brzo cemo mi svoje bebice drzati u narucju ako Bog da user posted image
Mama2b pijes li Mg ikako, kazu da je dobar za grceve a ja ga s vremena na vrijeme pijem i zbog probave…
Mino nadam se da ces uspjeti doci user posted image
Gagach bit ce nalazi ok, nemoj brinuti…mada smo mi navikle da nas uvijek nesto tisti user posted image
Ida nadam se da te nece vise boljeti! Nisam znala da se i buscopan smije piti u trudnoci. Meni apaurin uvijek smiri te bolove…I bas sam neki dan malo cackala po netu o apaurinu u trudnoci i podijeljena su misljenja, ali sta cu kad ga moram piti…jos kad je felix rekla kako gynipral djeluje, onda radije ostajem na apaurinu…
Naidice evo me raduckam, ne mogu da stignem sve zavrsiti koliko se nakupilo za 2 dana…sad si ti izgleda preuzela nocnu dezuru od sunca user posted image cuvaj nam se!
sunce uzivaj danas sa nanom ali zao mi je sto se necemo vidjeti…bice ako Bog da opet prilike.
Ivana bili smo se zabrinuli sto te nema i drago mi je cuti da si dobro i da bebach napreduje. I ja sam imala krvarenje 2 dana, bas negdje u istoj sedmici, dr nije mogla skontati zbog cega je to ali mi je ukljucila utragestan. Cuvaj se i bez previse napora.

sve vas puuunoooo pozdravljam i nadam se da ce nas sto vise biti na kafici user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1518
1.11.2010 13:02:24   
Lara83

A moja ti izgleda da ću i ja uskoro zaboravit što je to user posted image user posted image user posted image !

user posted image  user posted image  user posted image  do daljnjeg zabranjeno!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1519
1.11.2010 14:02:59   
megi
pozdrav drage moje user posted image
nisam odavno navracala, samo da vidim kako ste
vidim ima i novih bebica, ladyblue cestitamo
ostalim trudnicama zelim sto vise sna, sto manje bolova i nervozeuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1520
1.11.2010 14:13:22   
miny
IZVORNA PORUKA: Lara83

user posted image  user posted image  user posted image  do daljnjeg zabranjeno!

Samo da malo provirimo i pozdravimo naše lijepe trudnice. Da vas malo utješim, što se tiče sexa meni je bilo zabranjeno cijelu trudnoću pa opet živa user posted image user posted image ...samo neka je trudnoća u redu i neka bebice budu zdrave i žive. A ništa se ne zaboravlja user posted image user posted image user posted image kao da i nije bilo pauze user posted image user posted image .
Čuvajte se i milkite tibe

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1521
1.11.2010 14:22:42   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: Lara83

user posted image e jes mi vas zao zene..izgleda da sam ja jedina koja je sama sebi to zabranila user posted image
naime...meni se toliko sve ogadilo da mi se povracalo i kad vidim dvoje da se poljube a nemli sta vise...

tako da sam ja to odmah prekrizila a i muz sa mnom user posted image

e onda kad sam se unormalila tj. kad je gadjenje na sve prestalo, na jednom pregledu mi je posteljica bila haman na uscu pa mi je dok. reko da malo pripazim pri odnosima na sta sam se uvalila od sege..
kad se posteljica nastimala normalno onda sam se podsjetila kako sve TO izgleda...i meni je bile nidje veze user posted image
mislim da necemo vise eksperimentisat user posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1522
1.11.2010 14:37:30   
mamin cvjetić
Hej žene ma o čemu vi to ja sam to skroz zaboravila zagorila ko kubojska tava a i neznam više ni kako izgleda ni to a ni alat za to user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 1523
1.11.2010 15:42:39   
rose
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Cao drage mpje, kako ste mi vi? Ja sinoc bila u Bolnoci - ali jos uvjek 2u1. Nisu bili pravi trudovi, materica jos uvjek visoko a bogami zna dobro zaboliti. Nadodje mi nekad bol da noge nemogu sastaviti koliko medju nogama boli. Eto Ladyblue me predje i ode prije mene, hehe, nek joj je malena sa srecom.
Rose kako tebi ide???

ma nije te ladyblue presla...i jeste joj tremin bio prije tebe...sad ces ti pa ja...kod mene se ne desava jos nista posebno, bila na kontroli u bolnici pritisak ko u najboljim danima 120/80 user posted image ,  pa sam se danas pocastila i setnjom pa cu sada i na kafu s ovim trudnjacama... sutra kontrola kod moje dr. malo na uz da vidim svoju srecu malu i prekosutra pregled u bolnici...e jedino to mozda potakne porod a ako ne cekamo tremin user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1524
1.11.2010 15:44:32   
rose
IZVORNA PORUKA: marci

Pardon zajćeva je prije bila sad je merkuruser posted image

u kom gradu/mjestu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *