mrkva -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (21.10.2010 10:34:51)
|
Jutro drage moje, vi se jutros baš raspisale valjda ovo malo sunca što izviruj utiče na bolje raspološenje. Marci nasmija me i ja sam ti ista takva, samo idem u wc i pregledavam , a beba ko uinad parvo se udomaćila. Esmina i mene je pravo strah al' sve nekako te misli odbijam od sebe dok porod ne počne, još ja sitna po gradji, mama mi se napatila na tim porodima, pa i ja nesto kontam genetika i mene ce to isto stići i tako, ali moramo se valjda nekako poroditinijedna beba nije ostala unutra. Rose kakav ti je pritisak bio prije trudnoće, jel se ti osjećas bas lose sad kad ti je takav ili se tek kad izmjeris zabrines , meni je uvijek bio nizak i moj organizam je na to adaptiran. Na početku trudnoće moja dr. se ibretila kako stojim na nogama jer je pritisak standardno 100/60, a ja njoj odgovaram da se ja super osjećam, kasnije vise nije ni pitala jer je valjda i ona skontala da je za mene to normalno. Hvala Bogu evo čitavu trudnoću mi je bio isti.
|
|
|
|