rose -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (20.10.2010 14:02:27)
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa POZDRAV DRAGE MOJE... Samo da se javnem... Mama2b,ja nemam nekog iskustva,ali slusajuci zene koje imaju djecu kazu da je inace ova komodica glupost... Vrlo je visoko da bi se baba kupala u njoj.Moze u pocetku dok je sasvim mala,a kasnije je teze...Zamisli nedaj Boze da padne?! A isto tako i za presvlacenje... Lijepo na trosjed,dvosjed ili vec gdje i presvuces djete... Po meni je ovo bacanje para,mada mozda i nisam upravu. Ja je nisam planirala kupiti. Ja cu kupiti obicnu plasticnu banjicu,i moram potraziti negdje,ne znam tacno gdje ima (ako neko zna neka javi),ima se guma kupiti koja se pricvrsti na banjicu i na nju se stavidjete kad se kupa da se neklize i ovu kadicu mozes izvuci i staviti je gdje zelis, na pod, na sto...inace kadice same ili sa stsalkom imas u turbo limacu i baby centru u BBI, u fisu i ostalim radnjama koje prodaju bebi opremu...ja sam upravo kupila vrecu za spavanje, stalak i baldahin na snizenju u TL [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|