Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (21.10.2010 10:04:15)
|
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam A jeste se od jutros raspavale[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] Raspavale,a ja bi rekla i raspisale.... Jutro,jutro!!!! Esmina mama, blago tebi kad tako jedva cekas porod! Da se razumijemo,i ja jedva cekam bebicu,ali me bas strah... Sve se tjesim sve su zene,pa cu i ja izdrzati nekako,ali strah je stvarno jaci.. I kako se blizi,mene veca panika hvata. Samo se nadam da ce mi pred porod dosaditi sve i da cu jedva cekati da se rjesim. Alma ja sma nosila urinokulturu u Stari grad,ali ne znam da li rade subotom. Posto sam ja nosila od utorka. Jedino da na internetu nadjes broj pa da nazoves ili da odes pitati. Za najlon carape za trudnice,mene jos uvijek moje toliko nestezu. mada iskreno rijetko ih i nosim. Jer nemam ni jednu suknju koja mi moze,a nisam nasla ni da kupim. Svugdje sam trazila i na pijaci i u radnjama i u Azelu. Nema! Imam jedne pantalone,koje stalno nosim. jer su mi najbolje i najkomotnije. Prave trudnicke,a super izgledaju. One dvoje sto sma kupila na pocetku trudnoce nisam ni obukla. Ustvari jedne sam samo jednom,a ove druge ni jednom. Trebal ih odnjeti snajderici da mi ih podvrne i kad sam ih kuci probala vec su mi male istisnu mi stomak. A to su trudnicke hlace koje nemaju onu gumu gore,nego obicni pojas koji se kao moze skracivati i produzavati. Ako nadjem sliku postavim vam,kao savjet ovim trudnicama u pocetku trudnoce da ne kupuju takve hlace,nego iskljucivo samo one koje imaju pojas. I nosim helanke i haljine,bar one koje mogu... Mada je malo frka,jer su one sve od prije bile iznad koljena i sad kad se haljina digne na stomak i na guzu dodje kao tunika,hahahaha... Iskreno,izgubila sam volju i za kupovinu za sebe. ja sad samo gledam za bebu. Sve mi zao potrositi na sebe! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Laro,nisam nasla bijelu posteljinicu. Sve su sarene. Najcesce roze,plave ili zelene. Meni se nije ni jeda nesto posebno svidjela. Imaju i bez jako lijepe. Ali bez mi je nekakva bJez boja. Tako da je izbjegavam. Vidjecu sta mogu naci,imam jos vremena,pa ako nista kupicu neku sarenu sa crtanim likovima ili...Ne znam!
|
|
|
|