Aki Sa -> RE: teta cuvalica - imate li koga? (21.4.2010 14:17:25)
|
Drage mame, kao sto vec znate, ja sam se vratila na posao . Prosla sam kroz citav proces trazenja ''tete'' i mogu vam reci da nije bilo nimalo lako. Vodjene citavim tim iskustvom, dvije porodice, dosle su na ideju o profesionalnoj pomoci majkama i ocevima, koji se moraju vratiti svakodnevnim obavezama, nakon rodjenja djeteta, te oformile udruzenje Savršeni krug, koje za osnovni cilj ima spajanje porodica kojima treba dadilja, sa profesionalnim ''tetama'' za cuvanje djece. . Do sada saradjujemo sa preko 90 teta, koje su odabrane od strane majki i strucnog kadra (psiholog, pedagog). Da vam dalje ne duzim, sve informacije o ovoj prici mozete naci na http://www.savrsenikrug.ba/ Bicemo sretni da vam pomognemo da nadjete idealnu dadilju za vase dijete. Na kraju, ne bih zeljela da ovo izgleda kao direktna reklama, ali vjerujte mi da danima citam i razmisljam o vasim potrebama i shvatila sam da je ovo jedini nacin da saznate da postoje kvalitetne osobe koje ce vam pomoci. Ovu obavjest sam postavila i na forum Dijece pa sad da javimo i dragim bebacima
|
|
|
|