minie -> RE: Atopijski dermatitis (22.3.2013 19:10:32)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 joj ja ne znam sada hocu li se prosuti ovdje, ali i moj Keno ima od rodjena neki blazi oblik AD. kad sam ovdj ebila u savjetovalitu zena mi rece da namezem ga malo sircetom [sm=zmeden.gif] . i ja je fino otpisem. taj dan nismo bili kod doktora, noc dosla, djete ne moze da spava, noge se ccrvene, nijedna krema ne pomaze. nekad u dva ujutro meni dokundise, okupam g amlakom vodom, namazem noge sircetom pa a-dermom i Bogme mu je pomoglo, ije ga vise svrbilo te noci [sm=zmeden.gif] sutradan smo ga vodili doktoru pa nam je dao neke kreme kremice koje su nam pomogle a sirce nismo vise koristili. je li moguce dasirce pomogne kozi? ja ne bi nikom preporucila, ja sam bila ocajna pa sam pribjegla tome, ali me pravo cudi kako nam je pomoglo[sm=zmeden.gif] Sirce ublazava svrab, ja ga namazem nakon ujeda komarca i pomogne. Linoderm nama nije nimalo pomogao, evo bas danas mazala pete da ga potrosim. A za Bioeliksir nsiam cula da ima KS, a po sastavu su sve biljke koje smiruju upale na kozi, opet ti vidi. A neko je jednom pisao na temi da bebina mokraca moze pomoci pri AD, cini mi se da je forumaskica mayra mazala svom bebacu, jer je mokraca sterilna u onom trenutku kad izadje iz tijela. Na tutu bebicu i probaj na maloj povrsini. Stvarno vise ne znam sta da preporucim.
|
|
|
|