Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.4.2009 17:05:00
Sonja
u kojem Bingu? ako je u onom na sickom onda ne mogu ici tamo...vec mi je "kasno" da mi je da znam gdje ima ovdje u gradu predpostavljam u radnjama gdje ima i posteljina... sutra idem da nadjem
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.4.2009 17:50:24
Sonja
ma nisam nego mi nesto "daleko " da idem tamo samo zbog museme.. ma mora bit negdje u gradu....a i vaser je pa kontam mozda i tamo bude gdje su oni standovi sa posteljinom i bebi stvarima... ma ajd naci cu negdje
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 15.4.2009 11:36:32
Modesty
U Mercuru na Otoci ima super radnja, Frenchy kids. Kupila sam extra teksasni tregerslus za svog malog bebaca, velicina 56, kosta samo 18 KM. Da vam ne pricam o bodicima, majcicama. Super je sve. Ima lijepih stvari u kojima se beba moze iznijeti iz bolnice, za razliku od onih "glupih" kompletica u kutijicama.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 27.4.2009 17:25:12
Anoniman
Za Tuzlanke Imate baby opreme preko puta namještaja (standarda) na Pašabunaru. Ja sam tu kupila krevetić,posteljinu, bodiće ...ma većinu stvari i predobre su.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 27.4.2009 20:03:52
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: anaksunamun
Ljudi ja sam trudna tek nekoliko nedelja, ali se toliko bojim ne samog cina, vec kako cu sve to iisfinansirati... Nemam predstavu koliko dete kosta ...jel moze neko da mi kaze tj.napise neku orijentacionu cifru..... Please...
A da, i sta mi sve treba!
HVALA
e draga moja da košta, košta. Ja imam bebu od 4 mjeseca i brdo sam novca potrošila a mogu ti reci da nista nisam pretjerivala, ono što dobiješ na babine il je veliko il je malo tako na to ne racunaj. U početku sam flašice imala dvije (kupila nukove još u trudnoci) na kraju se ispostavi da nisu adekvatne pa daj kupuj nove. Pa pelene probaj ove, probaj one pa više neznaš ni koje imaš. Kupi platnene pa veće pa manje dok ne skontaš šta tvojoj bebi paše. Kupiš kapicu a ona spada, kupiš drugu a ona mala, kupiš treću vire uzši, kupiš ovo..kupiš ono... i potrošiš brdo novca dok skontaš šta tvojoj bebi odgovara jo ako je prestaneš rano dojiti pa svaki 5 - 6 dan 25 KM za Aptamil kod mene hoće smao njega ništa ova jeftnija mlijeka Eto ja tebe isprepada, štedi ti novac
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 27.4.2009 21:52:55
Anoniman
Anaksunamun ja sam kupila za početak (sve po spisku sa foruma šta mi treba za novorođenče) i koštalo me oko 700KM. Kolica i stvari iz apoteke sam poslije poroda- ma zaokruži na hiljadu. I svakog mjeseca pelene 2 paketa (60KM) i 3 paketa vlažnih maramica (10KM)... Računam ti neophodne stvari bez pretjerivanja. A masu sam stvari dobila pa tako da sam računala i to
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 30.4.2009 0:00:40
Amela83
IZVORNA PORUKA: Breskva
Za Tuzlanke Imate baby opreme preko puta namještaja (standarda) na Pašabunaru. Ja sam tu kupila krevetić,posteljinu, bodiće ...ma većinu stvari i predobre su.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 24.5.2009 0:28:00
veeseelaa
Kupila sam psa sveznalicu, pitanje za one koje ga imaju: šta/gdje stisnuti da otpjeva cijelu pjesmicu???? meni uvijek malko počne i stane, napominjem d aje izvađen iz kutije
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 11.7.2009 0:27:57
Junior
jedno pitanje....u 33 oj sam sedmici...i danas kontam hajde da kupim koju krpicu...kada prodavacicama kazem da mi je termin 2.9. sve kazu da kupujem gegice samo dugih rukava pamucne...ja kontam hoce li mu biti vruce u tome?????? jer pedijatar kaze neki dan mojoj prijateljici obuci bebu kao sebe, ako je tebi vruce i bebi je..............u septembru je jos prilicno vruce u Mostaru...
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 11.7.2009 0:34:20
Saraya
Junior, ja sam svoju curicu rodila 2.9. Vani je bilo preko 3o stepeni i naredna 2 mjeseca oblacila sam joj samo laganu odjecu. U Mostaru ce ti biti jos toplije... Tako draga, zato kupi nesto laganije za prva 3 mjeseca(br.56-62, otprilike), i nesto toplije stvarcice za poslije(68)... Nadam se da sam ti pomogla...
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 11.7.2009 0:38:00
Junior
hvala....kupila sam par stvarcica bas od 56 do 62....doduse lagane gegice dugih rukava...znaci sada moram jos koje naci na tregere ili kratkih rukavica...nije mi jasno....kao da se u Mostaru radjaju samo muskici...sve za deckice nestalo, kazu prodavacice samo se prodaju stvari za deckice... tako da sam i ovo jedva nasla...
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 12.7.2009 14:56:34
luna77
cure treba mi pomoć.gdje u Mostaru mogu kupiti posteljinu za kinderbed malo većih dimenzija s ogradicom.Vidim spominjete azel franze ,todor,bagatelu gdje se nalaze tj na koji azel mislite...u TL nemaju posteljinu koja mi se sviđa i gdje da kupim bočice one zakrivljene ,isto imaju u TL u katalogu a u trgovini tuga.HVALA
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 12.7.2009 22:09:33
Junior
azel je najbolji onaj u Interexu...a ima prilicno veliki u trznom centru u Medjugorju, na tromedju ustvari....a milsim da u Todoru ima samo za krevetac, ali ne skodi ti da pogledas, jer inace imaju dobar izbor, pa moguce da i to imaju, ja nisam obracala paznju...a takve posteljine su mi cudo u BBI centru u SA, evo ti stranica, pa pogledaj www.cilek.com.tr
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 16.7.2009 15:36:22
Blue rose RR
Pa moglo bi se preći PREVISOKEEE. U suštini ako ti je stalo samo do izgleda, cilek je extra, imaju prelijepih stvarčica, namještaja itd ... A ako gledaš da u to ukomponuješ i cijenu, mislim da ima i drugih radnji sa pristupačnijim cijenama.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 25.7.2009 21:05:17
poetesa
Saznala sam iz prve ruke da u FIS-u kod Brčkog ima veeliki dječji odjel i puno finih i povoljnih stvari.. Nažalost, za mene malo kasno, jer sam se već opskrbila svime, sad mogu samo slagati... Dobila sam npr. pamučnu dekicu koja tamo koštala 8 km. a ja u Tz kupila za 15km.
< Poruku je uredio poetesa -- 25.7.2009 21:06:16 >
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 25.7.2009 21:09:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: luna77
cure treba mi pomoć.gdje u Mostaru mogu kupiti posteljinu za kinderbed malo većih dimenzija s ogradicom.Vidim spominjete azel franze ,todor,bagatelu gdje se nalaze tj na koji azel mislite...u TL nemaju posteljinu koja mi se sviđa i gdje da kupim bočice one zakrivljene ,isto imaju u TL u katalogu a u trgovini tuga.HVALA
ako mislimo na iste bocice koliko ja znam chicco ti ima takve