Lavica28
|
Pozdrav svim mamama, Nakon iščitavanja vaših postova od prije 4 godine do danas , obišla sam veliki dio preporučenih lokacija za kupovinu baby stvarčica u Sa i evo mojih utisaka: Prvo odgovor za Marija13: Prekrasne posteljine (ali i najskuplje) imaju se kupiti u Adaxu u Koreji (bivši VF), ogradica, jorgan, navlaka, jastičnica i čaršaf koštaju 160 KM, ali su najljepše koje sam do sada vidjela (ko voli jednostavnost kao ja). Tamo je trenutno akcija, u časopisu Mame i bebe postoji kupon za popust od 5% u njihovoj radnji + im je trenutno akcija od 20% na gotovinsko plaćanje, tako da na te krupne stvari to bude stvarno ooodličan popust (25%)! Što se tiče posteljina, ima neka srbijanska marka Baby Hit, tako nešto i dosta prodavnica nude njihov set, izgledaju mi vrlo kvaliteto, ali su cijene različite od ranje do radnje. Najjeftinija čini mi se u Amku opet. Ima i neka mala prodavnica u Merkuru otoka, Zeko se zove, nju sam slučajno našla tražeći Mališu, i kod njih se može svašta naći, recimo ove posteljine što sam spomenula su za oko 15 KM jeftinije nego u Mališi (identične, samo sprat iznad). Zato savjet, prije kupovine, sve obiđite, pa onda kupujte. Amko Mojmilo još uvijek ima divne pamučne bebeće stvari. Azel je propao izgleda, vrlo siromašna je ponuda za bebe. Mališa, hm, ne znam šta bih rekla, očekivala sam više, puno je turskih stvari, mada hvale tog nekog proizvođača Baby Center, ali meni opet onda bolje kupit domaću pčelicu maju. Da li je iko slučajno bio u novootvorenoj radnji u Importane (Bambino land)? Isplatili se ići? I tamo je turska roba (došla sam u posjed kataloga njihovog), ali imaju neke stvari koje nigdje nisam vidjela, recimo štitnike za koljena kad beba propuže i maksuzija gaćice za sunećenje to sam vidjela prvi put da postoji....Sretno nam sa trudnoćom i ugodan i veseo šoping vam svima želim! Ovo je stvarno prezabavno!!
|