Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 16.4.2012 15:20:29
M kao Mama
ja sam dosta stvarčića uzela od jedne djevojke preko neta, novo naravno sa etiketom stiglo, predivan francuski pamuk, baš sam zadovoljna, onda u Rajloivcu u FIS-u, nešto malo u Hiperu na Mojmilu i naručila još jednu turu iz H&M-a, i to je to za početak sve uzela 56 i 62, to mi treba za početka
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 2.5.2012 19:54:31
chuci
IZVORNA PORUKA: mist
rage moje, gdje se u Sarajevu mogu kupiti čaršafi za krevetiće sa gumom?
ima u bagateli 100% pamuk i ima u bojama pa moŽeš spariti s posteljinom ja ove što imam perem na 90 i ništa im nije, a ni gumi. baš su izdržljivi. dimenzija je standardna za krevetić
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 23.5.2012 15:32:56
tajra26
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra26
treba mi ogradica za krevetac velika.... gdje mogu kupiti i koja je cijena? (znam za ove manje za novorodjence samo ne znam gdje imaju velike)
hocu li ti nosit ja onu svoju?
naravno mila ova velika mi treba za mog djecaka imam jednu dobila na poklon iz chilica a moram kupiti jos jednu ali ovu veliku posto hocu da spustim krevetic na donji nivo a ova koju imam mi je kratka...
zna li neko koliko se krecu u chilicu ove ogradice... ova moja je extra ali mislim da je skupa....
< Poruku je uredio tajra26 -- 23.5.2012 15:33:57 >
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 24.5.2012 16:02:16
ajla86
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
ja sam dosta stvarčića uzela od jedne djevojke preko neta, novo naravno sa etiketom stiglo, predivan francuski pamuk, baš sam zadovoljna, onda u Rajloivcu u FIS-u, nešto malo u Hiperu na Mojmilu i naručila još jednu turu iz H&M-a, i to je to za početak sve uzela 56 i 62, to mi treba za početka
almic jeli problem da mi kazes preko koga si uzimala te stavrcice preko neta?? kako ide placanje...isporuka..kvalitet...jel skupo...ako nije problem dusice da mi osjesnis ljubi te ajla
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 28.5.2012 12:04:42
Alannah
Cure je li ko kupovao preko ovih nasih web shopova,tipa bimaco.net,djeciji svijet,ekupi.ba i sl.? Vidjela sam dobrih kolica,krevetaca,a nesto me strah dok to ne opipam .
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 28.5.2012 12:49:32
palachinken
IZVORNA PORUKA: Alannah
Cure je li ko kupovao preko ovih nasih web shopova,tipa bimaco.net,djeciji svijet,ekupi.ba i sl.? Vidjela sam dobrih kolica,krevetaca,a nesto me strah dok to ne opipam .
Mislim da su neke žene ovdje kupovale preko bimaco.net i sve je bilo ok. Ako si blizu Zenice, imaju oni radnju u TC Dzananovic. pa možeš i "uzivo"
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 28.5.2012 13:52:11
mery87
Cao mamice :)
ja sam nova ovdje :)
Vidim da ste pisali da u FIS-u u Vitezu ima skoro pa sve za bebe. Posto cu uskoro u kupovinu, zanima me da li ima sva potrebna oprema za bebe, tipa ogradile, stvarcice za kupanje itd, jer mi je FiS podaleko, pa da ne idem ako nema sve sto mi treba.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 28.5.2012 19:37:33
bambi7
Narucila u bimacu sjedalicu i onu roletnu za auto, super su, profesionalni, nemam zamjerku. Dostava isto tako, po prijemu robe pripremis kes, ma extra...
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 28.5.2012 20:18:19
yasemin
ja sam u Bimacu kupila krevetac Laura sa stranicom loja se spušta , kad je bilo otvorenje Mepasa tržnog centra kao i madrac i posteljinu , stvarno u Mepasu na III spratu gdje se nalaze dječije stvari ima stvarno vdeliki izbor http://adax.hr/posteljina/ sa pandom http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KREVETCI
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 29.6.2012 17:34:16
šiškica :D
Ej mame pozdrav. Ja sam ovdje nova,veoma sam mlada a i uskoro cu postati po prvi put majka pa me zanima da li ima nekih pouzdanih veb šopova gdje bih narucila neke stvari za bebe, ili nekih osoba koje salju nove baby stvari na kucnu adresu,jer nisam u nekom vecem gradu i nemamo puno izbora u trznim centrima. Unaprijed Hvala !
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 30.6.2012 8:11:46
AminaZana
ja sam porucivala sa web stranica svjetski poznatih brandova i uvijek mi je stizalo u roku 2-3 radna dana na kucnu adresu.
imas onda ebay, ali nisu sve nove stvari, tako da ti savjetujem da obratis malo paznju na to i na mjesto isporuke, ili da kontaktiras prodavaca i pitas kolika je postarina u BiH.
eh sad, moja omiljena stranica je www.hm.com, ja tu sljuljam dosta para, ali ima problem, jer isporucuju samo u njemacku/austriju. prijavis adresu i na nju ti dodje 100% sve. kvalitetno, lijepo i nije skupo. :)
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 15.7.2012 16:30:47
Precious
IZVORNA PORUKA: Monaa
Ja sam Aventovu kupila u Baby centru u BBI-u i bila je 150 KM (rucna).
Nasla sam u Bingu Nukovu rucnu 30 km :)
U FIS-u, ko nije kupio krevetic, ima finog izbora, povoljne su i cijene, al slabiji kvalitet. Evo stavit cu jednu sliku krevetica iz FIS-a da buduce mame vide, i sliku jednog sto sam ja kupila u Hass-u, u Zenici.