Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
takodjer, zafrkant od cure al heboje više igrice i fb i ona je upošljena zena sad, biznis obrce pa se zato ne javlja mozda al bitno da ima kad meni slat zahtjeve za igrice heboje igrica...
Didaro ne kontam zašto te nema, nekad te nekad baciš post al nedovoljno često gledan slike od naše Suzane na fb, i baš te žene nema nikako na RR sjećam se perioda kad je otvarala igraonicu, njeno ushićenje, radost forumašica a sad ni da post baci, a dopadali su mi se njeni postovi, onako bez umotavanja, divna žena
da vam se javim nakon dugog vremena mi smo super djeca rastu Ibrahim je krenuo u vrtic Adem ima 1 godinu uzivam svaki dan sa njima
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem