Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mama2009,N_N,taurus,jasmin,tekja,Funky,MELLI,klemzi,tajcika,De_De,realove,mamine oci i ostale nigdje nase male druzine Mjeseceva pratilja se javila
Tu sam, ponekad uletim, malo procitam, za pisanje nisam imala vremena. Ponovo sam nezaposlena pa cu imati vise i vremena za RR. Ma i vi sve meni nedostajete, ljubim vas sve puno.
vidim dragemoje da ste pitale za mene, tu sam..ovih dana u bolnici kako ste vec cule sa dincetom,ali hvala bogu to je sada iza nas,dino je odlicno... doktori u cudu ali ja nisam, poznajem svoje dijetei cim sam otisla kuci iz bolnice njemu je bilo bolje, tamo ga smorili nejelom,infuzijama,bocama :((( a nisu znali sta mu je. ...sve je iza nas. hvala puno sto se mnoge sjetite mene... ljubim vas
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
za sve one koje su pitale za mene .....tu sam, sve ok imala sam neke promjene na poslu, pa ne znam kuda udarm.....uglavnom sve je pozitivno
djeca su hvala Bogu dobro, vratili se s mora i imamo još jednu sedmicu odmora
svima
ccccc... pa puno li je... hajd eto imamo sedmicu godišnjeg ...valjda ćemo saznata kakva su to napredovanja itd