Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cure ne znam gdje drugo da kazem....sad mi se javila Buba, naime na poslu nema neta ona je OK samo sto joj se firma raspada i sad je u potrazi za poslom. Pa eto ako neko bude imao neku info neka meni posalje pp pa cu ja proslijediti njoj. Tako me zamolila .....a ja se iskreno nadam da ce se nesto naci
Hvala vam sto pitate za nas ali ja definitivno nisam vise tako redovan gost na forumu. Kad uhvatim vremena javim se sa kratkim komentarima. Bez obzira, ljubim vas sve
Ja dugo ne vidjeh nigdje bebanu 27, bebana gdje si, kako si... evo ti jedan zagrljaj
meni nedostaju mnoge forumasice ali se najcesce sjetim budućemame - ona je rodila dijete i nakon toga nestala.. dugo je bila trudilica i bas omiljena forumasica.. onda snijeg - sad ce snjesko pa ce valjda i snijeg na RR :)) kisa je bila staara forumasica i bila je trudna kada je nestala - ima tome 3 godine i nikad vise od nje ni traga ni glasa.. ma ima ih