Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Forumasice, gdje ste! :) 17.9.2010 19:12:53
acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: noa Acudesa znam da je komp u kvaru al samo da kazem da mi falis I meni i meni,i meni samo da vas sve pozdravim u acudesino ime... ja sam sad malo torokala sa njom ljubim vas . .malo sam sa mm laptopa, kad ga uhvatim slobodnog-javnem se...moj jos dugo nece doci sebi falite mi, ni ne znate koliko
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 17.9.2010 21:56:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: noa Acudesa znam da je komp u kvaru al samo da kazem da mi falis I meni i meni,i meni samo da vas sve pozdravim u acudesino ime... ja sam sad malo torokala sa njom ljubim vas . .malo sam sa mm laptopa, kad ga uhvatim slobodnog-javnem se...moj jos dugo nece doci sebi falite mi, ni ne znate koliko eto sta se desi kad predjes 10.000...pokvaris komp salim se...popravi to sto prije
RE: Forumasice, gdje ste! :) 17.9.2010 21:57:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: dadada Myaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mya uziva s porodicom,mislim da joj je dosla sestra koju dugo nije vidjela. nije sestra,tetka aaaaaaaaaaaaaaaa...kanada je dosla bice svega ..pozdravite je ako se cujete
RE: Forumasice, gdje ste! :) 17.9.2010 22:46:07
Anoniman
ni tajre nema a da ne spominjem pustaru...nunichi..
RE: Forumasice, gdje ste! :) 17.9.2010 22:48:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada ni tajre nema a da ne spominjem pustaru...nunichi.. bezobraznice fol one radnice udarnice pih pocet cemo i mi nekad raditi
RE: Forumasice, gdje ste! :) 17.9.2010 22:51:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada ni tajre nema a da ne spominjem pustaru...nunichi.. bezobraznice fol one radnice udarnice pih pocet cemo i mi nekad raditi
RE: Forumasice, gdje ste! :) 18.9.2010 22:05:32
Hanady RR
ja došla da pitam za tajru čitam temi generacije i sve su mi tu al tajre mi nema tajraaaaaaaaaaaa
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Forumasice, gdje ste! :) 18.9.2010 22:13:11
Anoniman
i ja se pitam gdje ispari nasa tajra kao,marinci.Mada cula sam se s njom kaze da je na selu kod sveki pa nema pristup neta al kad je to ikad bilo,nije moguce da je i sad kod nje.....Jos se nejavlja??? Sahara,cesto mislim na tebe kad vidim svoje pile i vratim vrijeme unazad a to bude cesto,sjetim te se .....zasto nam se ti,slabo javljas mila??
RE: Forumasice, gdje ste! :) 18.9.2010 22:18:12
melly__
Lilix, Mona Muhamed,Saro at,Marina DK
_____________________________ 17.06.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 19.9.2010 17:07:35
R&T@
Ovdjeeeeeeeeeeeeeeee saaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!! Napokon.... Stara koka bila na ekskurziji na Bosforu ...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 19.9.2010 17:37:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra Ovdjeeeeeeeeeeeeeeee saaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!! Napokon.... Stara koka bila na ekskurziji na Bosforu ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ljudi...evo je
RE: Forumasice, gdje ste! :) 19.9.2010 17:55:46
R&T@
Bilo mi je ovako: Pa se osjecam i izgledam ovako:
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 19.9.2010 20:20:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra Bilo mi je ovako: Pa se osjecam i izgledam ovako: glavno nek se zdravo... bome fališ...a otić tako na ekskurziju a nejavit raji pa se brinemo uh uh
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Forumasice, gdje ste! :) 20.9.2010 10:25:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: melly__ Lilix, Mona Muhamed,Saro at,Marina DK Tu sam , malo me rr ne slusa, pa sam odmarala od neta
RE: Forumasice, gdje ste! :) 20.9.2010 12:41:33
aazra
Okarica, Idana85
RE: Forumasice, gdje ste! :) 21.9.2010 14:33:19
dacy
IZVORNA PORUKA: noa iv@ncice sta je s tobom dje zapelo dacy falis evo me
_____________________________ Soul of My Soul
RE: Forumasice, gdje ste! :) 21.9.2010 21:28:03
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: dadada Myaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mya uziva s porodicom,mislim da joj je dosla sestra koju dugo nije vidjela. nije sestra,tetka aaaaaaaaaaaaaaaa...kanada je dosla bice svega ..pozdravite je ako se cujete A, jooooooooooooooooooj, hvala što mislite na mene Bogami sam se nauživala i napunila baterije pošteno...bilo je kao u mladim slobodnim danima S djetetom i mužem sam najmanje bila
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 25.9.2010 13:54:24
Hanady RR
remzy ke te pasa ženo... nedaš se ni čut ni vidjeti
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.9.2010 11:50:56
idana_85
IZVORNA PORUKA: aazra Okarica, Idana85 Tu smo mi, skitamo :) Gdje ste ti i okarica, kako su pacici,sta ima?
_____________________________ R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.9.2010 17:02:41
acudesa
gdje vas je vecina danas ja imam laptop na raspolaganju samo kad je rr pust
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.9.2010 17:34:18
koka i po
Ja sam tu jesam li ti dovoljna?
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Forumasice, gdje ste! :) 26.9.2010 18:06:31
reallove
ima dosta forumasica kojih odavno nema...dana 3,hocu bebu,nunichi,azure,maida sa....gdje ste
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Forumasice, gdje ste! :) 27.9.2010 14:44:12
Anoniman
Fatimica , jel zna neko sta je sa njom?Ne vidjam je nikako aktivnu u zadnje vrijeme....JelenaT druzilesmo se na temi razgovori u iscekivanju bebe...
RE: Forumasice, gdje ste! :) 27.9.2010 18:18:21
reallove
i ja bih voljela da znam sta je sa Fatimicom,jako fina zenica,dugo je nema
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Forumasice, gdje ste! :) 27.9.2010 19:02:52
acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove i ja bih voljela da znam sta je sa Fatimicom ,jako fina zenica,dugo je nema kad budes citala, javni se
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake