Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 22:48:43
Mona Mohamed
Saro, iskrene cestitke tebi i tvome muzu, a djecaku dug i sretan zivot. Oporavi nam se brzo. Veliki zagrljaj.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 22:57:52
R&T@
Draga nasa, dobila si divan zadatak, biti mama... Od srca ti cestitam i zelim da te ta mrvica nadmasi u svakom pogledu... Brzo nam se oporavi i brzo javi...nedostajes nam...
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 25.8.2010 7:34:31
Zoe
Cestitke sretnim roditeljima a Arianu zelimo sve najbolje
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 26.8.2010 22:46:23
sara.at
hvala vam drage moje na prelijepim zeljama i cestitkama mi smo dosli kuci i mazimo se i pazimo i grlimo uzivamo jedno u drugom i iskreno jos nemogu vjerovati da sam dobila ovako lijep poklon mi vam saljemo punooooo od cjelog
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 28.8.2010 14:03:51
Anoniman
ja tek sad nadjo da je sara rodila masalah neka si se s hajrom rijesila mila znam koliko si iscekivala to malo bice. Zelim,vam sve najbolje ,i ljubim vas punoooooooooooo
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 3.9.2010 14:16:43
elkina_mala
izvini sarkic moja,ja tek danas da cestitam danas sam malo bolje naspavana i odmorna inace je katastrofa jer mala nece da spava navece:( sinoc sam joj dala dohranu i spavala je duze... cestitam ti od srca,sve najbolje tebi i T. i da budete zivi i zdravi zajedno sa malenim Arijanom:) kad ce porodzajna??hehe ja nikako da se nakanim,zao mi da plasim zene heheheh:d ljubnemo ja i moje cedo,punoo hugica i kisica za vas