Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nocas mi je nasa Sara javila da se rodio njen mali andeo Dug je 53 cm i tezak 3.700! Kaze da su je cijelu izrezali, ali vrijedilo je njenog malog andela!
Draga Sara iskrene cestitke tebi i tm, a malom Arianu od srca zelimo dobrodoslicu i da nam bude zdrava i vesela bebica! Puno pusica salje mu njegova Zara!!!
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 8:40:55
ivanak
Baš si mi ima par dana pala na pamet... jesi li se više porodila i eto vidim da jesi. Čestitam i sve najbolje tebi i tm. A malom Arianu neka bude vesela i zdrava beba. Pozdrav od mene i Paule.
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 8:54:05
Lara83
a ja se upravo na drugoj temi pitam je li stigao mali princ CESTITAM i puno srece, zdravlja, ljubavi i sve naaaaj od zelimo Arianu!!! A mami sto brzi oporavak!
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 9:08:39
Trnoruzica
Hvala Bogu Saro, mila, evo cekam sedam dana, i obilazim tamo onu vasu temu, da vidim kako si mi Predivne vijesti. Hvala Bogu kad je sve zavrsilo, i sto u rukama vec cuvas malog andjelka Cestitke i tati na sincicu
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 9:18:21
miny
Draga naša Sara iskrene čestitke na rođenju sinčića, da vam bude zdrav, živ, lijep, pametan i da sluša svoje roditelje punooooo punoooo godina a tebi što brži oporavak želimo od .
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 9:45:11
Mirkica
Saro tebi i tvom muzu cestitiam na rodjenju sina, malom ljepotanu zelim punoo srece u zivotu , zdravlja i ljubavi