Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 12:36:15
Anoniman
Lutko moja, dosao je dan susreta sa tvojim djecakom,najveca ljubav, cestitam ti draga kao i tvom muzu.... Malom Arianu zelimo toplu dobrodoslicu, bezbrizno djetinjstvo i puno zdravlja i srece u zivotu.... Marina i Adriano...
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 12:48:04
Hanady RR
E saro neka je sa srećom Sve najbolje povodom rođenja tvoga bebača...želim ti brz oporavak i brzo vraćanje na RR...
sav razdragana čekam te na pdf bebe
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 13:46:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: kanita25
drage moje evo najiscekivanije bebice
Sara mi je upravo javila da je sinoc u 23:11 rodila svog andela,svog Arijana
napatila se jest ali kaze da je vredilo svakog bola
Arijana je tezak 3700g, a dug 53 cm
Draga Saro ja ti od sveg srca zelim brz oporavak da tvoj Arijan bude ako Bog da puuuuno godina ziv,zdrav i sretan djecak,da slusa mamu i tatu..
IZVORNA PORUKA: mala86
dobrodosla najiscekivanija bebice
cestitke od srca
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 14:51:42
š t a
č e s t i t a m o
RE: Sara.at rodila malog Ariana :-) 24.8.2010 16:55:22
samedi
Draga Saro,cestitam tebi i tm rodjenje sina,da vam bude zdrav,jak i veseo jos duuuuuuuuugo godina! Oporavi nam se sto prije pa da cujemo i tvoju porodjajnu pricu!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45