Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ja sam ti to gledala prije godinu dana..ne Izzie je prezivjela..izvadili su joj tuumor..udata za aleksa ali nije mogla da podnese taj način života da joj ništa ne dopuštaju da radi pa ga je ostavila na neko vrijeme...George je umro...i jako nedostaje izzie..dvije bolnice su se ujedinile..pa je mnogo novih simpatičnih likova u seriji..onaj crnac..njihov šef je imao prblema sa alkoholom..pa više nije šef..(joj al prepričavam)..davno je bilo pa sam pola zaboravila.. kasnije se Izzie vratila..(ona mi je najbolja tamo).ma bla bla...svega i svašta je bilo..Sloun je sa sestrom od Meredith..pa mu dolazi i kćerka koju je dobio kad je imao 18 godina..ona Bejli ( ne znam kako se piše) se rastala itd itd
gledala..ma bi gledala..onda se zagledam u 1001 noć...idok skršim gigabajte garant ću početi gledati...postavila sam tamo na temi poručite nekome...link..elvira rahić ima pjesmu 1001 noć..jaaaaaaaao koja šega...pogledajte
ukupno je 90 epizda, ali ako gledaš na Hayatu oni jednu epizodu podijele na dva dijela, pa ti to dođe duplo dakle Šeherzada će plakati još minimalno 180 epizoda
Eh da vam ja kažem kako idu ove epizode Kao što ste već napisale serija ima 90ep ali svaka epizoda traje 90min.Što bi značilo da je RTL do EZEL serije prikazivao po 1 cijelu epizodu od 90min iako se na TV programu prikazivalo kao 2 epizode po 45min,i što bi opet značilo da je RTL sad došao do 107/108 epizode a ustvari je to 54 epizoda od ovih 90.Znači RTL će prikativati njih 180 a Hayat opet duplo od 360 jer 1 normalnu cijelu epizodu dijeli na pola.
Uh kako sam zakomlikovala Kako me prijateljica blijedo gledala kad sam joj ovo objašnjavala
na youtube sam dosla do 77 epizode 1001 noc (imam jos 13 do kraja, mislim) . 76. je bila uzasno potresna, bas sam se nasekirala, a gluma seherzade i benu je vrhunska. ima jedna scena pod tusem koja je po meni najbolja scena u citavoj seriji do sada a i najpotresnija vidjecete kad budete gledale. ja sam jedva sinoc zaspala nakon te tuzne 76. epizode
na youtube sam dosla do 77 epizode 1001 noc (imam jos 13 do kraja, mislim) . 76. je bila uzasno potresna, bas sam se nasekirala, a gluma seherzade i benu je vrhunska. ima jedna scena pod tusem koja je po meni najbolja scena u citavoj seriji do sada a i najpotresnija vidjecete kad budete gledale. ja sam jedva sinoc zaspala nakon te tuzne 76. epizode
slažem se potpuno , ali meni su najpotresnije one kada Kerem ide kod Ede , a ovamo B enu i njena patnja - .... to je ja mislim poslije ... želudac mi se okrenuo
Jeste, tako sam čula, a za tu Liliput još nisam saznala, mislim nisam zvanično, hahhaha.
Mali Kan je od Benu sin, a Onur od Peride u stvarnom životu.
mislim da je ovo dezinformacija jer sam nedavno citala interviju da Benu u stvarnom zivotu nema djece i nda se da ce imati....
za onura i peride ne znam heheheheh
inace sam na youtubu na 65 epizodi.... prije sam gledala brze dok sam imala prvih 60 na dvd sad malo rjedje a i malo mi dosadilo .... mada zaraza jos traje :)