Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj i ja sam se navukla na seherzadu. I obzirom da sam se ukljucila naknadno sad za praznike pocnem gledat od pocetka na jutjub :) i za dva dana probijem limit na adsl-u 8 giga :) sad cekam decembar da nastavim
moracu provjeriti kod onih sto dilaju filmove ima li mozda seherzada, svih 90 epizoda :)
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
ja sam se zarazila Ezelom , nisam vjerovala kada su mi govorili da je serija dobra, mislila sam da je ista dosadna safunica ali Ezel je Ezel ...Vrijedi pogledati...mislim ..hm
I moja je sestra...nafurala se da glavni glumac lici na njezinu bivsu ljubav Ma ne trepce dok traje serija a da je pitas o cemu se radi pojma ne bi imala
Ne pamtim kad sam gledala serije a sad gledam dvije,Seherzadu gledam ali mi je postala dosadna ali zato mi je Indija odlicna
Pa znas li makar o cemu se radi ili samo Ezela vidis
sad se sjetih jedne serije mislim da se Akapulko zvala ili tako nesto uh jesam ja volila onog glumca ali pojma nemam sad kako se zove...A tad mi je bio
Saul Lizaso (a u seriji čini mi se David )...nisdam gledala Akapulko,ali jesam dosta drugih serija u kojima je on bio gl.junak...eh,bila mlada,bezbrižna i...dokona
< Poruku je uredio Gracanka -- 9.2.2011 21:44:18 >
Saul Lizaso (a u seriji čini mi se David )...nisdam gledala Akapulko,ali jesam dosta drugih serija u kojima je on bio gl.junak...eh,bila mlada,bezbrižna i...dokona