Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koliko oni na hayat-u skrate seriju, to je ludnica! Sinoć sam na youtube odgledala 4 epizodu koja traje skoro 70 minuta, a ovi na hayat-u je presjeku pa pola scena nedostaje????? šta je to?
Kerem je stvarno lijep ma na kraju ce on zavrsiti sa Seherzadom.... serija je za 10 kad pocne ja ne skidam oci sa tv-a gledate li Indiju?kako vam se ona svidja????
< Poruku je uredio bebana27 -- 4.9.2010 12:23:45 >
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Kerem je stvarno lijep ma na kraju ce on zavrsiti sa Seherzadom.... serija je za 10 kad pocne ja ne skidam oci sa tv-a gledate li Indiju?kako vam se ona svidja????
joj bebana cuti sad si me razocarala, ja stigla do 17 epizode, navijam za Onura i Seherzadu a ti baci bombu....
joj bebana cuti sad si me razocarala, ja stigla do 17 epizode, navijam za Onura i Seherzadu a ti baci bombu....
draga moja vidis kako on nju gleda ma topi mu se pogled njezno zavodnicki
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
draga moja vidis kako on nju gleda ma topi mu se pogled njezno zavodnicki
sad se razocara toliko svega mi ne gleda mi se dalje serija....
Ma ne vjerujem...ja sam gledala na youtube,do 56 epizode,više nema,nisam sve gledala ali sam u haman svaku malo zavirila,i svugdje je Šeherzada sa Onurom,a Kerim će zaprositi Benu,e sad jedino ako se do kraja to sve ne poremeti,al' im ne bi bila fora,baš bezveze,što kaže Marina sad bih prestala gledati da znam da je tako.....Ma čisto sumnjam!
Kan, ko džingis kan itd...LOL...pa nema te serije koja bi me potakla na davanje takvog imena djetetu.
Isto kao navala španjaloskih imena po likovima iz sapunica. Tata Ivan, mama Ljerka, a djeca Ricardo i Esmeralda.
Ja sam dobila ime po nekad veoma popularnoj seriji Sandokan...Bila je lady Marijana, stara se valjda zaljubila u onog glumca Kabir Bedi , pa nije mogla da odoli ....Ne znam ja sam citala jednom davno jednu knjigu gdje sam nasla ime Alanon, svidjelo mi se i rekla sam sam ako budemimala sina zvat ce se tako medjutim mm se nije svidjelo
Ma sta vam je, sta pricate Pa nece spavati sa jednim, a udati se za drugog Ne sekirajte se.. Zavrsit ce Seherzada s onim sa kojim treba da zavrsi A svi znamo ko je taj plavooki zavodnik
onur i šeherzada ostaju zajedno, sa njenim djetetom i njegovom kcekom, jer ce se pojaviti njegova bivsa sa kojom je imao djete...njih dvoje ce se tri puta pokusavati vjencati, ona ce izgubiti jednu bebu, i benu isto, i na kraju ce se sve opet dobro zavrsiti...ko serija
e vala sam bas ljuta na zenice sto odaju sta ce se desiti, mogle ste to poslati na pp onima koje zele da znaju nije mi zanimljivo gledati seriju ak oznam sta ce se desiti, kakav je onda tu uzitak, ne kontam
Ima jos milion stvari koje neznate a koje ce se izdesavati, naglih preokreta itd. ipak ima 180 epizoda, u srbiji ima 90-tak ali zato sto je duze trajala po sat i po skoro, a kod nas samo sat tj. efektivnih, bez reklama, 20 min.
KAn je jako cesto ime u turskoj , a ima ga i sin Harisa dzinovica
i ja sam pregledala svih 56 epizoda na youtube.... i mogu vam reci da sam se sve vrijeme pitala kako covjek moze onako ubjedljivo da odglumi ljubav.... a onda sam skontala da su se na snimanju stvarno zaljubili i nakon serije su se vjencali.... cak sam gledala i snimke s njihovog pravog vjencanja
ali ASKIM.... obori me s nogu
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
meni nije skroz jasno , pošto nisam sve od početka gledala, skim Onur ima djete??? i šta je s onom ženom Ali - Kemala???
onur ima dijete s njegovom bivsom djevojkom.... ali da ne otkrivamo detalje posto se neke curke ljute.... imas na youtube pa pogledaj sta te zanima
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
evo da se i ja tuspasim na ovu temu 1001 noci..... ma ja se upišam kad on njoj kaze: ASK'M ( ljubavi moja)..... aaaaajjjj ja se odma onesvijestim
i ja sam pregledala svih 56 epizoda na youtube.... i mogu vam reci da sam se sve vrijeme pitala kako covjek moze onako ubjedljivo da odglumi ljubav.... a onda sam skontala da su se na snimanju stvarno zaljubili i nakon serije su se vjencali.... cak sam gledala i snimke s njihovog pravog vjencanja
Dobra si Meni je turski baš super,ali samo za slušati,ponoviti ne znam niti jedne riječi (eto osim Ašk'm ) nekako mi fali samoglasnika
OT turski jezik ima 8 samoglasnika.... samo sto nema nijedan dugi, svi su kratki, a oni ih jos brzo izgovore (kao i mi nase, samo sto na to ne obracamo paznju)....
a ko razumije seriju u originalu blago njemu... nas je jezik dosta siromasan i fali nam rijeci da prevedemo sve receno..... al uhhh.... ASKIM..... joooj.....
evo da se i ja tuspasim na ovu temu 1001 noci..... ma ja se upišam kad on njoj kaze: ASK'M ( ljubavi moja)..... aaaaajjjj ja se odma onesvijestim
Dobra si Meni je turski baš super,ali samo za slušati,ponoviti ne znam niti jedne riječi (eto osim Ašk'm ) nekako mi fali samoglasnika
kako boan en znas ja sam naucila da je kaslika kasika hahhahaha
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.