|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac
4.9.2010 9:56:05   
Nana84
Koliko oni na hayat-u skrate seriju, to je ludnica! Sinoć sam na youtube odgledala 4 epizodu koja traje skoro 70 minuta, a ovi na hayat-u je presjeku pa pola scena nedostaje????? šta je to?

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 201
4.9.2010 12:21:06   
bebana27
Kerem je stvarno lijep ma na kraju ce on zavrsiti sa Seherzadom....
serija je za 10 kad pocne ja ne skidam oci sa tv-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gledate li Indiju?kako vam se ona svidja????

< Poruku je uredio bebana27 -- 4.9.2010 12:23:45 >

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 202
4.9.2010 12:41:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

serija je za 10 kad pocne ja ne skidam oci sa tv-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  joj bebana cuti sad si me razocarala, ja stigla do 17 epizode, navijam za Onura i Seherzadu a ti baci bombu....

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 203
4.9.2010 12:46:02   
Yuna
Meni se sviđa ona islamska na vogošći.user posted image

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 204
4.9.2010 12:48:12   
bebana27
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image user posted image  joj bebana cuti sad si me razocarala, ja stigla do 17 epizode, navijam za Onura i Seherzadu a ti baci bombu....

draga moja vidis kako on nju gleda ma topi mu se pogled njezno zavodnickiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
4.9.2010 12:49:59   
Anoniman

draga moja vidis kako on nju gleda ma topi mu se pogled njezno zavodnickiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sad se razocara toliko svega mi ne gleda mi se dalje serija....

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 206
4.9.2010 13:02:07   
Anoniman

Ma ne vjerujem...ja sam gledala na youtube,do 56 epizode,više nema,nisam sve gledala ali sam u haman svaku malo zavirila,i svugdje je Šeherzada sa Onurom,a Kerim će zaprositi Benu,e sad jedino ako se do kraja to sve ne poremeti,al' im ne bi bila fora,baš bezveze,što kaže Marina sad bih prestala gledati da znam da je tako.....Ma čisto sumnjam!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 207
4.9.2010 13:04:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

nesto mi pade na pamet da ce ove godine Kan biti jedno od najcescih imena za male djecake user posted image

100% !
Joj,čega se ona sjetila user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 208
4.9.2010 13:08:39   
Yuna
Kan, ko džingis kan itd...LOL...pa nema te serije koja bi me potakla na davanje takvog imena djetetu.

Isto kao navala španjaloskih imena po likovima iz sapunica. Tata Ivan, mama Ljerka, a djeca Ricardo i Esmeralda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 209
4.9.2010 13:29:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Yuna

Kan, ko džingis kan itd...LOL...pa nema te serije koja bi me potakla na davanje takvog imena djetetu.

Isto kao navala španjaloskih imena po likovima iz sapunica. Tata Ivan, mama Ljerka, a djeca Ricardo i Esmeralda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam dobila ime po nekad veoma popularnoj seriji Sandokan...Bila je lady Marijana, stara se valjda zaljubila u onog glumca Kabir Bediuser posted image user posted image user posted image , pa nije mogla da odoli ....Ne znam ja sam citala jednom davno jednu knjigu gdje sam nasla ime Alanon, svidjelo mi se i rekla sam sam ako budemimala sina zvat ce se tako medjutim mm se nije svidjelouser posted image user posted image

(odgovor članu Yuna)
  Neposredna veza do poruke: 210
4.9.2010 13:53:14   
Trnoruzica

Ma sta vam je, sta pricate user posted image Pa nece spavati sa jednim, a udati se za drugog user posted image Ne sekirajte se.. Zavrsit ce Seherzada s onim sa kojim treba da zavrsi user posted image A svi znamo ko je taj plavooki zavodnik user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 211
4.9.2010 14:29:07   
Anoniman
onur i šeherzada ostaju zajedno, sa njenim djetetom i njegovom kcekom, jer ce se pojaviti njegova bivsa sa kojom je imao djete...njih dvoje ce se tri puta pokusavati vjencati, ona ce izgubiti jednu bebu, i benu isto, i na kraju ce se sve opet dobro zavrsiti...ko serija user posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
  Neposredna veza do poruke: 212
4.9.2010 20:26:58   
teacher75
e vala sam bas ljuta na zenice sto odaju sta ce se desiti, mogle ste to poslati na pp onima koje zele da znajuuser posted image nije mi zanimljivo gledati seriju ak oznam sta ce se desiti, kakav je onda tu uzitak, ne kontamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 213
4.9.2010 20:28:12   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Yuna

pa u doba esmeralde je bio val curica koje su dobile to ime user posted image a moj prijatelj je dao svom sinu ime kan jos prosle godine, sad ce biti bas aktuelanuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 214
5.9.2010 1:16:53   
Anoniman
tičerko nemoj se ljutiti na mene, mislim i nije neka tajna da ce dva glavna lika ostati zajendo ipak je to serija samo!!!

Ima jos milion stvari koje neznate a koje ce se izdesavati, naglih preokreta itd. ipak ima 180 epizoda, u srbiji ima 90-tak ali zato sto je duze trajala po sat i po skoro, a kod nas samo sat tj. efektivnih, bez reklama, 20 min.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 215
6.9.2010 0:05:42   
sike
Vjerovale ili ne,ja ne pratim tu seriju.Ja gledam Beverly Hillsuser posted image user posted image user posted image

Duboko u srcu,znam kako zivot treba da tece...
Sanjin i Ines,9.februar 2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 216
6.9.2010 0:06:58   
acudesa
i ja bih vas zamolila da ne odajete naredne epizode..prosle-ok..ni meni nema cari da gledam ako znam sta ce biti

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sike)
Neposredna veza do poruke: 217
6.9.2010 0:11:25   
sarayka
KAn je jako cesto ime u turskoj , a ima ga i sin Harisa dzinovicauser posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 218
6.9.2010 0:13:14   
acudesa
ja sam danas upoznala jednog Kana, ima 15 mjeseci..user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 219
6.9.2010 0:31:34   
almicch
meni nije skroz jasno , pošto nisam sve od početka gledala, skim Onur ima djete???
i šta je s onom ženom Ali - Kemala???

;)) I can''''t hear you over the sound of how amazing I am !!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) ;))))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 220
6.9.2010 0:34:22   
frenkoza
evo da se i ja tuspasim na ovu temu 1001 noci.....
ma ja se upišam kad on njoj kaze: ASK'M ( ljubavi moja)..... aaaaajjjj ja se odma onesvijestim user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam pregledala svih 56 epizoda na youtube.... i mogu vam reci da sam se sve vrijeme pitala kako covjek moze onako ubjedljivo da odglumi ljubav.... a onda sam skontala da su se na snimanju stvarno zaljubili i nakon serije su se vjencali.... cak sam gledala i snimke s njihovog pravog vjencanja user posted image user posted image user posted image

ali ASKIM.... obori me s nogu user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 221
6.9.2010 0:35:32   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: almicch

meni nije skroz jasno , pošto nisam sve od početka gledala, skim Onur ima djete???
i šta je s onom ženom Ali - Kemala???

onur ima dijete s njegovom bivsom djevojkom.... ali da ne otkrivamo detalje posto se neke curke ljute.... imas na youtube pa pogledaj sta te zanima

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu almicch)
Neposredna veza do poruke: 222
6.9.2010 0:48:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza

ma ja se upišam kad on njoj kaze: ASK'M ( ljubavi moja)..... aaaaajjjj ja se odma onesvijestim user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam pregledala svih 56 epizoda na youtube.... i mogu vam reci da sam se sve vrijeme pitala kako covjek moze onako ubjedljivo da odglumi ljubav.... a onda sam skontala da su se na snimanju stvarno zaljubili i nakon serije su se vjencali.... cak sam gledala i snimke s njihovog pravog vjencanja user posted image user posted image user posted image

ali ASKIM.... obori me s nogu user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra si user posted image
Meni je turski baš super,ali samo za slušati,ponoviti ne znam niti jedne riječi (eto osim Ašk'm user posted image ) nekako mi fali samoglasnika user posted image

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 223
6.9.2010 0:54:46   
frenkoza
OT turski jezik ima 8 samoglasnika.... samo sto nema nijedan dugi, svi su kratki, a oni ih jos brzo izgovore (kao i mi nase, samo sto na to ne obracamo paznju)....

a ko razumije seriju u originalu blago njemu... nas je jezik dosta siromasan i fali nam rijeci da prevedemo sve receno..... al uhhh....
ASKIM..... joooj..... user posted image user posted image user posted image

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 224
6.9.2010 0:55:43   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Gracanka

IZVORNA PORUKA: frenkoza

Dobra si user posted image
Meni je turski baš super,ali samo za slušati,ponoviti ne znam niti jedne riječi (eto osim Ašk'm user posted image ) nekako mi fali samoglasnika user posted image

kako boan en znas ja sam naucila da je kaslika kasika hahhahaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *