Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sta mi je jos najjace... kad joj se u sred noci on jednostavno pojavi na vratima.... malo malo eto njega.... u sred noci onur pred vratima.... sladak je skroz.... i sto se tuce sa svima zbog nje.... nema kod njega sest pet.... odma tras sakom u nos.... kad neko njegovoj ASKIM nesto kaze, poprijeko je pogleda.... sav glamur i kultura pada u vodu
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
a sto onuru stoji onaj bijeli dzemper dobrooo sada u 6 epizodi
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
al onaj izraz lica kad sazna zasta su joj trebale pare.... uhhh.... ma dobra serija, dobri glumci....
ja se pocela svadjati s serijom hahahahha svasta mu se nagovorila akze mm Bogami ti poludjela
ja sam sad u behutu svidjaju mi se i onur i kerem..pa ne znam eto kojeg bih izabrala da mi bude simpatija..hej zene drage..mi ovdje uzdisemo za ovim zgodnim tipovima..a ispade Ali Kemal glavni zagodndjija...
pa ukucas 1001 noc i epizodu koju hoces gledati..npr 5. a svaka ti epizoda ima 6,7,8 dijelova otprilike i gledas, kad zavrsio taj dio odmah dobijes sugestiju za sljedeci...sad kod mene je net od 5 Gb gledala sam dvije epizode na YT po nekih 80 min al nisam vidjela koliko uzima.pogledaću danas kad dojem kuci pa ti javim
Poslije 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke. U 250-toj epizodi dobija upalu slijepog crijeva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata nasljednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi.
Dvije epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista.
Ta epopeja traje cca 20 epizoda.
U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja nana koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijeli konačno krenulo.
Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja nana počinje da prati drugu španjolsku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluha je i slijepa ...
< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.9.2010 12:32:54 >
veselaaaaaaaaaa..ja mislila da se u u 500 . epizodi ostvari ovo prorocanstvo..pojavi se Seherzada , a onda zbog Onura i Kremea sve zene na RR polude pa idu na teme..problemi sa hormonima , razlozi za razvod braka braka..i kako poboljsati sexualne odnose jer navedeni zamru dok pregledam epizodu na rtl i do neka doba na you tube..eto to ti je
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
U početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluha je, slijepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa jede šljunak.
Poslije 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke. U 250-toj epizodi dobija upalu slijepog crijeva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata nasljednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi.
Dvije epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista.
Ta epopeja traje cca 20 epizoda.
U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da će imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja nana koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijeli konačno krenulo.
Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja nana počinje da prati drugu španjolsku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluha je i slijepa ...
mm kad god me vidi da gledam seriju, pita: i jeli hose armando otkrio da je sam sebi majka???
iskidala sam se od smjeha, čuj, naraste joj noga ..... sve su na istu šablonu te španjolske sapunice, bolje su brazilske, iako ja ne gledam ni jedne, a što se tiče ove turske, ne gledam ni nju jer mi je u krivu uru, pogledala jednu,onako sve se čini smireno, za razliku od španjolskih gdje nariču, pa kad upalim tv, a ono oni plačuuuu, ja odmah ugasim, sva se prenem najdraža serija koju nisam ni jednu jedinu propustila je ponos i predrasude .
ja tek veceras na tv, prvu odgledala...nesto mi bolje na you tube..odem kad hocu vratim se kad hocu, ne propustam najbolje..
i ja gledam na youtube, presisala sam epizode sa hayata bolje je na youtube iz razloga koje si i ti navela+ nema dosadnih reklama...da dodam da sma bila veliki protivnik sapunica al mi je ova bas legla, muzika je divna, voljela bih skinuti sonudtrack, ako neko ima neki link nek mi posalje. please. volim istanbula i uzivam u prizorima istanbula i parim malo oci na keremu
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.