Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e jeste nestrpljive.... ne znam za ahmeda... ja sam gledala do 56 epizode na YT i jos samo zadnju.... u tim se epizodama nije vratio ahmed.... zavolice ona onura i bez ahmedovog pojavljivanja ( doduse sanjace ga i on ce joj reci da prihvati srecu) sveki je nece prihvatati, jer zaboga ona je udovica, a njen jedinac je momak.... onur nije bio zenjen, nego je imao vjerenicu i u neka doba ce se pojaviti njegova kcerka iz te veze....
Ma prihvatit ce je sveki, nakon nekoliko epizoda. A pojavit ce se curica, tj Onurova kcerka, koju je imao sa bivsom vjerenicom. I Seherzada ce biti ljuta na Onura zato sto je ostavio trudnu vjerenicu, a curicu ce prihvatiti. Eh, oni ce se dva puta vjencavati i razilaziti, a tek koliko puta svadjati Sa njihovog prvog vjencanja Seherzada ce pobjeci jer je saznala nesto
< Poruku je uredio Trnoruzica -- 16.9.2010 14:40:04 >
e jeste nestrpljive.... ne znam za ahmeda... ja sam gledala do 56 epizode na YT i jos samo zadnju.... u tim se epizodama nije vratio ahmed.... zavolice ona onura i bez ahmedovog pojavljivanja ( doduse sanjace ga i on ce joj reci da prihvati srecu) sveki je nece prihvatati, jer zaboga ona je udovica, a njen jedinac je momak.... onur nije bio zenjen, nego je imao vjerenicu i u neka doba ce se pojaviti njegova kcerka iz te veze....
Ma prihvatit ce je sveki, nakon nekoliko epizoda. A pojavit ce se curica, tj Onurova kcerka, koju je imao sa bivsom vjerenicom. I Seherzada ce biti ljuta na Onura zato sto je ostavio trudnu vjerenicu, a curicu ce prihvatiti. Eh, oni ce se dva puta vjencavati i razilaziti, a tek koliko puta svadjati Sa njihovog prvog vjencanja Seherzada ce pobjeci jer je saznala nesto
ma znam ja sve to trnoruzice.... gledala sam na yt....al necu da otkrivam detalje, neke se forumasice ljute....a svadjace se i razilaziti vise puta.... onur ima jednu veeliku mahanu - straasno je ljubomoran.... a ni ona ne zaostaje puno za njim.... vecina problema njima ce biti oko toga.... on se ljuti zbog svakog muskarca koji je pogleda, odma sakom u nos
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
cula sam da na auto pijaci ima CD cjela serija 5Km pa ako vas zanima eto odgledate sve jedan sat su vam 10 epizoda:)ja zaista ne gleda nemam strpljenja sjedeti dugo na jedno mjesto
A joooj,ovo mi zvuči baaaš otrcanoooo!
Meni već ide na živce ona pretjerana brižnost skoro svih likova kad je Šeherezad u pitanju...čuj dadailja bolesna,ona ostaje doma,svi zovu da pitaju kako je,svi tužni i zabrinuti...aman... al' eto....još je gledam,valjda zbog Onura
Opasno sam se zaintrigirala da po malo pratim 1001 noć jer već godinu dana slušam o njoj- mama i svekrva nisu prošle godine prpouštale ni jednu epizodu. Stvarnost j takva da sam gledala ukupno 2 epizode u 5-6 pokušaja jer Nemirko ne dozvoljava da gledam film a da se ne igram sa njim a i ovo smo gledali zajedno pa zna da direktor ne da platu teti i ona plače i to je reko mom direktoru ispred zgrade Sad ozbiljno da li je i kod ostalih isti problem da kodiraju RTL hrvatski od 20 do 21:15 dok je na hayatu Šeherzada. Kod mene je tako bilo u svim pokušajima i baš sam ljuta na operatere kablovske zbog toga
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
A joooj,ovo mi zvuči baaaš otrcanoooo!
Meni već ide na živce ona pretjerana brižnost skoro svih likova kad je Šeherezad u pitanju...čuj dadailja bolesna,ona ostaje doma,svi zovu da pitaju kako je,svi tužni i zabrinuti...aman... al' eto....još je gledam,valjda zbog Onura
eeee joooooj i meni ide na živce prvo zbog trajanja 10min (nagledam se reklama i zaboravim da je serija u toku), pa zbog ovog što će Gračanka reče... pa i zbog toga šta će se desit... ma neću više ni gledat ...
Ja redovno gledam Doru, čak i reprize po nekoliko puta, a ne znam šta bi bez majstora Boba
jel ovo tema o Seherzadi ili Seherzadaaaa Seherzadaaaaaa ti su uzrok mojih ranaaaa Joj svi se loze na ovu seriju Ja bas volim gledati 60 min! eto nekako mi drago slusati Bakira!valjda ce sad poceti nova sezona
jel ovo tema o Seherzadi ili Seherzadaaaa Seherzadaaaaaa ti su uzrok mojih ranaaaa Joj svi se loze na ovu seriju Ja bas volim gledati 60 min! eto nekako mi drago slusati Bakira!valjda ce sad poceti nova sezona
što se mene tiče nije trebao ni počinjati..toliko sam se sinoć naživcirala da mal nisam nogom tv udarila..al nije on kriv nego gosti...prilog o onim ljudima što čekaju posao naa tromedji me baš rasplakao..pa gdje ih nadje sve iz Zenice ..
što se mene tiče nije trebao ni počinjati..toliko sam se sinoć naživcirala da mal nisam nogom tv udarila..al nije on kriv nego gosti...prilog o onim ljudima što čekaju posao naa tromedji me baš rasplakao..pa gdje ih nadje sve iz Zenice ..
nije valjda bio prilog o tome??? Pa to je bilo na TV1, prije mjesec dana (kad je tek pocela)... i ja bas kontam kako dobra prica, cudo nije niko ovo vec napravio.... I oni podzonise
< Poruku je uredio shejla -- 21.9.2010 12:36:36 >
Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
i kad je Bakir pitao dotičnog gospodina šta misli o tome ( meni su uveliko suze lile niz lice).kaže on pa ja mislim da je ovo samo besplatna reklama za xy stranku...e muka mi došla..preživi moj tv...
i dodaje savjetodavno - ne treba samo crnjaciti.... treba isticati i pozitivne primjere.... ima i pozitivnih primjera ne treba samo crnjaciti ne mozes da vjerujes..... kad je jednoj britanskoj kraljici narod napravio nerede u kraljevstvu... kada su krenuli na njen dvor da protestuju.... ona je pitala jednog svog pomocnika: sta hoce ovaj narod??? sta im je??? kaze on nemaju hljeba da jedu.... kaze ona: pa kao da je to problem.... nek jedu kolace e to ti je to....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
da razjasnimo ni jednog gospodina ne volim iz one emisije..to je moja stvarali ni jednog..samo jedan mu pametno reče...da Bog da ti tamo završio ako je ono besplatna reklama....koliko je samo onakvih ljudi... uhhh..pa ti hajd gledaj išta drugo sem 1001 noći...
IZVORNA PORUKA: ziki Sad ozbiljno da li je i kod ostalih isti problem da kodiraju RTL hrvatski od 20 do 21:15 dok je na hayatu Šeherzada. Kod mene je tako bilo u svim pokušajima i baš sam ljuta na operatere kablovske zbog toga
Ja sam cula da kodiraju, ti fino sebi uzmi dreambox-a i CS, i moci ces sve gledati... ja imam satelitsku i pratim na foxTV ( sad se zove prva televizija) Binbir gece :) ili 1001 noc, mene je ubilo crnilo na ekranima i onda sam otkazala kablovsku, mojuTV ne mogu ni uvesti ostalo je samo satelitska i dzabaluk na njoj :)
i ja sam pocela gledati seherzadu nisam od pocetka jer ne volim sapunice i izbjegavam al eto kako svi gledaju poceh i ja. Ne stignem u 8 sati obicno pa gledam na you tube ili na DVD. Inace moja prijateljica ima DVd koje prodaje po cijeni 30 KM prvih 60 epizoda sa FOX ( cini mi se da je 1 sa Foxa 2 nase epizode).
Ako je neko zainterseovan z aovaj DVD moze mi se i javiti da vidim s njom.
Inace Serija m ij esuper - nije ona glupa sapunica vec taman koliko treba :) da se odmorim uz nju :) Samo da mi je jos i djete zavoli pa da zajedno gledamo a ne da moram oko nje taman kad pocne serija.
ja se navukla na šeherzadu al mi živce kida sporost...fakat ubiše...šta je bilo, šta će biti, reklame i malo u sredini
sinoć sam sa sekom gledala...kad je počelo ja reko pa ovo sam sinoć gledala...fakat su je iscjepali ja više ne znam koja je koja epizoda....
ama nije ni bitno nisma sad bolesnik...al eto pogledah nekoliko...ostalo ste mi prepričale... sad sa ovom trnoružicinom infomacijom o vjenačnju nemoram ni gdledat do tamo neke 160
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Joj žene džaba nam sve...kad nam Fusun uleti na forum....eno joj šehrezada dala upute. pazite šta pišene nemojte da sazna da je muž vara
hahahhaha joj i ja sam se zarazila cim mali spava ja gledam seriju stigla sam do 30 odlicna je a sve govorim necu vise necu vise hahahaha
Ja gledam "dr. House" i "C.S.I."...a preko dana mi je stalno upaljen Fox life, pa ako ufatim kako Jim kaze, Wil i Grace, Reba, Rita rocks, Scrubs... Bila je super serija "Boston legal", ali nema je vise...
Ja gledam "dr. House" i "C.S.I."...a preko dana mi je stalno upaljen Fox life, pa ako ufatim kako Jim kaze, Wil i Grace, Reba, Rita rocks, Scrubs... Bila je super serija "Boston legal", ali nema je vise...
ma šjela draga...ja sam i djeci spavanje ranije pomjerila... ove me naše navukle ma jednim okom tv hajat a drugim forum
a ja se svako veče drogiram Fox life-om ioako još nikada nisma porvalila kad koja ide...najviše me nervira što nemogu da upratim stare i nove epozode Uvod u anatomiju...
ma šjela draga...ja sam i djeci spavanje ranije pomjerila... ove me naše navukle ma jednim okom tv hajat a drugim forum
a ja se svako veče drogiram Fox life-om ioako još nikada nisma porvalila kad koja ide...najviše me nervira što nemogu da upratim stare i nove epozode Uvod u anatomiju...
hahaha ludo I mene to nervira, mogu ti reci...ne zna im se ni za kakav red....isto kao da uzimaju trake (ili sa cega vec pustaju program) kako im koja dodje pod ruku... Ali eto, ove humoristicne serije se sega i po 100 puta i preko reda
a Grey''s anatomy sam upratila ponedjeljkom u 22.... Mislim da je sinoc bila zadnja epizoda ove neke sezone (jer nije bilo ono: "gledajte u sljedecoj...") Sad ce garant, opet ispocetka
< Poruku je uredio shejla -- 28.9.2010 21:25:31 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.