Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jesi ti meni sega sa ovom vremenskom prognozom.sinoc gledam na Novoj vremensku prognozu i identicna je tvojoj. kontam kakve feliks veze ima pa zna i prije meteorologa
u tajnoj vezi sam snjima Ja gledam na txt za iduca recimo 3 dana i vecinom pogode/pogodim Kad sam ja to haj slagala .... Drago mi je da si me se sjetila makar uz vremensku prognozu/novu tv nebi drugacije sigurno.
daj ne lupaj sjetim se ja sviju ali mene se slabo ko sjeti ha sta ces sada zezam se.dodje period pa mi se neda pisati i uglavnom "preletim" zadnje postove i ne iscitam citav dnevni roman . odoh sad razviti jedan burek nisam dugo tijesto meljala
daj ne lupaj sjetim se ja sviju ali mene se slabo ko sjeti ha sta ces sada zezam se.dodje period pa mi se neda pisati i uglavnom "preletim" zadnje postove i ne iscitam citav dnevni roman . odoh sad razviti jedan burek nisam dugo tijesto meljala
megi ce kod lady a eto mene kod tebe na burek ja volim burek jos s lukom dosta luka ....
samo da vam mahnem da se ne brinete za nas, dobro smo...nesto nemam inspiracije da pisem
a mm me obradovao u petak regresom pa cemo ici i na more, jutros zvala naseg ciku da potvrdimo samo aBd svi da budu zdravi picimo u slijedeci ponedjeljak
ljubim vas sve redom,a posebno amani, tekju i felix koje pitaju za nas
mashAllah sto ste mi vrijedne danas...meni proteklih nekoliko sati nije bilo interneta, kontam, ma nista ni ne propustam, kad ono ...a vidi i ova Lady se javlja vikendom ....
Samo da se zna da sam i ja vrijedna bila, park, soping, setnja, rucak, pospremanje kuce...ma sve 5 danas. ... Meni se cini da sam danas u BBI vidjela chuci, seta sa curicom, ali posto nisam bila 100% sigurna, ne javih se zeni ...
Kod nas nista novo,mene boli zeludac danima.Veceras idem kod neke tete da mi pokusa namjestiti,uh gadno boli(stvara tezinu) i totalno sam Najvjerovatnije da sam se strunila,slomi me od nosanja i dizanja.Eto nikakva sam,a on trci oko mene i zove mama,isto da zna da me boli
salmy nadam se da ce biti bolje . tekja mashAllah brza si i efikasna, a V. me gledi s avatara meden je, pravi momak. felix ljubi nam A. i ja citam prognoze stalno . Mala pitala sam i ja viruj mi, sretno tebi i pacicima malenim, mi smo tu necemo nigdje . Dadada isto nedostaje. Lady prava vrijednica , sad se i meni prava ta maslenica i ne kritikuj svoj rad divno od tebe sto si napravila. Svim zenicama velika pusa, ja sam ovakva .
Ella ma nisi takva, ti si meni 'vaka ...a V. jeste pravi momak , sve kontra, penje mi se na glavu i kad sam prihvatila igru i pocela da mahnitam sa njim, on pobjeze, kaze: Ide Dado vozi auto ...eh eto, samo nek' nije onako kako ja hocu
bili vani,ustvari u ganjanju malca,kaze mm nije lako neka neka malo
evo ga sad jede sam,nije dugo ovako slatko pojeo,a namjerno mu nista nisam dala kad je usto,odmah otisli,znaci kad guza ogladni moze se jesti !sva sreca nismo bili dugo
felix nisi jedina i ja uvijek tako sve ko fol nesto radim onda se on probudi a meni se spava . Tekja eh nek nije po tvom nemoze sve kako mi mame hocemo , evo moj stavlja sesirice na glavu a kisa nemozemo nigdje i da hocemo.
ella izvini ja nikad skontat odakle nam ti tipkas?
Hello Ja danas prava domacica, perem, cistim a najvise kuham , ako bude nekih pljuskova jbg, sorry, do mene je Pravila sam pile i krompir, njamiii, a evo sad dovrsavam i onaj kolac - cudo od cokolade, pa bujrum ko je blizu , nadam se da ce biti ok. Joj zene, cim ovo sunce grane meni more naumpadne ali hajd, sad ce nama jos malo snijeg pa cu se smiriti
Nisi jedina ima nas jos takvih Kad se Atija probudi ja bi mogla spavati i sve mi se oci same sklapaju
cudno to i kod mene je tako sad bi zaspala sjedeci majkemi jedva gledam a sad da on zaspi ja nebi mogla i hajd sad budi pametan Kud sinoc slabo spavala budio se ,kud mi na glavi spavo na mom jastuku ma ustala sam skrsena kao da nas je 10-toro spavalo na lezaju a ne dvoje
Rucak za 10 bio, mm odusevljen a ja samo ponavljala kako sam bila 3h za sporetom Odspavali sve troje, a Lana otkako je ustala ne prestaje plakati , ma za sitnicu suze krokodilske, i nece mm samo dodji mami, dodji mami...nervozna je strasno, ne znam sta joj je... Pojela mi je punu zdjelu supe za rucak, to je jedino oko cega se ne trebamo puno natezati, samo malo , ali sam stavila povrca i dosta komadica teletine...sad jedva voce...al hajd...opet je dobro hB...
Evo i puding gotov, cekam tatu i njegovog pastorka da dodju da pijemo kafu, glava me boli...a sto je vruuuuuuceeeee