Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ni A. nece mlijeko odavno , a ja ubacujem tj trudim se i u znanju i neznanju . Nekad dosadim sama sebi. Lady mm i nemaju sta drugo reci neznaju pomoci cesto, pa moraju biti realni i zaista i jest tako nece pa nece ako je djete bas tvrdoglavo. A mi majke se smorimo dok dva zalogaja pojedu i tako ukrug. Ali vjeruj mi da ce se sve to promjeniti. Do tri godine je najteze kad djeca pricaju i ispoljavaju jezicno svoje nestasluke ljepse i jedu i bolje slusaju. Ma da kod mene je sve drugacije s A. dok je stariji sad u fazi nekoj zeznutoj odgovaranja, blebetanja gluposti i cesto mi kaze necu . Ja se trudim i pedagoski a bude nekad i puc puc kad ono bas preCera.
Pozdrav dragoj djeci i mamama Moja N vec sigurno 4-5 dana ima promukao glasic...bez ikakvih drugih simptoma..je li se ovo desavalo vasoj djeci, ja bas ne znam zbog cega je to tako..
jutro... Mi smo hdB tako fino spavali, jest da smo poranili, al'' neka ...V. pije mlijeko upravo, mada nije mu neki ceif, vise pijucka da mene skine s vrata
Niki, promuklost glasa ti je najvjerovatnije laringitis, iliti upala glasnica...uglavnom 1-2 inhalacije to rijese...ako cura fino ne proprica, sutra kod dr. pa vidi
Ella, sta velis...sto veci to gori ...ma je l'' da da to nije tacno , oni su uvijek nasa zlatna djeca, cak i kad ne slusaju ...zaha, felix i V. je pitoljubac, pogotovo raznih uljevaka..on kad jede meni k''o Balkan / ah kao i svakoj majci...
a Niki nemam pojma sta bi to moglo biti kod drugarice mi kad smo bili bolesni i imali promukao glasic imo je i temperaturu-dg laringitis ,a ona hB nema temp
Jutrica Moj decko se jutros probudio u 08h ,a nama se bas spavalo. Pa sam ga dojela u nas krevet,gledao crtice,pa doruckovao,pa se igrali nas dvoje,muzek uspio odspavati do 9 i 30... Sad se uspavljuje,on vec zadrijemao Kasnije cemo malo u setnju i kuppvinu,veceras pravim iftar za moje pa smisljam meni. Svasta sam sanjala Najvise volim kad se ne sjecam snova,tad sam bas rahat Male opet nema... Mamice i djecice
Mama sad ode, pomogla mi, oprala sudje, ja napola napravila rucak, potkuhala sam ono tijesto sa foto kuhanja , skuhala povrce za prilog, jos dodam vrhnje, Lana spava pa kad ustane idemo kupiti filete da filujemo maslenice i tako ...evo skuhala sebi puru da nesto laganini pojedem, gladna a nista mi se ne jede...
mi necemo jos,jos jedno satak,jer ako zaspe ranije onda navece vec oko 7 bude kenjkav
ja bila kod mame sa malcem,joj radi stan vise od mjesec ,meni vise muka kamoli njoj ,al eto nada se da je sa ovom sedmicom sve gotovo i da sljedece krece ciscenje
pozzzzzzzzzzzz a Lady mogla bi napisati recept te maslenice kako ces sta praviti ideje su uvijek dobro dosle
Zaha ljubi nam Esmicu Lady i kod mene ce biti maslenice veceras za iftar,njamiiii Mala86 Ja skontali vecerasnji iftarski meni,sad laganini u pospremanje kuce,pa kad se deckic probudi idemo u setnjicu i da pokupujemo sve sastojke. Sto je danas lijep i suncan dana la la la
dan mi smo lose spavali sinoc stalno se budio kmezao,plakao al cim namazem na cucu smiri se znaci zubi zeze ga I od jutros je nikakav samo kmezi nista nece sve mu fali, za sitnicu place . Ja kontam zubi nista drugo cak nije htjeo doruckovati jeo oko pola 12 tek nece place kmeziii bas je nervozan
Ja sam jos uvijek za sporetom osim "pauze" da razvaljam tijesto , ko ce to cijeniti Gotova supa, gotovo povrce-prilog, peku se "maslenice".... Planirala i puding... na hair i na dobro
Tijesto mi je ispalo preslano, mamu bih sad udavila.... Kad sam probala tijesto bilo je ok, ali ovako peceno mi preslano Inace se nekad zaletim pa presolim, sad ce gosp mm naci 1001 manu...
mm je jednom skuhao rucak dok sam radila i bio je malo je reci preslan. ja jela...i pohvalila. a ja to ovako rjesavam...hoces neces nemoras poljubi i ostavi.frizider je preko puta.
sta to se lady razveljanila pravi rucak . Mislim da ce se tm svidjeti ipak si se trudila mm opet voli slano ja kad pravim kod mene vecinom bude ne slano pa zna nabrajat ti kao da ne solis, nista ti nije slano bla bla rekla sam , drugi puta cu da presolim da bas vidis stas onda soli sebi tako haja sta fali .... Moj anel zaspo dusa moja nervozna nije dobar nikako . Ja se sredjivala farbala, prala kosu ocistila kupatilo sad sjedim .... Jest vruce vako javlja do ponedijeljka od utorka kisa i 13 step ujutro a max 22 opet ce se moc dahnuti
jesi ti meni sega sa ovom vremenskom prognozom.sinoc gledam na Novoj vremensku prognozu i identicna je tvojoj. kontam kakve feliks veze ima pa zna i prije meteorologa