Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovo je kod mene od pocetka, nije to sad ovih dana....smao sto vecinom ne pricam tj. ne zalim se...ali danas mi je bas zivce izvukla...morala sam malo... Jer gospodin mm samo kaze : pa sta sad, nece pa nece... E tad bih ga u top strpala, zato ja sve drzim u sebi i onda puknem...
Nema kod Lane u neznanju...ako je zabavis samo je gore, toliko se fokusira na to da uopste ne reaguje...tad drzi zalogaj u ustima i po 20minuta...
kod nas je od malena u neznanju sta cu ja kad je TAKAV nemogu ga menjam on se zaigra ja ubacujem .Nije ni mm bolji i on je znao rec hajd jesi dosadna ako nece nece ne tjeraj ga ili ako oce gdje ici snjim reko cekaj nije jeo kaze jesi dosadna s jelom jest ce kad dodje a damije ga staviti jedan dan da se on muci da ga hrani vidila bi onda sta bi reko. Zeznuto je kod tebe opet , ona to onda ko namjerno ....Kako teti pojede jel imala kad problema tako snjom kad tebe nema.
mi se vratismo iz setnje i sa igralista,malac se igro u pijesku,pa se penjo na tobogan bas uzivo evo tajo mu sad cita pricu,a mali njemu nesto objasnjava,vjerovatno ovaj ne cita dobro uzeli neku knjigu sa bajkama za cijelih 3 km na sajmu knjige
a vezano za posao i biti kuci-ja sam radila nekad prije malca,iako je mm u to vrijeme imo 3x vecu platu,ja sam bila presretna kad bi moja dosla,placala je stan plus rezije,mm ostajala za hranu i uzivanciju !poslije dodje malac,pa sredi porodiljni,i on istece...onda sam htjela jos malo ostat s njim kuci,e i eto sad nakon 2 godine bas osjetim volju da pocnem radit ne planiram trenutno drugo dijete,htjela bi malo radit i nadam se da ce se ostvariti
a jelo-joj Boze i kod nas je uzas!ovaj moj bi samo na vocu zivio,nemam pojma sta mu je u zadnje vrijeme ne jede grickalice,ne jede slatkise,al voce obozava,nema koje ne voli nadam se da ce se dolaskom hladnijih dana i apetit popraviti
i mm kaze-pusti ga kad nece,ma govorila sam mu da ga odvedemo na Vlasic da se izleta dobro,kazu mi roditelji nejelica da djeca nakon izleta gore sve jedu
mi se vratismo iz setnje i sa igralista,malac se igro u pijesku,pa se penjo na tobogan bas uzivo evo tajo mu sad cita pricu,a mali njemu nesto objasnjava,vjerovatno ovaj ne cita dobro uzeli neku knjigu sa bajkama za cijelih 3 km na sajmu knjige
a vezano za posao i biti kuci-ja sam radila nekad prije malca,iako je mm u to vrijeme imo 3x vecu platu,ja sam bila presretna kad bi moja dosla,placala je stan plus rezije,mm ostajala za hranu i uzivanciju !poslije dodje malac,pa sredi porodiljni,i on istece...onda sam htjela jos malo ostat s njim kuci,e i eto sad nakon 2 godine bas osjetim volju da pocnem radit ne planiram trenutno drugo dijete,htjela bi malo radit i nadam se da ce se ostvariti
mala jesil radila u svojoj struci il nesto drugo.I ja sam radila prije udaje milina .Udado se i nisam vise , kontala ajd danas cu sutra pocet sa mm raditi da me uci mada mi se to nesto ne svidja al bolje to nego biti kuci.I jbg dodje trudnoca i nista od posla Al abd planiram cekam da ovaj izjelica mala jos abd poraste pa cu ga u obdaniste odma bi radila. Ma kakvo drugo djete nije mi ni na kraj pameti ....Ja samo gledam , da mi je on zdrav , da ga odhranim i kontam kako bi radila a da mislim o djetu nema sanse ,ni mm naravno. Da mi je da malo dodjem do sebe da odmorim da on poraste abd . nikad nije kasno za drugo ..Boze Zdravlja bit ce djece , ....
Ja opet isla na Dbr V. se toliko istrcao, uvela ga u skolsko dvoriste i pustila...brat bratu, pretrco je 2 km u roku sat vremena ...felix draga djeca ruku daju roditeljima samo u crtanom ...ja to ni ne ocekujem od njega, kad prelazimo ulicu ili ga nosim ili mu neprestano pricam kako mora da mi da ruku, cim je iole bezbjedno pustam ga i trcim za njim...
Kupila sam V. froddo gleznjace za jesen ...jest da je jos rano, al' snizene su i nisam mogla da odolim
Tekja V je med medeni ... cujem li jos da se mama2009, lady i ti zalite na djecu cu vas bijem...vidjeli ste sta je harambasa Nego gdje si kupila onaj vozic jer mi je dijete prevristalo do kuce za vozicem?Dosao mm po nas na onu pumpu kod mosta na Vilsu, a ona vristi i baca se, reko za vozicem...kaze pa sto i njega ne prodase na tom vasem bb
mala jesil radila u svojoj struci il nesto drugo.I ja sam radila prije udaje milina .Udado se i nisam vise , kontala ajd danas cu sutra pocet sa mm raditi da me uci mada mi se to nesto ne svidja al bolje to nego biti kuci.I jbg dodje trudnoca i nista od posla Al abd planiram cekam da ovaj izjelica mala jos abd poraste pa cu ga u obdaniste odma bi radila. Ma kakvo drugo djete nije mi ni na kraj pameti ....Ja samo gledam , da mi je on zdrav , da ga odhranim i kontam kako bi radila a da mislim o djetu nema sanse ,ni mm naravno. Da mi je da malo dodjem do sebe da odmorim da on poraste abd . nikad nije kasno za drugo ..Boze Zdravlja bit ce djece , ....
ma kakvi u svojoj struci ,radila u trafikama,al bilo mi !
a jesam zaposlila se bila u starackom domu u Kastelima i radilaaa jedan dan i pola noci ,navece u 12 mm doso da me vodi kuci,nisam htjela vise...po danu radila ko med.sestra a navece kaze cistacica-ja ,kaze operes 15-20 masina vesa(bilo ih je vise)i nesto manje sudja i na kraju obrises pod u cijelom domu ,ma mislim a plata-nedaj Boze,ista ko u trafici,i ja telefon i nazovem mm,reko idem ja citat novine u trafiku makar i za manju platu
Nije da ona nema apetit, nego jednostavno NECE da jede, nece nista da proba, vrtim joj 5 jela...od toga 2 razlicite supe, pa eto skontaj sta jede...ovo govorim samo znaci sto se rucka tice, tj variva...dorucak jos uvijek hB sasvim ok... Kazem platila bih da vidim kad dijete normalno ruca, znaci sjedne i pojede tanjir buranije, graska, kupusa...samo da vidim kako to izgleda kad neko kaze "napucalo" se dijete ovoga ili onoga...kao sto cujem da govore...
ja se obavezno zalim doktorima,nece da jede nista,svaki mi kaze da je to "normalno",prije sedmicu dana sam pitala jos jednog doktora i kaze normalno je da dijete tamo negdje do trece godine zeza sa hranom,sad hoce,sad nece(tako moje Emin radi)..naleti mu period jede sve sto mu dam,pa onda nece nista jedno vrijeme i tako u krug...vitamine smo probali sve moguce da ne nabrajam..uhhh...
Tekja V je med medeni ... cujem li jos da se mama2009, lady i ti zalite na djecu cu vas bijem...vidjeli ste sta je harambasa Nego gdje si kupila onaj vozic jer mi je dijete prevristalo do kuce za vozicem?Dosao mm po nas na onu pumpu kod mosta na Vilsu, a ona vristi i baca se, reko za vozicem...kaze pa sto i njega ne prodase na tom vasem bb
Jelena duso hvala mene je Ana kupila svojim okicama , a jesi vidjela kako mi je odmah htjela u narucje ...a je l' to majke ti Ana zbog toga plakala... ..pa sto ne rece zeno draga, dao bi joj V. vozic na poklon cccc....sad sam tuzna, da znas...a, mi smo ga, cini mi se, kupili u Vizi ...
Hvala draga...izmedju ostalog i zbog vozica, ali huja na prvom mjestu, nije po njenom, dama bi na plocicama da voza vozic , ali navikla sam ja na to, ali bas u javnosti i nisam Sto se tice zagrljaja ona svima hoce, da sam ja otisla ona bi sa tobom ostala bez problema, kazem hvala Bogu pa je u tome dobra, nemam brige da place i bjezi od ljudi.
Dobra vam noc Atija danas prvi put ostala kod moje mame bez mene i nije plakala bas ih fino slusala a ja sa sestrom digla sidra i malo sebi dala oduska setnjicom po gradu bez djece mm samo nas dvije. Kako je lijepo nekad prosetati bez da galamim i trcim ko luda ali su mi ipak malo nedostajale Hvala mojoj mami sto mi ih je pazila i sestri sto me je izvela stvarno mi trebalo da malo pobjegnem od svakodnevnice i napunim baterije jer me je pocela hvatati depresija
Dobra noc moje zenice Meni bas bilo lijepo na bb,mogla bih ja cesce navracati... Jest da mi je moja spavalica mnoogooo falila... Djecica su vam ,a svako na svoj nacin sarmantno,pilici slatki... Ima li nam Male1994 Lady, hvala na prevozu mila Vruceee i nek ovako potraje
ja svog stavila u krpe jeo i moze spavati dosta za danas Mala dobra si bolje manja plata a biti hadzija ha ja .... Amani Tekja ma neznam kako snjim vise , kad set_amo . A bili smo blizu kuce reko samo predje cestu eto nas kad ko baksuz naidju djeca sa bickl on se okrenuo za njima i hop za sek. gotovo al dobro je sad ....Nesto se danas mislim reko hebote nemogu ga samog u bastu pustit jer smo na glavnoj cest strah me da ne izadje iako kapiju zatvorim, al ima vazda neki polu izlaza damije reko kucu na samoci negdje odaljenu od cesti da kad ga pustim da znam da sjednem ako si nastavim kafu, van da zapalim u miru a ne sve nesto bez cefa s nogu .I sa strahom kad se slucajno sagnem njega nema iza mene mene , presjece da nebi na cestu odjurio noge mi se odma odsjeku.Sad bi se s nekim menjala za kucu da mogu A sta je sa Malom1994 i ja se pitam Pcelice vi se odmorili malo neka sta super ja cu abd kad odem na more (tjesim se) povest cu seki, da moze sa A. baratat nema kod mene nista dzaba ....Volim je nego milion maraka da mi tko da i sve besplatno nebi menjala . Hanady kako su cure danas. Noa jestel vi o.k lady javi se dje ode ??
Amani bas si me prijatno iznenadila , nemam pojma sto, ali ja te zamisljala kao neku malo stariju tetu , a ti prava mlada lijepa mama
amani je meni jedna od prelijepi zena na rr sto sam vidjela na sl. a mogu mislit uzivo IMA PRELIJEPO LICE majkemi NE lazem meni se jako svidja (nemoj me pogresno shvatiti) mislim svidja mi se tvoja ljepota
Felix Kad cete na more? Uzivat ces mila,ne sumnjam... Felix sad si me postidila Hvala Jelena starija teta Hvala ti draga na komplimentu.Ja sam ti vuckovo godiste,kontam, jos nisam za tete Ja zgodniju trudnicu u zivotu nisam vidjela,svaka cas_t zeno A Ana me kupila svojim okicama i onim prekrasnim kovrcicama I da se izjasnim,ja navijam da deckic stigne 12og,najljepsi datum i broj,a 12.08. mi i godisnjica braka. Kad god bilo,sretnooo
< Poruku je uredio Amani12 -- 6.8.2011 22:44:59 >
dobra noc zenice evo nas samo brzinski,bas nemam vremena da se javljam cesce,Ramazan pa malo vise ibadeta uglavnom E je mashallah,ne mogu da vjerujem da mi se dijete ovoliko projelo,ne smijem puno ni da hvalim,veceras joj stomacic ko baloncic,ne cickam majke mi mamama cije bebe ne jedu jer i mi cesto prolazimo kroz taj period zato mi je sad cudno danas sam je dvaputa kod komsince nasla za sofrom sa njenom djecom,mahalusa mala,iskrade se cim otvorim vrata i koni u kucu a vidim hvalite nasu Amani i ja se slazem sa vama da je ona jedna od ljepsih i milijih zenica na rr ne mogu vam opisati kako sam sretna zbog nase Ene,ta vijest da je rodila mi je dan uljepsala i pogotovo mi je drago sto je imala lagan porod jer se sa Mikijem bas napatila ljubimo vas sve redom evo E zaspala,ostali evo stizu sa teravije sad idemo vani sijeliti uz lubenicu i kuhane kukuruze....sve vas
Ja sam bas umorna....Imala sam gostiju pola dana a do pola bila na poslu.... Najprije hvala vam na cestitkama A sto se tice zaposlene i nezaposlene zene uvijek vise volim da radim naego biti samo domacica,uvijek sam u nekoj trci ali ja i volim tako,npr.veli meni moja kuma koja ne radi,joj jest meni dosadno kad malena spava,pa reko cuj to ja jedva cekam da po danu zaspe da sve pospremim,kaze ona s njom sve poradi...doduse curica je mirna....Domacice imaju malo vise vremena za sebe mogu kavu s komsinicom popiti i sl.dok zaposčlene mame su ko u crtanomal eto ja volim biti zaposlena majka...Kuca te svakako ceka,i rucak,i pegla,i krpa a ovako se ponekad odmorim na poslu sa svijetom Hanady nek su samo cure bolje Moj Antoinio je par dana toliko nerovozan i histerican,nadsam se da je zubic u pitanju
drago mi je sto jede masallah da kucnem u drvo da ne urecem moj se najeo nisam smjela dat peka da nebi pretjero strah me .Oko 22.30 jeo nasao u rerni pite (on ko cura njegova obozava pite) i ugodno sam se iznenadila sjeo gledo pokoju crtic i sve pojeo posle , toga trazi tortu .-tortinu dala pola jedne i to pojeo, pa malo smokija samnom uzeo koka-soka i lego .... Nisam mlijeko davala , a znam da ce me trazi u neka doba noci i sinoc je a mozda i nece tjesim se pita je jaka i zastina...