|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1155 1156 [1157] 1158 1159   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.8.2011 20:08:51   
Lady26
Ovo je kod mene od pocetka, nije to sad ovih dana....smao sto vecinom ne pricam tj. ne zalim se...ali danas mi je bas zivce izvukla...morala sam malo...
Jer gospodin mm samo kaze : pa sta sad, nece pa nece...
E tad bih ga u top strpala, zato ja sve drzim u sebi i onda puknem...user posted image user posted image

Nema kod Lane u neznanju...ako je zabavis samo je gore, toliko se fokusira na to da uopste ne reaguje...tad drzi zalogaj u ustima i po 20minuta...

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.8.2011 20:10:57 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28901
6.8.2011 20:15:03   
Anoniman
kod nas je od malena u neznanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image sta cu ja kad je TAKAV  nemogu ga menjam on se zaigra ja ubacujem .Nije ni mm bolji i on je znao rec hajd jesi dosadna ako nece nece ne tjeraj ga ili ako oce gdje ici snjim reko cekaj nije jeo kaze jesi dosadna s jelom jest ce kad dodjeuser posted image a damije ga staviti jedan dan da se on muci da ga hrani vidila bi onda sta bi reko.
Zeznuto je kod tebe opet , ona to onda ko namjerno ....Kako teti pojede jel imala kad problema tako snjom kad tebe nema.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28902
6.8.2011 20:23:29   
mala86
pozzic user posted image

mi se vratismo iz setnje i sa igralista,malac se igro u pijesku,pa se penjo na tobogan bas uzivo user posted image
evo tajo mu sad cita pricu,a mali njemu nesto objasnjava,vjerovatno ovaj ne cita dobro user posted image
uzeli neku knjigu sa bajkama za cijelih 3 km na sajmu knjige

a vezano za posao i biti kuci-ja sam radila nekad prije malca,iako je mm u to vrijeme imo 3x vecu platu,ja sam bila presretna
kad bi moja dosla,placala je stan plus rezije,mm ostajala za hranu i uzivanciju user posted image !poslije dodje malac,pa sredi
porodiljni,i on istece...onda sam htjela jos malo ostat s njim kuci,e i eto sad nakon 2 godine bas osjetim volju da pocnem radit
ne planiram trenutno drugo dijete,htjela bi malo radit i nadam se da ce se ostvariti user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28903
6.8.2011 20:26:25   
mala86
a jelo-joj Boze user posted image
i kod nas je uzas!ovaj moj bi samo na vocu zivio,nemam pojma sta mu je u zadnje vrijeme
ne jede grickalice,ne jede slatkise,al voce obozava,nema koje ne voli
nadam se da ce se dolaskom hladnijih dana i apetit popraviti

i mm kaze-pusti ga kad nece,ma user posted image user posted image user posted image
govorila sam mu da ga odvedemo na Vlasic da se izleta dobro,kazu mi roditelji nejelica da djeca
nakon izleta gore sve jedu user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28904
6.8.2011 20:40:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

pozzic user posted image

mi se vratismo iz setnje i sa igralista,malac se igro u pijesku,pa se penjo na tobogan bas uzivo user posted image
evo tajo mu sad cita pricu,a mali njemu nesto objasnjava,vjerovatno ovaj ne cita dobro user posted image

a vezano za posao i biti kuci-ja sam radila nekad prije malca,iako je mm u to vrijeme imo 3x vecu platu,ja sam bila presretna
kad bi moja dosla,placala je stan plus rezije,mm ostajala za hranu i uzivanciju user posted image !poslije dodje malac,pa sredi
porodiljni,i on istece...onda sam htjela jos malo ostat s njim kuci,e i eto sad nakon 2 godine bas osjetim volju da pocnem radit
ne planiram trenutno drugo dijete,htjela bi malo radit i nadam se da ce se ostvariti user posted image
mala jesil radila u svojoj struci il nesto drugo.I ja sam radila prije udaje milina .Udado se i nisam vise , kontala ajd danas cu sutra pocet sa mm raditi da me uci mada mi se to nesto ne svidja al bolje to nego biti kuci.I jbg dodje trudnoca i nista  od posla user posted image user posted image user posted image
Al abd planiram cekam da ovaj izjelica mala jos abd poraste pa cu ga u obdaniste odma bi radila.
Ma kakvo drugo djete nije mi ni na kraj pameti ....Ja samo gledam , da mi je on zdrav , da ga odhranim i kontam kako bi radila a da mislim o djetu nema sanse ,ni mm naravno.
Da mi je da malo dodjem do sebe da odmorim da on poraste abd . nikad nije kasno za drugo ..Boze Zdravlja bit ce djece , ....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 28905
6.8.2011 21:35:56   
tekja
vece...

Ja opet isla na Dbruser posted image user posted image user posted image  V. se toliko istrcao, uvela ga u skolsko dvoriste i pustila...brat bratu, pretrco je 2 km u roku sat vremenauser posted image ...felix draga djeca ruku daju roditeljima samo u crtanomuser posted image user posted image user posted image ...ja to ni ne ocekujem od njega, kad prelazimo ulicu ili ga nosim ili mu neprestano pricam kako mora da mi da ruku, cim je iole bezbjedno pustam ga i trcim za njim...

Kupila sam V. froddo gleznjace za jesenuser posted image ...jest da je jos rano, al' snizene su i nisam mogla da odolimuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28906
6.8.2011 21:42:05   
Anoniman
Tekja V je med medeni user posted image ... cujem li jos da se mama2009, lady i ti zalite na djecu cu vas bijem...vidjeli ste sta je harambasa user posted image
Nego gdje si kupila onaj vozic jer mi je dijete prevristalo do kuce za vozicem?Dosao mm po nas na onu pumpu kod mosta na Vilsu, a ona vristi i baca se, reko za vozicem...kaze pa sto i njega ne prodase na tom vasem bb user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 6.8.2011 21:43:41 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28907
6.8.2011 21:46:36   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: mala86

pozzic user posted image

mala jesil radila u svojoj struci il nesto drugo.I ja sam radila prije udaje milina .Udado se i nisam vise , kontala ajd danas cu sutra pocet sa mm raditi da me uci mada mi se to nesto ne svidja al bolje to nego biti kuci.I jbg dodje trudnoca i nista  od posla user posted image user posted image user posted image
Al abd planiram cekam da ovaj izjelica mala jos abd poraste pa cu ga u obdaniste odma bi radila.
Ma kakvo drugo djete nije mi ni na kraj pameti ....Ja samo gledam , da mi je on zdrav , da ga odhranim i kontam kako bi radila a da mislim o djetu nema sanse ,ni mm naravno.
Da mi je da malo dodjem do sebe da odmorim da on poraste abd . nikad nije kasno za drugo ..Boze Zdravlja bit ce djece , ....

ma kakvi u svojoj struci user posted image ,radila u trafikama,al bilo mi user posted image !

a jesam zaposlila se bila u starackom domu u Kastelima i radilaaa jedan dan i pola noci user posted image user posted image ,navece u 12 mm doso da me vodi kuci,nisam htjela vise...po danu radila ko med.sestra a navece kaze cistacica-ja user posted image ,kaze operes 15-20 masina vesa(bilo ih je vise)i nesto manje sudja i na kraju obrises pod u cijelom domu user posted image ,ma mislim
a plata-nedaj Boze,ista ko u trafici,i ja telefon i nazovem mm,reko idem ja citat novine u trafiku makar i za manju platu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28908
6.8.2011 21:47:28   
reallove

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nije da ona nema apetit, nego jednostavno NECE da jede, nece nista da proba, vrtim joj 5 jela...od toga 2 razlicite supe, pa eto skontaj sta jede...ovo govorim samo znaci sto se rucka tice, tj variva...dorucak jos uvijek hB sasvim ok...
Kazem platila bih da vidim kad dijete normalno ruca, znaci sjedne i pojede tanjir buranije, graska, kupusa...samo da vidim kako to izgleda kad neko kaze "napucalo" se dijete ovoga ili onoga...kao sto cujem da govore...
ja se obavezno zalim doktorima,nece da jede nista,svaki mi kaze da je to "normalno",prije sedmicu dana sam pitala jos jednog doktora i kaze normalno je da dijete tamo negdje do trece godine zeza sa hranom,sad hoce,sad nece(tako moje Emin radi)..naleti mu period jede sve sto mu dam,pa onda nece nista jedno vrijeme i tako u krug...vitamine smo probali sve moguce da ne nabrajam..uhhh...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28909
6.8.2011 21:53:02   
tekja
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tekja V je med medeni user posted image ... cujem li jos da se mama2009, lady i ti zalite na djecu cu vas bijem...vidjeli ste sta je harambasa user posted image
Nego gdje si kupila onaj vozic jer mi je dijete prevristalo do kuce za vozicem?Dosao mm po nas na onu pumpu kod mosta na Vilsu, a ona vristi i baca se, reko za vozicem...kaze pa sto i njega ne prodase na tom vasem bb user posted image

Jelena duso hvalauser posted image user posted image  mene je Ana kupila svojim okicamauser posted image , a jesi vidjela kako mi je odmah htjela u narucjeuser posted image user posted image ...a je l' to majke ti Ana zbog toga plakala...user posted image ..pa sto ne rece zeno draga, dao bi joj V. vozic na poklonuser posted image cccc....sad sam tuzna, da znas...a, mi smo ga, cini mi se, kupili u Viziuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28910
6.8.2011 21:56:29   
Anoniman
Hvala draga...izmedju ostalog i zbog vozica, ali huja na prvom mjestu, nije po njenom, dama bi na plocicama da voza vozic user posted image , ali navikla sam ja na to, ali bas u javnosti i nisam user posted image user posted image user posted image user posted image
Sto se tice zagrljaja ona svima hoce, da sam ja otisla ona bi sa tobom ostala bez problema, kazem hvala Bogu pa je u tome dobra, nemam brige da place i bjezi od ljudi.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28911
6.8.2011 22:07:35   
*pcelica*
Dobra vam noc Atija danas prvi put ostala kod moje mame bez mene i nije plakala bas ih fino slusala user posted image user posted image user posted image a ja sa sestrom digla sidra i malo sebi dala oduska setnjicom po gradu bez djece mm samo nas dvije. Kako je lijepo nekad prosetati bez da galamim i trcim ko luda ali su mi ipak malo nedostajale Hvala mojoj mami sto mi ih je pazila i sestri sto me je izvela user posted image stvarno mi trebalo da malo pobjegnem od svakodnevnice i napunim baterije jer me je pocela hvatati depresija

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28912
6.8.2011 22:26:26   
Amani12
Dobra noc moje zenice user posted image
Meni bas bilo lijepo na bb,mogla bih ja cesce navracati...user posted image
Jest da mi je moja spavalica mnoogooo falila...user posted image
Djecica su vam user posted image ,a svako na svoj nacin sarmantno,pilici slatki...
Ima li nam Male1994 user posted image
Lady, hvala na prevozu mila user posted image
Vruceee i nek ovako potraje user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 28913
6.8.2011 22:33:59   
Anoniman
ja svog stavila u krpe jeo i moze spavati dosta za danas user posted image user posted image
Mala dobra si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolje manja plata a biti hadzija ha ja ....
Amani user posted image
Tekja ma  neznam kako snjim vise , kad set_amo . A bili smo blizu kuce reko samo predje cestu eto nas kad ko baksuz naidju djeca sa bickl on se okrenuo za njima i hop za sek. gotovo al dobro je sad user posted image user posted image ....Nesto se danas mislim reko hebote nemogu ga samog u bastu pustit jer smo na glavnoj cest strah me da ne izadje iako kapiju zatvorim, al ima vazda neki polu izlaza user posted image user posted image user posted image damije reko kucu na samoci negdje odaljenu od cesti user posted image da kad ga pustim da znam da sjednem ako si nastavim kafu, van da zapalim u miru a ne sve nesto bez cefa s nogu .I sa strahom kad se slucajno sagnem njega nema iza mene mene , presjece da nebi na cestu odjuriouser posted image noge mi se odma odsjeku.Sad bi se s nekim menjala za kucu da moguuser posted image user posted image user posted image
A sta je sa Malom1994 i ja se pitam user posted image
Pcelice vi se odmorili malo neka sta super user posted image user posted image user posted image ja cu abd kad odem na more (tjesim se) povest cu seki, da moze sa A. baratat user posted image user posted image user posted image nema kod mene nista dzaba ....Volim je nego milion maraka da mi tko da i sve besplatno nebi menjala .
Hanady kako su cure danas.
Noa jestel vi o.k user posted image
lady javi se dje ode ??

< Poruku je uredio felix -- 6.8.2011 22:36:24 >

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28914
6.8.2011 22:36:58   
Anoniman
Amani bas si me prijatno iznenadilauser posted image , nemam pojma sto, ali ja te zamisljala kao neku malo stariju tetuuser posted image , a ti prava mlada lijepa mamauser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28915
6.8.2011 22:38:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Amani bas si me prijatno iznenadilauser posted image , nemam pojma sto, ali ja te zamisljala kao neku malo stariju tetuuser posted image , a ti prava mlada lijepa mamauser posted image
amani je meni jedna od prelijepi  zena na rr user posted image user posted image user posted image sto sam vidjela na sl. a mogu mislit uzivo IMA PRELIJEPO LICE majkemi NE lazem user posted image user posted image user posted image meni se jako svidja (nemoj me pogresno shvatiti)user posted image user posted image mislim svidja mi se tvoja ljepota

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28916
6.8.2011 22:42:45   
Amani12
Felix user posted image Kad cete na more? Uzivat ces mila,ne sumnjam...user posted image
Felix sad si me postidila user posted image Hvala user posted image
Jelena user posted image user posted image user posted image starija teta user posted image user posted image user posted image
Hvala ti draga na komplimentu.Ja sam ti vuckovo godiste,kontam, jos nisam za tete user posted image
Ja zgodniju trudnicu u zivotu nisam vidjela,svaka cas_t zeno user posted image user posted image user posted image
A Ana me kupila svojim okicama i onim prekrasnim kovrcicama user posted image
I da se izjasnim,ja navijam da deckic stigne 12og,najljepsi datum i broj,a 12.08. mi i godisnjica braka.user posted image Kad god bilo,sretnooo user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 6.8.2011 22:44:59 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28917
6.8.2011 22:44:05   
Anoniman
Hvala draga user posted image , pored onakvog harambase moram u liniji biti user posted image ... Ti i ja generacijauser posted image , nismo mi tete, ne, ne user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28918
6.8.2011 22:53:13   
Honey3
dobra noc zeniceuser posted image evo nas samo brzinski,bas nemam vremena da se javljam cesce,Ramazan pa malo vise ibadetauser posted image uglavnom E je mashallah,ne mogu da vjerujem da mi se dijete ovoliko projelo,ne smijem puno ni da hvalim,veceras joj stomacic ko baloncic,ne cickam majke mi mamama cije bebe ne jedu jer i mi cesto prolazimo kroz taj period zato mi je sad cudnouser posted image danas sam je dvaputa kod komsince nasla za sofrom sa njenom djecom,mahalusa mala,iskrade se cim otvorim vrata i koni u kucuuser posted image a vidim hvalite nasu Amani i ja se slazem sa vama da je ona jedna od ljepsih i milijih zenica na rruser posted image
ne mogu vam opisati kako sam sretna zbog nase Ene,ta vijest da je rodila mi je dan uljepsala i pogotovo mi je drago sto je imala lagan porod jer se sa Mikijem bas napatila
ljubimo vas sve redom evo E zaspala,ostali evo stizu sa teravije sad idemo vani sijeliti uz lubenicu i kuhane kukuruze....sve vasuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28919
6.8.2011 22:54:15   
Anoniman
amani , nemas se sta zastidjivat prelijepo mi izgledas i mladoliko user posted image idemo abd mislim 15estog u poned. cemo zvati pa vidjecemo .Nadam se lijepom vremenu i zdravlju najvise abd .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28920
6.8.2011 22:55:29   
Anoniman
zaho prijouser posted image user posted image user posted image user posted image dje si ba ocel i mala preliti momak joj spava user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28921
6.8.2011 23:00:09   
Honey3

zaho prijouser posted image user posted image user posted image user posted image dje si ba ocel i mala preliti momak joj spava user posted image
user posted image user posted image user posted image evo cura bubi,sjedila na krevetu virila mamu i zaspalauser posted image ljubni nam deckicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28922
6.8.2011 23:03:08   
Apotekarka
Ja sam bas umorna....Imala sam gostiju pola dana a do pola bila na poslu....
Najprije hvala vam na cestitkama
A sto se tice zaposlene i nezaposlene zene uvijek vise volim da radim naego biti samo domacica,uvijek sam u nekoj trci ali ja i volim tako,npr.veli meni moja kuma koja ne radi,joj jest meni dosadno kad malena spava,pa reko cuj to ja jedva cekam da po danu zaspe da sve pospremim,kaze ona s njom sve poradi...doduse curica je mirna....Domacice imaju malo vise vremena za sebe mogu kavu s komsinicom popiti i sl.dok zaposčlene mame su ko u crtanomal eto ja volim biti zaposlena majka...Kuca te svakako ceka,i rucak,i pegla,i krpa a ovako se ponekad odmorim na poslu sa svijetom
Hanady nek su samo cure bolje
Moj Antoinio je par dana toliko nerovozan i histerican,nadsam se da je zubic u pitanju

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28923
6.8.2011 23:03:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

user posted image user posted image user posted image evo cura bubi,sjedila na krevetu virila mamu i zaspalauser posted image ljubni nam deckicauser posted image

drago mi je sto jede masallah da kucnem u drvo da ne urecem user posted image moj se najeo nisam smjela dat peka da nebi pretjero strah me .Oko 22.30 jeo nasao u rerni pite (on ko cura njegova obozava pite)user posted image user posted image i ugodno sam se iznenadila sjeo gledo pokoju crtic i sve pojeo user posted image posle , toga trazi tortu .-tortinuuser posted image dala pola jedne i to pojeo, pa malo smokija samnom uzeo koka-soka i lego ....
Nisam mlijeko davala , a znam da ce me trazi u neka doba noci i sinoc je a mozda i nece tjesim se user posted image pita je jaka i zastina...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 28924
7.8.2011 0:10:37   
Honey3
a neka decko rucki pite pa ce biti bebeli momak i cujauser posted image meni je zao moja E nikako ne pije mlijekouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1155 1156 [1157] 1158 1159   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1155 1156 [1157] 1158 1159   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *