|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1083 1084 [1085] 1086 1087   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.7.2011 15:44:42   
Bambi09
Evo i ja sada pogledah ovu stranicu sa vremenskom prognozom i kako vidim kod vas bi vec veceras moglo biti osvjezenja i kise, a kod nas tek u srijedu...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27101
18.7.2011 15:49:06   
Hanady RR
Moja velika cura ima gnojnu anginuuser posted image
temperatura ne spada niako...stalno siše do 37.5-6 ali ispod ne...
doktorica kaže kinite kako znate ispod 37 jer temperatura pogiduje da se gnoj širiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27102
18.7.2011 15:52:09   
isabella
pozdrav zenice evo ja nakon dugo dugo vremena ovdje nema umjetnost je naci vremena pored Naide pa sjest malo,,a i vecinu vremena smo na plazi user posted image .Ja samo usla da ispricam juce malo je falilo da padnem u nesvijest bile na plazi i ja ju uzela ona zavrati glavu nasmija se zene drage obje sestice narasle,,,a nisam imala pojma nikakvih promjena na dijetu kad ja bolje pogleda i donja dvica izbila,,ali nebi mi bilo cudo da su sestice samo izbile nego su narasle dobro,,user posted image user posted image user posted image a jos curici perem zube ujutro i uvece a opet da ne primjetim,,,boze sacuvaj,,user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27103
18.7.2011 16:02:39   
tekja
Naida nisu to sestice, nego cetvorkeuser posted image ..uglavnom ih djeca lakse podnose nego trojke, koje po pravilu nicu nakon cetvorki...nadam se da necete ni ubuduce imati nikakvih problemauser posted image ...nego sjetis li se ti nas kad se kupas u moruuser posted image user posted image user posted image ..zavidim ti na blizini plazeuser posted image , mi se kuhamo, najgore od svega sto ne mogu zvrka citav dan izvesti napolje, bojim se suncanice, a on se ucrva do mrakauser posted image

hanady...a joj zao mi je cure...jos napolju gori, pa i zato teze temp. ide dolje...veliki user posted image podrske da nam Hanadi brzo ozdravi...

< Poruku je uredio tekja -- 18.7.2011 16:05:11 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 27104
18.7.2011 16:14:59   
isabella

IZVORNA PORUKA: tekja

Naida nisu to sestice, nego cetvorkeuser posted image ..uglavnom ih djeca lakse podnose nego trojke, koje po pravilu nicu nakon cetvorki...nadam se da necete ni ubuduce imati nikakvih problemauser posted image ...nego sjetis li se ti nas kad se kupas u moruuser posted image user posted image user posted image ..zavidim ti na blizini plazeuser posted image , mi se kuhamo, najgore od svega sto ne mogu zvrka citav dan izvesti napolje, bojim se suncanice, a on se ucrva do mrakauser posted image

hanady...a joj zao mi je cure...jos napolju gori, pa i zato teze temp. ide dolje...veliki user posted image podrske da nam Hanadi brzo ozdravi...

ebiga ja kako god izbrojim sestice mi dodju ahahhahahah user posted image user posted image user posted image user posted image haj sta je daje masallah,,Ja sam pecena evo od juce zato danas nismo otisle juce neki vjetar bio i jako sunce,,a vjeruj da i ne osjetim da sam na plazi leti tamo leti ovamo izvinjavaj se svijetu sto naida baca pjesak po glavama hahahhah oni koji leze na peskiru ja dok se okrenem ona je zasula nekoga pijeskom a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dovoljno je 7 dana sa dijetom na moru ali eto bolje da idemo nego da se pecemo u stanu,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27105
18.7.2011 16:43:08   
DM

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Moja velika cura ima gnojnu anginuuser posted image
temperatura ne spada niako...stalno siše do 37.5-6 ali ispod ne...
doktorica kaže kinite kako znate ispod 37 jer temperatura pogiduje da se gnoj širiuser posted image

Isto-samo što uz sve to iamamo i malo bronhitisa, kašlja...
Mi dobili-pancef, ontril, bronhobos, sutra opet na kontrolu da ga (posluša) da vidi u kakvom je stanju...dopingujemo se svim i svačim
Uradili so bris grla i nosa...
Kakvca je vaša terapija?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27106
18.7.2011 18:00:52   
Malenaoduvijek
hanady, doblemum user posted image user posted image

pa doblemum jeli to sada veliki bolestan, bas mi je zao, da brzo prodje i kod vas hanady isto.

isabela nemoj se ispeci, pazi se tog sunca da ne dobjes opekotine jos user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27107
18.7.2011 18:03:02   
Bambi09
Eh evo nas... Cim sam dosla s posla, pipnem S ona gori... Ja toplomjer... 39,8 user posted image user posted image user posted image user posted image Fino dijete u naramak i pravac bolnica... Tamo joj izmjere temperaturu 39,1... Kontam velika razlika, al mi drago sto nije visocija... Bolje da je niza nego visa... Ja sam bila ubijedjena da ce u bolnici pokazati preko 40... Doktor je pregleda, hvala Bogu grlo nije upaljeno, kaze da ima povelike krajnike, ali da nisu upaljeni... Kaze da je 99% suncanica i to blaga, jer ne povraca i nema proljeva... Uglavnom, Voltaren cepici za temperaturu preko 39, a sve do 39 paracetamol... Tusiranje i skidanje temperature, a ne bi trebalo da udulji...
Evo je sada preznojila se i trazi da jede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srce mi je ko Tihi ocean... user posted image Al moram i ovo napisati... Moja S ne bi bila S da ne uradi nesto zbog cega je posebna prica... Razgovaram ja tako sa doktorom, koji je za nepovjerovati bio ljubazan i konkretan... Sta kako kada, u slucaju... sta... i tako to... Kad pogledam moja S igra "lastike" na plocicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaze dr.: "ma gospodjo, nista se ne sikirajte, ona je dobro hvala Bogu" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27108
18.7.2011 18:07:58   
Malenaoduvijek
bambi ljubi curu dragu da brzo prodje  user posted image user posted image

a jeli Sabina ili nije, jesam ti ja rekla da ces s njom jos svasta dozivjetiuser posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 18.7.2011 18:09:26 >

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27109
18.7.2011 18:46:02   
Bambi09
Ma samo neka bude zdravo pa majka ce sve predeverati i oprostiti... user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27110
18.7.2011 19:32:05   
Bambi09
Moja djevojcica rekla da je GLADNA i TRAZILA da jede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27111
18.7.2011 19:45:05   
Mya_81 RR
Bambi, mi smo danas bile u bolnici na magnetnoj i na pedijatriji pukim slucajem sretnemo nasu forumasicu (koju sam tek danas i upoznala)  cija je beba primljena na odjel jer ima suncanicu. Puno je povracala, pa su je zadrzali.

Super da je gladna user posted image I samo da temp. prodje sto prije!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27112
18.7.2011 19:48:11   
tekja
Bambi user posted image user posted image user posted image  za Sabince, bice ona dobro vec vecerasuser posted image ..joj podsjeti me to na nanu od MM: odvela je sveki na komisiju za tudju njegu, nana povremeno senilna, nosi pelene, ima 92. god, jedva hoda, ne vidi i ispituje nju dr. a ona kao za inat SVE zna, koliko je stara, koliko ima djece, koje godine ih je rodila, koliko ima unucadi, kako se zovu i vrhunac svega, pita je dr. bole li te noge, kaze nana ma jok, ja mogu trcati, bolje i od tebe dr.user posted image user posted image user posted image

Mi bili malo u parku, istrcali se zivi, sve uz i niz stepenice, bila sam mokra k'o cep, sjeli na klupu da popijemo malo vode i V. se upiskiuser posted image , prvi put napolju...a ja nisam prvi put ponijela rezervnu odjecuuser posted image

Hanady, doublemum, kakva je kod vas situacijauser posted image

Felixuser posted image za tebeuser posted image , rekoh reci ces da te i ja na ignoreuser posted image

V. evo jede, hB, prvi kompletan obrok i to zine prije nego kasikom prinesemuser posted image ...ogladnila guzauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27113
18.7.2011 20:09:45   
DM
Mi imali temp. 39.1-stavila sam čepić -nisam ga više mogla patiti-jer je cijeli dan temp.od 37.3 do 38.61 Malo je i jeo ,pije konstantno svega i svačega....a ja ludim polahko,ali sigurnouser posted image user posted image
Šta je sa Hanady-jel' se ikome javljala?

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27114
18.7.2011 20:15:54   
leona81
IZVORNA PORUKA: Bambi09

leona a koristite li ista za rast zubica, mislim calgel ili tako nesto slicno? ja ako sumnjam na zubice, namazem desni i ako prestane za 10-ak minuta plakati znam 100% da jesu, a ako ipak nastavi sa placom znaci da je nesto drugo...

moja S jos uvijek ima blagu temperaturu... ako ne spadne do podne, vodim je dr-u na zalost user posted image

koristili one glodalice, calgel i jos 2 vrste gelova i to nama bas i ne pomaze...znamo samo da kad su zubi dobije osip i budi se kao da je nesto prepalo valjda od bola, a donje trice su joj nabrekle i malo fali da izadju, a gornje su nedavno izasle.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27115
18.7.2011 20:29:28   
Bambi09
Mya nadam se da ce nalazi biti u redu i da nece vise nikad, ali nikada biti problema...

leona, znam kako je to kad vrisne iza sna pa i tebe i sebe prepadne... isto tako je i Nane znao vrisnuti, ali sve je to od bola... A ako su trojke, one bas napate... Nadam se da vas nece... user posted image

Ja sada slucajno skinem Nane i ponudim mu tutu, a on obavi veliku nuzdu gledajuci Teletabise... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 27116
18.7.2011 20:32:41   
DM
Moj stariji sin nije ni osjetio zubiće kad su mu rasli, dok  malđeg nije niošta zaobišlo....u starijeg sad ponovo rastu zubići i neki dan mi kaže kako ga bole novi zubiuser posted image user posted image
Mya-nadam se najboljem, bamby-kako zvrk mali?

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27117
18.7.2011 20:50:55   
dafri
veče,
vidim da su nam mnogi drugari bolesni,šaljemo poljupce da nam što prije ozdraveuser posted image
marinčii a slike sa rođkasa
tekja i vama je usitnilo

moja cura spava a ja odoh u grad,znam da je glupo jer sutra radim a neću moći odoliti i ostaću do kasno

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27118
18.7.2011 21:53:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Mi imali temp. 39.1-stavila sam čepić -nisam ga više mogla patiti-jer je cijeli dan temp.od 37.3 do 38.61 Malo je i jeo ,pije konstantno svega i svačega....a ja ludim polahko,ali sigurnouser posted image user posted image
Šta je sa Hanady-jel' se ikome javljala?

uažas...cijeli dna nije išla ispod 37.6-7 ...ja otišla na RR kafu a mama i mm je čuvali..dođem oko 20.30 a ona haman 40 temperaturu...stavili ćepić i na leđa bjelace i evo sad 37.3...jede lubenicu...

užas...

koji je ovo vrag...

a mlađa opet imala 37.2 dal joj paracetamol i pretalo...

Nisma pametna šta da rdaim daljeuser posted image sem da čekamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27119
18.7.2011 21:59:56   
Bambi09
evo zvrka skace jos uvijek, igra lastike u sobi... ovaj mali skace s njom... ja se topim... user posted image

e moja dafri... sto ce biti glupo... pa imamo i mi pravo na odusak... al ja samo ne znam kako cu izdrzati od cetvrtka pa narednih 10 dana... Festival pocinje u cetvrtak a svaku noc traje do zore...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 27120
18.7.2011 22:05:36   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Bambi, mi smo danas bile u bolnici na magnetnoj i na pedijatriji pukim slucajem sretnemo nasu forumasicu (koju sam tek danas i upoznala)  cija je beba primljena na odjel jer ima suncanicu. Puno je povracala, pa su je zadrzali.

Super da je gladna user posted image I samo da temp. prodje sto prije!

Mya kako je cura podnijela magnet, jeli se prepala dusica draga, aBd  da bude dobar nalaz, a kada cete raditi one druge nalaze?
user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 27121
18.7.2011 22:08:31   
Malenaoduvijek
ma nije ti valjda vruce lila curice user posted image user posted image , bravo za curu.

moji momci legli obojica, malo setali, isli do parka kad je ohladilo i vatili se kuci i odmah vecera i spavanac.
Luka je danas cak dobro i rucao i spavao cak 3 sata popodne,jedino nije htio da doruckuje kako treba pa mu je baka dala pola banane da pojede jedva user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27122
18.7.2011 22:09:13   
mala86
vece svima user posted image

nisam nesto raspolozena za pisanje,sad stigli iz setnje,eno malac se uspavljuje u kreveticu sam user posted image ,kako je ljeto bas je pomjerio spavanje,nadam se da cemo se vratit na staro kad dodje jesen

bolenoj djecici zelim sto brze ozdravljenje,bas mi je zao sto vas je tako sve uhvatilo user posted image user posted image user posted image ,mirnu noc zelim i da svi do ujutro budete zdravi i bez user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27123
18.7.2011 22:16:21   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Mya kako je cura podnijela magnet, jeli se prepala dusica draga, aBd  da bude dobar nalaz, a kada cete raditi one druge nalaze?

Nismo uspjeli uraditi jer je ni dvije doze nisu uspavale user posted image Bas, ali bas se svim silama opirala da zaspe tako da smo dobro fulali termin...bile narucene u 10, a zaspala tek u 2 user posted image

I ne znam kad ce nas opet naruciti...za ove druge nalaze tek iza 25. 07. trebam zvati...ah, valjda se nece oduziti...

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27124
18.7.2011 22:23:35   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Nismo uspjeli uraditi jer je ni dvije doze nisu uspavale user posted image Bas, ali bas se svim silama opirala da zaspe tako da smo dobro fulali termin...bile narucene u 10, a zaspala tek u 2 user posted image

I ne znam kad ce nas opet naruciti...za ove druge nalaze tek iza 25. 07. trebam zvati...ah, valjda se nece oduziti...

user posted image user posted image user posted image

Iskreno ja ne znam da je ijedno dijete starije od 6 mj.zaspalo na magnetu.Luka je spavao samo na prvom kad mu je bilo  9 dana, a na druga sva zaspao pa se probudio naravno jer je uzasno glasno.
jedino sam cula da su spavala djecica koja su tesko bolesna i koja ne reaguju na zvukove i bas su teski pacijenti na zalost user posted image user posted image

a svi dr idu po 5 nedjelja na g.o. pa nigdje nikoa, ne mozes ni za sta termin dobiti.

ljubi curetak nemirni user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 18.7.2011 22:24:21 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 27125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1083 1084 [1085] 1086 1087   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1083 1084 [1085] 1086 1087   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *