Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i ja sada pogledah ovu stranicu sa vremenskom prognozom i kako vidim kod vas bi vec veceras moglo biti osvjezenja i kise, a kod nas tek u srijedu...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
pozdrav zenice evo ja nakon dugo dugo vremena ovdje nema umjetnost je naci vremena pored Naide pa sjest malo,,a i vecinu vremena smo na plazi .Ja samo usla da ispricam juce malo je falilo da padnem u nesvijest bile na plazi i ja ju uzela ona zavrati glavu nasmija se zene drage obje sestice narasle,,,a nisam imala pojma nikakvih promjena na dijetu kad ja bolje pogleda i donja dvica izbila,,ali nebi mi bilo cudo da su sestice samo izbile nego su narasle dobro,, a jos curici perem zube ujutro i uvece a opet da ne primjetim,,,boze sacuvaj,,
Naida nisu to sestice, nego cetvorke ..uglavnom ih djeca lakse podnose nego trojke, koje po pravilu nicu nakon cetvorki...nadam se da necete ni ubuduce imati nikakvih problema ...nego sjetis li se ti nas kad se kupas u moru ..zavidim ti na blizini plaze , mi se kuhamo, najgore od svega sto ne mogu zvrka citav dan izvesti napolje, bojim se suncanice, a on se ucrva do mraka
hanady...a joj zao mi je cure...jos napolju gori, pa i zato teze temp. ide dolje...veliki podrske da nam Hanadi brzo ozdravi...
< Poruku je uredio tekja -- 18.7.2011 16:05:11 >
Naida nisu to sestice, nego cetvorke ..uglavnom ih djeca lakse podnose nego trojke, koje po pravilu nicu nakon cetvorki...nadam se da necete ni ubuduce imati nikakvih problema ...nego sjetis li se ti nas kad se kupas u moru ..zavidim ti na blizini plaze , mi se kuhamo, najgore od svega sto ne mogu zvrka citav dan izvesti napolje, bojim se suncanice, a on se ucrva do mraka
hanady...a joj zao mi je cure...jos napolju gori, pa i zato teze temp. ide dolje...veliki podrske da nam Hanadi brzo ozdravi...
ebiga ja kako god izbrojim sestice mi dodju ahahhahahah haj sta je daje masallah,,Ja sam pecena evo od juce zato danas nismo otisle juce neki vjetar bio i jako sunce,,a vjeruj da i ne osjetim da sam na plazi leti tamo leti ovamo izvinjavaj se svijetu sto naida baca pjesak po glavama hahahhah oni koji leze na peskiru ja dok se okrenem ona je zasula nekoga pijeskom a ja dovoljno je 7 dana sa dijetom na moru ali eto bolje da idemo nego da se pecemo u stanu,,
Isto-samo što uz sve to iamamo i malo bronhitisa, kašlja... Mi dobili-pancef, ontril, bronhobos, sutra opet na kontrolu da ga (posluša) da vidi u kakvom je stanju...dopingujemo se svim i svačim Uradili so bris grla i nosa... Kakvca je vaša terapija?
Eh evo nas... Cim sam dosla s posla, pipnem S ona gori... Ja toplomjer... 39,8 Fino dijete u naramak i pravac bolnica... Tamo joj izmjere temperaturu 39,1... Kontam velika razlika, al mi drago sto nije visocija... Bolje da je niza nego visa... Ja sam bila ubijedjena da ce u bolnici pokazati preko 40... Doktor je pregleda, hvala Bogu grlo nije upaljeno, kaze da ima povelike krajnike, ali da nisu upaljeni... Kaze da je 99% suncanica i to blaga, jer ne povraca i nema proljeva... Uglavnom, Voltaren cepici za temperaturu preko 39, a sve do 39 paracetamol... Tusiranje i skidanje temperature, a ne bi trebalo da udulji... Evo je sada preznojila se i trazi da jede Srce mi je ko Tihi ocean... Al moram i ovo napisati... Moja S ne bi bila S da ne uradi nesto zbog cega je posebna prica... Razgovaram ja tako sa doktorom, koji je za nepovjerovati bio ljubazan i konkretan... Sta kako kada, u slucaju... sta... i tako to... Kad pogledam moja S igra "lastike" na plocicama Kaze dr.: "ma gospodjo, nista se ne sikirajte, ona je dobro hvala Bogu"
Bambi, mi smo danas bile u bolnici na magnetnoj i na pedijatriji pukim slucajem sretnemo nasu forumasicu (koju sam tek danas i upoznala) cija je beba primljena na odjel jer ima suncanicu. Puno je povracala, pa su je zadrzali.
Super da je gladna I samo da temp. prodje sto prije!
Bambi za Sabince, bice ona dobro vec veceras ..joj podsjeti me to na nanu od MM: odvela je sveki na komisiju za tudju njegu, nana povremeno senilna, nosi pelene, ima 92. god, jedva hoda, ne vidi i ispituje nju dr. a ona kao za inat SVE zna, koliko je stara, koliko ima djece, koje godine ih je rodila, koliko ima unucadi, kako se zovu i vrhunac svega, pita je dr. bole li te noge, kaze nana ma jok, ja mogu trcati, bolje i od tebe dr.
Mi bili malo u parku, istrcali se zivi, sve uz i niz stepenice, bila sam mokra k'o cep, sjeli na klupu da popijemo malo vode i V. se upiski , prvi put napolju...a ja nisam prvi put ponijela rezervnu odjecu
Hanady, doublemum, kakva je kod vas situacija
Felix za tebe , rekoh reci ces da te i ja na ignore
V. evo jede, hB, prvi kompletan obrok i to zine prije nego kasikom prinesem ...ogladnila guza
Mi imali temp. 39.1-stavila sam čepić -nisam ga više mogla patiti-jer je cijeli dan temp.od 37.3 do 38.61 Malo je i jeo ,pije konstantno svega i svačega....a ja ludim polahko,ali sigurno Šta je sa Hanady-jel' se ikome javljala?
leona a koristite li ista za rast zubica, mislim calgel ili tako nesto slicno? ja ako sumnjam na zubice, namazem desni i ako prestane za 10-ak minuta plakati znam 100% da jesu, a ako ipak nastavi sa placom znaci da je nesto drugo...
moja S jos uvijek ima blagu temperaturu... ako ne spadne do podne, vodim je dr-u na zalost
koristili one glodalice, calgel i jos 2 vrste gelova i to nama bas i ne pomaze...znamo samo da kad su zubi dobije osip i budi se kao da je nesto prepalo valjda od bola, a donje trice su joj nabrekle i malo fali da izadju, a gornje su nedavno izasle.
Ja sada slucajno skinem Nane i ponudim mu tutu, a on obavi veliku nuzdu gledajuci Teletabise...
Moj stariji sin nije ni osjetio zubiće kad su mu rasli, dok malđeg nije niošta zaobišlo....u starijeg sad ponovo rastu zubići i neki dan mi kaže kako ga bole novi zubi Mya-nadam se najboljem, bamby-kako zvrk mali?
Mi imali temp. 39.1-stavila sam čepić -nisam ga više mogla patiti-jer je cijeli dan temp.od 37.3 do 38.61 Malo je i jeo ,pije konstantno svega i svačega....a ja ludim polahko,ali sigurno Šta je sa Hanady-jel' se ikome javljala?
uažas...cijeli dna nije išla ispod 37.6-7 ...ja otišla na RR kafu a mama i mm je čuvali..dođem oko 20.30 a ona haman 40 temperaturu...stavili ćepić i na leđa bjelace i evo sad 37.3...jede lubenicu...
užas...
koji je ovo vrag...
a mlađa opet imala 37.2 dal joj paracetamol i pretalo...
Nisma pametna šta da rdaim dalje sem da čekam
Bambi, mi smo danas bile u bolnici na magnetnoj i na pedijatriji pukim slucajem sretnemo nasu forumasicu (koju sam tek danas i upoznala) cija je beba primljena na odjel jer ima suncanicu. Puno je povracala, pa su je zadrzali.
Super da je gladna I samo da temp. prodje sto prije!
Mya kako je cura podnijela magnet, jeli se prepala dusica draga, aBd da bude dobar nalaz, a kada cete raditi one druge nalaze?
ma nije ti valjda vruce lila curice , bravo za curu.
moji momci legli obojica, malo setali, isli do parka kad je ohladilo i vatili se kuci i odmah vecera i spavanac. Luka je danas cak dobro i rucao i spavao cak 3 sata popodne,jedino nije htio da doruckuje kako treba pa mu je baka dala pola banane da pojede jedva
nisam nesto raspolozena za pisanje,sad stigli iz setnje,eno malac se uspavljuje u kreveticu sam ,kako je ljeto bas je pomjerio spavanje,nadam se da cemo se vratit na staro kad dodje jesen
bolenoj djecici zelim sto brze ozdravljenje,bas mi je zao sto vas je tako sve uhvatilo ,mirnu noc zelim i da svi do ujutro budete zdravi i bez
I ne znam kad ce nas opet naruciti...za ove druge nalaze tek iza 25. 07. trebam zvati...ah, valjda se nece oduziti...
I ne znam kad ce nas opet naruciti...za ove druge nalaze tek iza 25. 07. trebam zvati...ah, valjda se nece oduziti...
Iskreno ja ne znam da je ijedno dijete starije od 6 mj.zaspalo na magnetu.Luka je spavao samo na prvom kad mu je bilo 9 dana, a na druga sva zaspao pa se probudio naravno jer je uzasno glasno. jedino sam cula da su spavala djecica koja su tesko bolesna i koja ne reaguju na zvukove i bas su teski pacijenti na zalost
a svi dr idu po 5 nedjelja na g.o. pa nigdje nikoa, ne mozes ni za sta termin dobiti.
ljubi curetak nemirni
< Poruku je uredio MALA1994 -- 18.7.2011 22:24:21 >