|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1082 1083 [1084] 1085 1086   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.7.2011 8:23:38   
Anoniman
Budjenjeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nama noc super prosla, cura imala samo jedno budjenje i to malo vode popila, okrenula se i nastavila spavati i jutros do sedam, a inace je budjenje izmedju pet i sest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo nek ovako nastavi i ja prezadovoljnauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 27076
18.7.2011 8:24:49   
Bambi09
Dobro jutro drustvo...
Bolesnim bebarama zelimo brzo ozdravljenje... user posted image
N_N cestitke na uspijehu u svakom pogledu i segmentu user posted image user posted image user posted image

Jelena, molim te miruj da izguras do sretnog momenta... Cuvaj se i pazi i NE TEGLINJAJ Anu vise molim te... user posted image

Svima koji su otputovali zelimo ugodan odmor, svima koji tek putuju zelimo sretan put user posted image

Moja S nocas imala temperaturu... Iz cista mira... Dijete normalno leglo da spava, kad cujem je da stenje... Ja u sobu kaze muka joj... Pipnem celo... Vatra... Helem cijelu noc sam se vrtila oko nje, cak ni ona nije spavala... Dusa moja... Nadam se da cemo danas temperaturu otjerati...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 27077
18.7.2011 8:24:52   
bebacha
Hanady i vi bolesni.znaci kod Farah ko i kod Ajleuser posted image user posted image njoj je u subotu bio skok temp 39,2.al je bila kod svekrve i zaspala,nisu je provjeravali,tek kad je dosla kuci popila sirup.i vise nije imala,nakon 3 doze amtibiotika.juce se samo jednom malo zakasljala.sad se ja brinem da nece i Alena uhvatit jer eto i Hanady imauser posted image user posted image user posted image
ja Ajlu jutros u vrtic poslala.mozda nisam trebala al morala sam.Alen me nocima zajebaje,doji svaki sat vremena,kenka tako da sam bas bas iscrpljena,zadnji put sambila ovakva kad je Ajla bila beba.bas nemam snage i za nju a opet je spopale neke histerije i faze nezadovoljstva.

mrzim ponedeljak,preko vikenda mi se kuca uzasnooo razbaca,al odo ja sad do grada kupit namirnice za rucakuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 27078
18.7.2011 9:04:39   
leona81
boze dragi sto je ovo ljeto grozno, koliko god da smo ga cekali sad bi radije da vratim proljece...viroze na svakom cosku, osip od vrucine, haos...mi smo puno bolje, s tim da jos imamo malo osipa, nismo nista stavljali samo tusiranje, pelenu smo skidali kad god smo mogli, malo tuta malo tepih:) danas sam je poslala u vrtic jer nema nikakvih drugih simptoma, i ubjedjena sam da su zubi jer se sinoc budila nekoliko puta i plakala i nismo je mogli smiriti nikako a tako uvijek place kad su zubi...nadam se da ce brzo i ove trice izaci, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenje svim drugarimauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27079
18.7.2011 9:13:54   
Bambi09
leona a koristite li ista za rast zubica, mislim calgel ili tako nesto slicno? ja ako sumnjam na zubice, namazem desni i ako prestane za 10-ak minuta plakati znam 100% da jesu, a ako ipak nastavi sa placom znaci da je nesto drugo...

moja S jos uvijek ima blagu temperaturu... ako ne spadne do podne, vodim je dr-u na zalost user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 27080
18.7.2011 10:01:05   
Hanady RR
Ja samuser posted image user posted image user posted image
za 15 minuta imama sastanak a dijete mi kući ima temperaturu koju smo cijelu noć skidali. Nije sinoć dobila ntibiotik i sad pojma nemam šta da radim, trebala bi he njenom doktoru voditi...ali kakouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27081
18.7.2011 10:58:15   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Moja S nocas imala temperaturu... Iz cista mira... Dijete normalno leglo da spava, kad cujem je da stenje... Ja u sobu kaze muka joj... Pipnem celo... Vatra... Helem cijelu noc sam se vrtila oko nje, cak ni ona nije spavala... Dusa moja... Nadam se da cemo danas temperaturu otjerati...

oj Boze sta je ovo-pa kod sviju isto-i R je od jucer poslijepodne pod laganom temperaturom, 38,5 C u guzi i nikakvi drugi simptomi...sinoc cijelu noc je bio vruć, ali nisam je skidala, malo je stenjao ali se nije budio..ko zna od cega je to? mozda sunčanica? ali opet, nisam konj da sam ga držala cijeli dan na direktnom suncu? je li moguce u hladu dobiti suncanicu?user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27082
18.7.2011 11:00:43   
Anoniman
Bas mi zao bolesne djecice... Bambi draga hvala sto mislis na mene, ljubi mi moju mezimicu dragu i javi sta je bilo ako budete isli dr.

Ostaloj djecici brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 27083
18.7.2011 11:06:20   
Apotekarka
DAn...Ja na poslu nakon godisnjeg 9 dana odmora(ustavari umora ciscenja i krecenja),jutros Antonio tetu pito kad se probudio gdje mi mamicauser posted image ,navikao se na mene dusa....Jucer smo isli u mm.ov kraj na janjetinu put je grozno podnio povracao i proli put isto,jos i meni mucno....joj...Ostalo ok...Mozda sm pogrjesila mlijeko mu dala
Zao mi je bolesne djecice mene ljeto preporodilo da kucnem...super se osjecam....
Tecaherko sretno i opusteno...
Nego da vas pitam nesto
U mene ce biti sad krace radno vrijeme od 08-14 h prva smjena,a druga od 14-18 h...pa sam razmisljala da teti smanjim s 250 km na 200 a ne znam kako d joj kazem....U gradu najskuplje placam,vrtic je 170 km,a ostale zene maximalno 200 km placaju,moja radna kolegica 150 km zenu placa...moja cak ni subote ne radi....Nego kako da joj to saopstim...Godisnji joj uvijek platim ko da nije ni bio...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27084
18.7.2011 11:23:13   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: pocahontas

oj Boze sta je ovo-pa kod sviju isto-i R je od jucer poslijepodne pod laganom temperaturom, 38,5 C u guzi i nikakvi drugi simptomi...sinoc cijelu noc je bio vruć, ali nisam je skidala, malo je stenjao ali se nije budio..ko zna od cega je to? mozda sunčanica? ali opet, nisam konj da sam ga držala cijeli dan na direktnom suncu? je li moguce u hladu dobiti suncanicu?user posted image user posted image

mila izgleda da jeste moguce... bas sam maloprije bila kod dr. i pitala je sve, kaze po svemu najvjerovatnije da je dobila suncanicu... ali kao blagi oblik pa se ne manifestuje proljevom i povracanjem, nego samo mucninom... neka nam je Bog na pomoci...

Apotekarko, fino ces joj reci... "Draga moja, ja sam zadovoljna s tobom, ali obzirom da nam mijenjaju radno vrijeme, ja ti moram smanjiti platu. Da li se slazes?" Ako pristane super, ako se usprotivi, navedes joj i to da je placas vise nego se cijene inace krecu, pa ako hoce neka prihvati ako nece, zao mi je ali naci cu nekog drugog... Nema trta-mrta... konkretno jarane jer u suprotnom mozes samo zbuniti i sebe i nju... Sretno (samo da napomenem ovo je moj stav)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 27085
18.7.2011 12:22:04   
Malenaoduvijek
gdje ste cure moje

ja imala nekih obaveza jutros i sada dosla.vidim ima bolesnih bebara.da brzo ozdrave sve user posted image user posted image

a ove bebe sto imaju viroze i alergijske probleme sto se ne posavjetuju sa dr oko singulara.
Igor je imao problema sa alergijskim bronhitisom zimus i kako smo mu ukljucili singular dijete se preporodilo.

taajjjjjjjrrrraaa kad cemo u parkic na kafu. moze i atmejdan gore je debela hladovina.

gdje ovo tekja jeli na moru ili sta sam propustila ???

ljubac za sve.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27086
18.7.2011 12:38:46   
Anoniman
pozzz .
Mi smo tako lose spavali anel se budio ko mala beba , jutros sam se jedva digla i on kasljuca pomalo ako vako nastavi odvest cu ga na pregled
Sta ovo vidimuser posted image puno djece bolesne misa mu vise i nahlade i ture .
Kako mi je ovo vrijeme omrzlo nikom rec nemogu ufuser posted image user posted image user posted image nabila se neka sparina da poludis od neke srkleti .
Boze daj kise uhhh vise .....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27087
18.7.2011 12:54:11   
tekja
cao drage mojeuser posted image ...ja za vikend odmarala od rruser posted image ..mi smo hB dobro, u kuci smo preko dana, izlazimo samo predvece, jedino V. slabo jede, sve mu je fuj i kaka -osim voca, vode i mlijekauser posted image ...

puno nam rr beba bolesnouser posted image ...evo jedan veliki user posted image da nam brzo ozdravite pilici maleniuser posted image

a ko se to mene sjetiouser posted image ...malauser posted image ...nisam na moru, mi cemo tek krajem augusta...prekosutra nam je rodjendan, ovi iz desserta me naljutili, tri razlicite narudzbe ima poslala i ili nemaju tu tortu, pa onda nemaju trazene figurice, cijene nisu iste kao na web strani - koju btw izgleda uopce ne azuriraju i ja otkazalauser posted image ...nasla sam idealnu tortu u slasticarni Azra, je li ko probao njihove proizvode?

Je l' nam tajric otisla put mora...

Tiki i Lady vec uzivajuuser posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27088
18.7.2011 13:00:18   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tekja

cao drage mojeuser posted image ...ja za vikend odmarala od rruser posted image ..mi smo hB dobro, u kuci smo preko dana, izlazimo samo predvece, jedino V. slabo jede, sve mu je fuj i kaka -osim voca, vode i mlijekauser posted image ...

puno nam rr beba bolesnouser posted image ...evo jedan veliki user posted image da nam brzo ozdravite pilici maleniuser posted image

a ko se to mene sjetiouser posted image ...malauser posted image ...nisam na moru, mi cemo tek krajem augusta...prekosutra nam je rodjendan, ovi iz desserta me naljutili, tri razlicite narudzbe ima poslala i ili nemaju tu tortu, pa onda nemaju trazene figurice, cijene nisu iste kao na web strani - koju btw izgleda uopce ne azuriraju i ja otkazalauser posted image ...nasla sam idealnu tortu u slasticarni Azra, je li ko probao njihove proizvode?

Je l' nam tajric otisla put mora...

Tiki i Lady vec uzivajuuser posted image  

jesam ja, za vjencanje smo uzimali njihovu tortu i odlicna je bila, a moje dvije kolegice su za djecije rodj.uzimale i bile su zadovoljne.

a i vi idete krajem augusta, mi bi trebali aBd 15-og.

LUka isto nece da jede, jutros tri kazike i kapak.mogao bi zivjeti od banane i monte ali vidjecemo kako ce sada pojesti supicu, to je barem htio i voce srecom.
a vrucine su ne mogu djecica ni da jedu.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27089
18.7.2011 13:21:22   
koka i po
dan....
vidim puno nam drugova i drugarica bolesno..user posted image ...
vrucine su velike pa smo se i mi malo "opustili" u kupanju ,sladoledu i sl....nikakvo cudo user posted image ...
moj I.sa antibiotika u tabletama presao opet na injekcije.terapija xiclava nije urodila plodom nakon 8 dana koristenja tako da su boce opet na redu.jaka upala grla ,koja se maltene razvila preko noci.
zato bi savjetovala mamicama da prate svoje bolesne bebace.
mali je dobro hB za sada.
voda u bazenu se kiseli a mi se jos ne umocismo...bemti upale.
apotekarko...lijepa rijec gvozdena vrata otvara....samo polako i iskreno.
jelo.....cuvas li se?????user posted image
tajra moja draga nema te ni na vidiku user posted image ...
bambika...cuvaj mi tu moju drugu...bice sve ok samo je prati user posted image ...
Mala...pozdrav i za tebe user posted image ..
lady i dadada i teacher se brckaju user posted image ...blago njima user posted image ....mi se trenutno "brckamo" u vlastitom znoju.vrijeme je smor user posted image .
tekja maksuz i za tebe user posted image

ostalima koje nisam spomenula user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 18.7.2011 13:22:38 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 27090
18.7.2011 13:22:05   
marinčii
pozz i od nas ,nisam se odavno javljala ,prvo rođendan pa išli na more a i mm bio na odmoru do danas pa da iskoristimo vrijeme,prvo da zahvalim svima na čestitkamauser posted image
Vidim ima puno bolesne dječice ,da nam što prije ozdraveuser posted image user posted image
Ovo je vriijeme  je grozno i nepodnošljivo ,mene jutros probudila mučnina,povraćanje ,proljev a od jučer me leđa opet uštekla jedva ja mrdam neznam više šta da radim,danas popodne nas mm vodi kod sveki na selo dole makar ima malo zraka u ovom Mostaru se ne može živiti
puse svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 27091
18.7.2011 13:50:52   
tekja
koki, veliki post i ja znam da si ti uprkos svemu dobrouser posted image ..zao mi je velikog momka, bogme jaka upala kad mora injekcije primatuser posted image ..a zali Boze organizma koje je napadnuto neodgovarajucim antb, a jos se bori i sa upalom.user posted image ..jesu mu radili bris grla?

marinci, nedostajala si...al' neka ste se vi nauzivaliuser posted image ...kako je M.? Vidjela sam slikice, svi ste super, pogotovo nas racic mali user posted image   ...

mala, hvalauser posted image user posted image ...valjda i ja budem dijelila pozitivna iskustva sa Azromuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 27092
18.7.2011 14:08:09   
Anoniman
mala ti mene danima ignorises ?

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 27093
18.7.2011 14:10:42   
marinčii
tekja hvala mila,M je dobro hvala Bogu,jede dobro samo s mlijekom nikako na zelenu granu,ne voli ga i gotovo,
i vama se približilo vidim pripreme su u tijeku!?
koko baš mi je žao dječaka nadam se da će brzo ozdravitiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27094
18.7.2011 14:11:08   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: felix

a tek meneeeee user posted image user posted image

marincii kako nam je druskan? kako on provodi ove vrele dane??? saljemo vam tonu poljubaca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27095
18.7.2011 14:28:29   
škorpija
žene zna li ko je majka novorođenih petorki na jezeru se nalaze

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27096
18.7.2011 14:35:10   
Anoniman

marincii kako nam je druskan? kako on provodi ove vrele dane??? saljemo vam tonu poljubaca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako mi je S. draga jel bolje . Nane slusal jel vama vruce?
Moj anel zaspo idem i ja  vrucemi  nista mi se neda raditi ama bas nista user posted image user posted image .

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 27097
18.7.2011 15:29:01   
Malenaoduvijek

Nikad u zivotu, sta vam je ljubice drage....pa nije me ni bilo od petka

ljubim ja vas dvije user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27098
18.7.2011 15:37:20   
Bambi09
MALA ne vadi se na odsustvo user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma zar ne vidis da ti privlacimo paznju user posted image user posted image

felix, ne znam sta bih ti rekla za S... Evo ko na iglama sam jos ovih 25 minuta, jedva cekam da isteknu pa da idem svom djetetu... Sad sam zvala i pricala s njom... Kaze mi muz da joj temperatura nikad nije spala, cijeli dan, ali da nije ni previse visoka... A ona mi kaze da je sada boli glava... I jos mi kaze "babo je bio na tarasi, ja krenula do wc-a i meni se zamantalo i ja posla da se uhvatim za prag (citaj stok) i nisam se ufatila i ja pala, a babo nije vidio" user posted image user posted image  Ako se sta ne promijeni odvescu je u hitnu, jer evo rekose mi da djecije radi do 15 h... user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27099
18.7.2011 15:43:03   
Anoniman
ajoj odvedi ti nju na hitnu kad dodjes kuci nemoj cekat noci user posted image bit ce dobro abd ljubim je .
Sad sam gledala vrijeme (ko o cem ja o vrmenenuuser posted image user posted image user posted image ) sta cu moram kad mi je vruce svaki dan gledam ocel kisa.
Od veceras pa do srijede sve svjezije user posted image user posted image user posted image user posted image uh hb nadam se da ne lazu ako ne bude istina nikad vise necu da pratim vrijeme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 27100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1082 1083 [1084] 1085 1086   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1082 1083 [1084] 1085 1086   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *