Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da vam kazem samo otisla sam do apoteke blizu mi kad ste me vec bacile u razmisljanje sta cu kaze Florindan se SMIJE davati koliko HOCES citav mjes .ako mu nije dobro nosu . I da dala nam aqamaris kapi jer operil ide samo 5 dana . ne duze Eto
@hanady ma jesmo opet bolesni, a u ponedjeljak krenula u vrtic nakon sto je 10 dana imala tesku virozu...nalazi super ali evo opet temperatura...moguce da su zubi i ova vrucina, jer je dobila i pelenski osip, a osula se danas oko vrata i malo ispod na ledjima, a ima malo alergije i na nogama...danas nema temperaturu i bolje jede, i nema drugih simptoma, tako da ne znam sta je...
e joj ma moguće da se sastvilo u stom tzv.sticanju imuniteta...i ezubići i pormejan i vrućina... osip...vrućine su..tuširaj je češće a čak i d apitaš pedijatar ima neki puder koji kažu da je bolji od babi pudera... čuvajte se
da vam kazem samo otisla sam do apoteke blizu mi kad ste me vec bacile u razmisljanje sta cu kaze Florindan se SMIJE davati koliko HOCES citav mjes .ako mu nije dobro nosu . I da dala nam aqamaris kapi jer operil ide samo 5 dana . ne duze Eto
znači bio onaj antibiotki... biće on dobro smao polako
< Poruku je uredio Hanady RR -- 17.7.2011 20:23:08 >
znači bio onaj antibiotki... biće on dobro smao polako
hoce abd . hvala ti za savjet za florindan nije da ti nisam vjerovala al ujedno sam pitala najvise zbog kapi reko znam da nesmije dugo kapat operil. Kaze da je alergijsko mu dok nona i dalje curi ...
Ola mame i bebare. Kod mene danas dan prosao u ciscenju, sad je na redu slaganje vesa dok A. spava. Zao mi bolesnih bebara iako smo i mi . Pusa za sve bebare od nas .
Moja cura veceras prvi put zaspala u svojoj sobici, nadam se mirnoj noci . Posto ja nju ne uspavljujem vec stavim u krevetac izadjem iz sobe i ona sama zaspe, veceras kako je malo plakala ja usla u sobu, a ona nazor mi gura svoju igracku sa kojom spava i cuclu i sve govori pajaj mama
Sretno Jelena da s ecura navikne...da olkša i sbei i tebi a hoće...srtenica je ima svoju sobicu...a pametnica znaće to cijeniti
Jeste Tajra ... nasli smo i krevetac sa narandžastim detaljima tako da zelena, narandžasta i bez-smedja boja su zastupljene . Meni se pravo svidja kako je ispalo, mada ima jos dosta da se sredjuje, dosta nekih sitnica sto sam zamislila, ali sve to moze u letu, bitno mi je da sam ja nju prebacila da se bar malo navikne dok brat ne dodje, jer da sam je ostavila sa nama u sobi bilo bi veselo jer je bas laganog sna.
Ja bih iskreno nekad i voljela da ona zaspi sa nama, ali ta od kako se rodila nikad nigdje sem u krevetcu nije zaspala, a meni cesto aaa podje za onim da ja spavam, a ona pored mene.
Ja bih iskreno nekad i voljela da ona zaspi sa nama, ali ta od kako se rodila nikad nigdje sem u krevetcu nije zaspala, a meni cesto aaa podje za onim da ja spavam, a ona pored mene.
Drzim fige da djecak bude prava super mirna beba, pa da ubrzo prespava noc, a da se Anuska usunja u vas krevet...
Je li CR planiran za 30.7.?
Najvjerovatnije, mada bih ja iskreno voljela da ne bude...mali je bebani kilazom pa neka ga sto duze, ali kao posto sam se pocela otvarati i grlic skracen pratice situaciju jer ne smijem doci do faze pravih kontrakcija.
Dobro veče evo i nas malo, nismo se odavno javili. Koristimo lijepo vrijeme maksimalno. Nadam se da ste nam svi redom dobro. Moram da vam pohvalim drugara, 3 noći uzastopno spava čitavu noć bez buđenja Konačno!!!! Ne mogu da vjerujem nakon dugih 25 mj. + 9 mj. trudnoće, konačno izgleda počinjem da spavam čitavu noć Više ne spavamo u istom krevetu , da u istoj smo sobi ali skupa ne više. Još malo i selim se iz dječije sobe Guza nam se ustabilila tako da imamo napredak u svakom pogledu. Sve redom, da ne nabrajam, da koga ne izostavim, punooooooooo pozdravljam!
Najvjerovatnije, mada bih ja iskreno voljela da ne bude...mali je bebani kilazom pa neka ga sto duze, ali kao posto sam se pocela otvarati i grlic skracen pratice situaciju jer ne smijem doci do faze pravih kontrakcija.
Znam da ti nije lahko u visokoj trudnoci s bebom u kuci, ali bit ce ti lakse sa tezom i zrelijom novom bebom... Mazi pupu i neka ga unutra sto duze... U svakom slucaju radjas Lava
Hvala draga Dr kaze sto se tice organa sve je zrelo, kao i testisi se spustili, a oni se poslednji spustaju sto je dobro, ali neka njega jos u pupi . Sledece sedmice bi trebala sveki najvjerovatnije da mi dodje pa ce biti lakse, jer stvarno je super zena i pravo mi pomogne.
na brzinu da vas samo pozdravim, sve je spakovano, krecemo za par sati, premorena sam i fizicki i psihicki, nadam se da ce nam tamo biti ljepse, danasnji dan je bio bas stresan jelena, puno srece ti zelim, lak porod, zdravu bebicu i brz oporavak
na brzinu da vas samo pozdravim, sve je spakovano, krecemo za par sati, premorena sam i fizicki i psihicki, nadam se da ce nam tamo biti ljepse, danasnji dan je bio bas stresan jelena, puno srece ti zelim, lak porod, zdravu bebicu i brz oporavak
teacher sretan put,i samo optimisticno i bit ce to sve dobro vidjet ces
nemoj puno mislit ni na svekra ni sve ostalo,jer ne mora se nista desit,a ti sebi zeznes odmor brigom
uziva sa Lanicom,tm u moru i suncu,i okupaj se koji put za nas koji cekamo 8 mjesec
lijep provod
ja ko u bunilu... moja starije dijete večeras je u jitnu iz hitne ne pedijatriju i vratila se bez antibiotika CRp uredan leukociti blago povišeni a ja vidim grlo crveno gori... sad sma joj skinula turu sa 40 na 37.8 i veo preznojava se kraj nane svoje koja je doletila...
Elem...jelena plafonjere simpa su u Ikei ...traži po vebu pa d anaručujemo d anam donesu ne fakat odvje nisma baš nešto lijepo neutralno srečla..ubiše sa orzo-rozo...ili plavo-plavo N-N divmno...neka je sa srećom ''''razvod'''' od B i da potraje bar do dolaska snahe
tecaher dušo... sretan put čuvaj se i dobro dobro odmori...sve laganini...''''mlijeko je crno'''' '''' da naravno da jeste
< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.7.2011 1:07:36 >