Leena
|
Drage moje, evo i ja da se javim.... Uzasno sam pospana, Esma je bas lose podnijela vakcinu, budila se svakih 10 min., sva sreca pomogao je paracetmol, sada je bolje, a i spala je temperatura.... Tako, Lilix, pripremi se, opet isto... Zoe, Samedi, hvala . Zoe, ne mjere ni kod nas, nego ja kad dodjem kuci sa vaganja izmjerim, da mogu oboje zapisati u onu Prvaricu ili kako se to sada zove . Fino uzem onaj metar za šivanje, ispravim, nju stvaim pored, i zabilježim smiley36.gif] Maminabebo, i moja Esma tako place, tacno da ti se dusa stisne od tuge:( dzeni, ja sam procitala negdje da pomaze kisela voda, stavis na gazicu i ocistis jezik. Ja cistila onom tecnosti 15 dana i nista, i probala tu kiselu, za 2 dana proslo i nikad se nije vratilo:) Marijana Melly,ljubi nam druga da ozdravi! Amela, falili ste nam, ljubi svoju cupkicu malu! Vidim vi o ispitima... meni ostalo da unesem ispravke u teorijski dio diplomskog (prakticni je gotov ima godina dana) i da odbranim... to su 4-5 sati koncentriranog rada, a meni fali bas to-koncentracija... i onda me stano svi gnjave od porodice do profesora kad cu, pa kad cu... ubi me to. ne mogu, nesto mi ne da. A bila sam dobar student, prosjek ocjena mi je 9.5, i bilo bi steta ne dobiti taj glupi papir, ali... ne znam nemam koncentracije ni zivaca... evo esma se budi... ljubim vas!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|