|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.9.2010 17:18:43   
Anoniman
hvala vamuser posted image iv@ncice bas mi krivo sto mu je malo,pa covjece koliko je andrej veci od Nikole momcina pravauser posted image
mamina bebo,ja sam se prebacila drugu godinu na vanredan nacin studiranja(nisam mogla ic na predavanja ,a nisam htjela pauzirati).nije bilo lako jer nam nije  nitko imao pomoc oko Nikole.nije mu bilo ni mjesec dana kad sam odlazila na praktikume al nisam ostajala duže od 3sata jer sam ga dojila.mm je radio popodnevnu smjenu pa bi ga on cuvao a ja sam ucila navecer kad bi ga legla i evo dala citavu drugu godinuuser posted image sad ce djecak u vrtic od 1.10 pa cu valjda imat malo vise vremena aBda. sad polažem i vozackiuser posted image melly nadam se da ce bebac bro ozdravituser posted image podrska svim mamama koje uce  ma sve se može kad se hoceuser posted image

(odgovor članu danijela27)
  Neposredna veza do poruke: 2101
23.9.2010 17:33:35   
Ben 10
Marijanna,čestitke,trebalo bi to zaliti...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2102
23.9.2010 17:38:02   
Anoniman
user posted image hajde dogovorite kavu user posted image

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 2103
23.9.2010 17:38:18   
zeze
eeeeeeeeee
marijana user posted image user posted image user posted image cestitke i od mene, znam  koliko ti znaci. ti hrabrica, ja ne znam kako bih pored bebe.
danijela user posted image evo jedan
maminabebo pa gdje si ovih dana? Uhh tezak savjet trazis, i ja bih isto da upises vanredno, da ne ides na predavanja. Ja sam sad trebala upisati posdiplomski, ali sam se predomislila, necu definitivno dok ne podjem raditi ili dok Naida ne bude malo veca. Lahko ti je ako studiras u Ze, moci ces rasporedit vrijeme, ja sam morala putovati 3h, pa nazad uh umorim se cim pomislim kako sam zavrsila ovu zadnju godinu. pusica vel*ka
malena_A, kanita, sara, malena. , bebacha, aida., leena, i ostale veliki zagrljajuser posted image user posted image
ih jos
samedi rastu, rastu, ja se ne sjecam kako je mala bila, a nema jos 2 mjeseca. O Boze dragi, kako se tek vole, ne opisivouser posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2104
23.9.2010 18:09:11   
Leena
Drage moje, evo i ja da se javim....
Uzasno sam pospana, Esma je bas lose podnijela vakcinu, budila se svakih 10 min., sva sreca pomogao je paracetmol, sada je bolje, a i spala je temperatura.... Tako, Lilix, pripremi se, opet isto...
Zoe, Samedi, hvalauser posted image . Zoe, ne mjere ni kod nas, nego ja kad dodjem kuci sa vaganja izmjerim, da mogu oboje zapisati u onu Prvaricu ili kako se to sada zoveuser posted image . Fino uzem onaj metar za šivanje, ispravim, nju stvaim pored, i zabilježim user posted image smiley36.gif]
Maminabebo, i moja Esma tako place, tacno da ti se dusa stisne od tuge:(
dzeni, ja sam procitala negdje da pomaze kisela voda, stavis na gazicu i ocistis jezik. Ja cistila onom tecnosti 15 dana i nista, i probala tu kiselu, za 2 dana proslo i nikad se nije vratilo:)
Marijanauser posted image user posted image user posted image
Melly,ljubi nam druga da ozdravi!
Amela, falili ste nam, ljubi svoju cupkicu malu!
Vidim vi o ispitima... meni ostalo da unesem ispravke u teorijski dio diplomskog (prakticni je gotov ima godina dana) i da odbranim... to su 4-5 sati koncentriranog rada, a meni fali bas to-koncentracija... i onda me stano svi gnjave od porodice do profesora kad cu, pa kad cu... ubi me to. ne mogu, nesto mi ne da. A bila sam dobar student, prosjek ocjena mi je 9.5, i bilo bi steta ne dobiti taj glupi papir, ali... ne znam nemam koncentracije ni zivaca... evo esma se budi... ljubim vas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2105
23.9.2010 18:32:25   
danijela27
marijana ti se pravo nafurala na ucenje, pa i vozacki. e kad polozis sto cete vas dvoje skitat user posted image user posted image user posted image . neka neka kako kazes sve se moze kad se hoce. ja to stalno govorim al nikako pocet ucit. uvijek kazem sad cu kad zahladi nema tancat neg uci, al ja ni haberauser posted image user posted image user posted image . sad sam stvarno rekla kad ejli bude abd 4 mjeseca idem na fitnes i latim se knjige. pravosudni mi je jako vazan za posao, a para ce se imat vise user posted image user posted image user posted image

sad sam jako umorna ali i veoma raspolozena pa imate svviiiiii veeelllliiiiki  user posted image

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 2106
23.9.2010 22:06:36   
Ben 10
IZVORNA PORUKA: marijanna

user posted image hajde dogovorite kavu user posted image

Hajde ti ti imaš razloga za slavlje...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2107
23.9.2010 22:34:56   
Anoniman
hej ženice,mm na treningu,Nikola pajki pa da virnem malo,nije mi svejedno bit sama jer danas je obijen stan vrata do nas,jos ne mogu vjerovat, a na jednom katu su 4stana i nitko nije nista primjetio. u soku sam pa ne mogu shvatit na sto sve  je netko spremanuser posted image leena i danijela ma polako,bitno je samo biti uporan i jednom pocet,najteže se nakanit na ucenje ,a  ne sumnjam u vas uspjeh jer ste vec mnogo postigle user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2108
24.9.2010 10:47:00   
aida.
cao drage moje... ja nesto nikad da uganjam da se javim... meni od sutra izleto neki polic da radim 4 sata dnevno... to mi bas super al mi frka oko cuvanja Erola.... sutra ce moja mama jer ne radi ona vikendom a dalje pojma nemam kako cu se snalazit user posted image posto tajo radi privatno on kaze to ce mu doc ko pauza da bude s njim user posted image user posted image a ja prihvatila samo da bi izasla iz kuce, da budem aktivna, ubi me ovo kuca, s kafe na kafu... uhh.... moj momak je super, slusa, zubica mema.... javim se opet... imate veeeliki user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2109
24.9.2010 10:53:43   
Anoniman
Evo da se imi javimo, nismo odavno, mi smo 11.sep dobili jos jedan zubic, napredujemo sa gustom hranom , voce ide ko halva a povrcem nismo bas zadovoljni....Poceo je da sjedi samostalno, skoro pa puze, nasadi se na koljena i rukice ali jos uvijek nije skonto kako naprijed, ali  rikverc radi , nadam se da su sve bebice ok, ljubimo vas puno...

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 2110
24.9.2010 11:24:36   
aida.
Marina i moj Erol tako "puze" unazad user posted image okrene se potrbuske i digne guzu u zrak user posted image bas je smijesan.. i takodjer sjedi samostalno pa zna i minutu i onda se svali na jednu stranu i pocne da se smije user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2111
24.9.2010 11:52:22   
salmy
Evo i nas malo kod Vasuser posted image user posted image user posted image user posted image drage zenice ja neznam sta cu sa svojimuser posted image cjeli stan obrisauser posted image user posted image user posted image ja dnevno usisam po 2 puta,on samo kupi po podu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj pokupi nesto i strpa usta iste sekundeuser posted image user posted image user posted image Neznma sta da radim!!! najgore su moje dlake! joj Boze dragi jos stalno kupim po podu!
Nadam se da je faza dok skroz ne prohoda! Naucio je da puze bas pravo i vjerovatno mu zanimljivo,zacas obice dnevnu kuhinju.....spavacu.....a kupatilo je tek skonto! Jojjjjjj

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2112
24.9.2010 11:55:25   
anidla
IZVORNA PORUKA: salmy

Evo i nas malo kod Vasuser posted image user posted image user posted image user posted image drage zenice ja neznam sta cu sa svojimuser posted image cjeli stan obrisauser posted image user posted image user posted image ja dnevno usisam po 2 puta,on samo kupi po podu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj pokupi nesto i strpa usta iste sekundeuser posted image user posted image user posted image Neznma sta da radim!!! najgore su moje dlake! joj Boze dragi jos stalno kupim po podu!
Nadam se da je faza dok skroz ne prohoda! Naucio je da puze bas pravo i vjerovatno mu zanimljivo,zacas obice dnevnu kuhinju.....spavacu.....a kupatilo je tek skonto! Jojjjjjj

user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo afaneeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image za moju drugu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2113
24.9.2010 11:58:09   
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooo afaneeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image za moju drugu user posted image

hahahah cuj bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jedino da skocim sa 8???? 
A kafa danas???? 

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2114
24.9.2010 12:01:27   
anidla
znam tebe, pedantno moje user posted image

ne mogu danas na kafu, cekam mm da dodje s jednog intrvjua i on preuzima nou a ja na posao a njih dvojica odose u zenicu user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2115
24.9.2010 12:03:50   
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla

znam tebe, pedantno moje user posted image

ne mogu danas na kafu, cekam mm da dodje s jednog intrvjua i on preuzima nou a ja na posao a njih dvojica odose u zenicu user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ko mi kazeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ps. blago tebi ja bi se sad mjenjala s tobom! da se malo odmorim od user posted image user posted image user posted image usisivaca!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2116
24.9.2010 12:04:40   
sara.at
Selmy draga kud Ces bolje bar nemoras usisivac palitiuser posted image
Ma Proce to njega to je samo nalet jer je to njemu intresantno a vidjet Ces kad prohoda Pa ti Sude pocne vaditi iz kuhinjeuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2117
24.9.2010 12:08:46   
salmy
Izgleda da je ovaj period najgoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uz sve to nervozan zbog zubica,kenjka bezveze.....a sudje user posted image user posted image razmisljam da zalijepim vrata od kuhinje! ladice otvara i sve pobaca  iz njihuser posted image user posted image user posted image user posted image  ma jojjjj

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2118
24.9.2010 12:11:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

Marina i moj Erol tako "puze" unazad user posted image okrene se potrbuske i digne guzu u zrak user posted image bas je smijesan.. i takodjer sjedi samostalno pa zna i minutu i onda se svali na jednu stranu i pocne da se smije user posted image

Moj A sjedi ko veliki i spavo bi sjedeci, okrenem mu na crtani zna po pola sata  da ne mrdne, voli crtani spuzva bob, stoji ga cika od radosti

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 2119
24.9.2010 13:05:20   
elkina_mala
I mi smo tu!
navratimo ponekad citamo vas,al nemamo puno vremenauser posted image
Ja sam vam preumorna,jedva gledam na oci,a po danu uvjek imam negdje da idem pa se nikad ni odmorit ni naspavatuser posted image
Selina je ok,sinoc sam muku mucila sa njom,2 sata nakon jela konstatno place,nista ne pomaze,jedino kad joj dam da jede se umiri al nesmijem da joj dam koliko ona hoce,jer bila je popila 120ml sto odgovara djeci od 1-2mj a ona je sutra 1 mj.
Bili smo kod cike pedijatra,Selina se popisala po podu i po ciki user posted image user posted image
tako me bilo sramotaaaaaaaaaaaa
ali dobro;;;
za mjeec dana narasli smo 2,5cm i sada vagamo 4,450 :) :)
vjerujte da mi ona kutija hrane (900gr) bude 10 dana plus po danu sto ponekad sisu doji...
Melly prijooooo nadam se da ce Mirza ozdravit brzooo i da cete se fino provesti u Brckom ja tamo mnogooooooooo volimmmmm pogotov Brezovo Polje user posted image
Saro tebi najbolje to wc opremiti kao sobicu,er ti neizlazis odatle heheh ko pisonjica neki:d
Za zacepljen nosic meni su u bolnici rekli da bebu okrenem na stranu i da spricom brzo joj kroz nozdrvu ispircam vodu,tako krzo jednu nozdrvu izadze na drugu,kazu da to ociti fino ijest...
odoh sada da se pakujemo opet moramo u graduser posted image
zeljna sam da se dobro naspavam:(

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 2120
24.9.2010 16:52:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

jutoooo,zivi smouser posted image user posted image user posted image ,hvala svima koji su pitali za nasuser posted image user posted image user posted image
jucer je bilo tesko ali je sinoc bolje spavao,pa je jutros odmah sve lakse,malo smo tuzni,mm-u zavrsio godisnji a bas smo se navikli na njega kod kuce
Vegi sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image
kanita kod mog E. je glavica cesto vruca pa mu stalno nesto temp. mjerim ali nikada nema temp.,ja onda skontam da to umislim,svi mi kazu da pretjerujem sto se njega ticeuser posted image
svim bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje,za zacepljen nosic nama je pomagao luk iznad krevetica
uh moracu i ja napraviti profil pa da gledam te slatke bebice,sad koristim od mm ako mi sta zatreba
eto puno vas pozdravljamo

rose, cesto je i Nanetu vruca glava ali sam skontala da je to samo kada je zedan... isprobaj da nije mozda i kod tebe slucaj... cim osjetim da mu je celo malo vruce ponudim mu sok ili vodu i cim se napije dovoljno koliko mu treba normalizuje se temperatura cela... ljubimo druga...

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 2121
24.9.2010 17:10:38   
Anoniman
dzeni ljepoto, prvo ljubi djevojcicu puuuuuno... drugo, sto se tice zacepljenog nosica, to ti je sada normala jer je prelaz ljeta u jesen, tacnije u zimu... hahhahah... a i ja kapam svoga mlijeka Nanetu u nosic i bude mu puno lakse... samo gledaj da je sto cesce oslobadjas slinica nakupljenih u nosicu da moze lakse disati, a nista to strasno nije... trece, sto se tice tog bijelog po jeziku, to ti je kod nas "krupica" i to je sasvim normalna pojava kod beba koje doje... skoro pa kod svake bebe to se pojavi i vrlo lahko se moze ocistiti upravo sa rastopinom soda-bikarbona i voda... na gazu i lagano ocisti... jeste malo nezgodno jer se bebica vrti i ne dozvoljava ciscenje, ali najlakse ce ti biti ako je stavis na krevet da lezi, jednom rukom joj pridrzavas glavicu a drugom cistis... samo lagano mila, nemoj da se prepadnes sve smo mi to prosle i opet cemo proci sa slijedecom djecom... user posted image user posted image

marijanna, da ja ponovo dodjem u Mostar??? da to zalijemo??? hahaha.... cestitam draga, svaka ti cast...

salmy, draga... isti problem imam i ja sa Nanetom, sta radim samo gledam gdje ce sta pokupiti da stavi u usta... koliko god da usisavam opet nadje neku trunkicu... gori je nego prasko praskovic... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

andila... jesil to ti??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cmokara za drustvo...

tratinciceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi nam drugaricu S... cestitamo sve sto je ucinila do ovog vaseg javljanja... nedostajali ste nam puno... jeli porasla drugarica???

mi se nismo odavno javljali na ovu temu, a eto sad mi nesto naleti da se javim... Nane masallah napreduje pravo... dobar je djecak, slusa pravo, spava cijelu noc izuzev jednog budjenja da doji... jos uvijek doji, doduse puno manje nego prije, ali dovoljno... puze unazad, ali kad mu sta treba zna i naprijed... vise bi volio da hoda... odosmo kod nane i deda da im malo "raspremimo kucu" hahahahhah

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2122
25.9.2010 9:02:37   
bebacha
aaaa jeste se uspavaleuser posted image user posted image danas nam je trece mali rodendan.sto mi brzo to proleti skroz.U Alenu zacepljen nosic,borimo se s tim,kapam mu mlijeko,sljez,fizioloske,cistimo nos,samo da ostane na ovom.

Kanita grah se kuha a hljeb ceka da se ispeceuser posted image user posted image user posted image bujrum

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2123
25.9.2010 9:18:22   
Leena
Dobro jutro, drage moje!
Moja bokserica me jutros tako udarila sakom u oko da i sad jedva vidimuser posted image

Bebacha, sretan mali rođendaaaaan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2124
25.9.2010 9:19:10   
kanita25
jutro ....e samo da vas pozdravimo dok malisa spava user posted image  poludih evo opet dva dana samo kenka,balice ne mogu nabrisat,a juce je toliko povracao sirkasto uh....zvala dr kaze da prestanem da jedem mlijecne proizvode a ja se naruckila sira pa valjda zato...user posted image  ja stvarno vise nemam snage za goste..dragog mi Boga bas me premorise jos i djecu mi uznemire..user posted image  pa jadna jedva cekam da vidim jastuk..cini mi se i ne legnem a vec sam zaspalauser posted image

bebacha eto meneuser posted image user posted image user posted image  bas mi je zao sto vam je nosic zacepljen i mom Alenu cesto bude pa ne moze da rucki pa se nakljuti i bude gladan i onda place user posted image
hajd ti na solgandolmu i pogacuuser posted image

melly izvjestaj stigaouser posted image user posted image  nisam znala za tvog cukicu ,bas mi je zao Bogami...ljubni Mirzicu smjesnicu malu...kako se on samo smjeska na slikicama..user posted image

svima veeeliki user posted image  od mene i mojih dosadnih user posted image  user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *