MaminaBeba
|
'Dan mile moje, kako ste mi sve kolektivno i vaše medenkice bebice? Mi se nismo javljali nekoliko dana, obaveze, nervoza, pa nisam htjela negativnu energiju prenositi nikome, pa ni vama, a i nešto nas laptop zeza, izgleda da je pravo virozan, skroz poludio, pa ćemo ga nositi na servis, da se očisti. Stalno pokušavam ući na RR i forum, a luda me uhvati kada ne može, evo ovo je čudo pa sam uspjela. Mi smo ovih dana samo šetali, uživali u suncu, ali vjetar puhao, pa mi je J izgleda navukao prehladu, začepljen nosić, a ja se bojim temperature više od svega, pa ga samo pipkam i učini mi se da je čelo toplije nego inače, ili sam ja to umislila od silnog straha. Šta smijem bebi dati kod temperature? Strah me izmjeriti, on je baš nemiran, ne smijem staviti ni u guzu, a pod rukicu, da ne spominjem. Taj ne može biti miran ni sekundice. Ovih dana je nervozan, samo prinosi rukicu u usta i glaba, a kada cucu stavim, on hoće da povraća, curi iz usta, puno bljuca, ne znam do čega je! Joj sve ćemo istrpiti, samo da nam ne budu bolesni.. U zadnje vrijeme mi zna baš tužno zaplakati i napraviti usnice tužno, a odmah i ja sa njim, ma srce moje hoće da mi pukne kad ga tako vidim. Hvala vam što ste pitale za mene, dječici koja slave rođendan neka je sretan i neka kroz život koračaju sretni, a najviše zdravi! Alenu medenom neka je sa srećom maleni biserčić i da ga više zubići ne muče! Idem da vas čitam. Puno poljubaca i zagrljaja mamicama i bebicama!
|