|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.9.2010 15:47:13   
amela2208
pozdrav i od nasuser posted image user posted image user posted image
evo ı nas doslı user posted image nıje nas bılo mjesec dana ı pozelelı smo vas seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro, rastemo zovemo mama - tata-baba odavno 19tog nam je zub prvi izasao ı juce drugıuser posted image user posted image user posted image Hvala Bogu nıje ımala temperaturu samo malo je uznemırena bıla. Vidim da ima novıh mamıca i ovom prılıkom cestıtam svım od reda rodjenje malıh user posted image user posted image ı da su vam zıvı ı zdravı. puno pusa sad za sad pa se cujemo uskoro

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2076
22.9.2010 22:27:39   
zeze
Pozdrav dragicke, pa gdje ste?
Jjoj moja Naida naucila da moze vrtit glavu lijevo desno, pa sad samo vrti glavicom hehe jest smjesna dusa moja, a mi joj se komimo. hihi
pusa za sve

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 2077
22.9.2010 23:22:07   
lilix
Leena pa zar ista vakcina user posted image user posted image , baš me zadevera sad, uf, neće valjda opet biti onog plakanja, ne znam kome bude gore, bebama ili nama user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2078
22.9.2010 23:54:33   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: rose 87

jutoooo,zivi smouser posted image user posted image user posted image ,hvala svima koji su pitali za nasuser posted image user posted image user posted image
jucer je bilo tesko ali je sinoc bolje spavao,pa je jutros odmah sve lakse,malo smo tuzni,mm-u zavrsio godisnji a bas smo se navikli na njega kod kuce
Vegi sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image
kanita kod mog E. je glavica cesto vruca pa mu stalno nesto temp. mjerim ali nikada nema temp.,ja onda skontam da to umislim,svi mi kazu da pretjerujem sto se njega ticeuser posted image
svim bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje,za zacepljen nosic nama je pomagao luk iznad krevetica
uh moracu i ja napraviti profil pa da gledam te slatke bebice,sad koristim od mm ako mi sta zatreba
eto puno vas pozdravljamo

Kako ruzno zvuci kad ti kazu da pretjerujes..user posted image Moja djevojcica nije danas spavala 13-17.30 i vec dobih osudi: To si ti kriva, ti si je naucila..Onda odgovorim: Ona je rodena da bude moja maza i da joj pruzim najbolje sto mogu.
Nauci se da ne zamjeras ljudima sa strane jer ce takvih rijeci biti jos vise kako dijete bude prelazilo u narednu fazu. Uzivaj ovako kao nas dvije..Prst u uho i zapjevaj.[sm=smiley1.g
if]

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2079
23.9.2010 0:00:36   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: rose 87

joj kanita upravu si ali eto svi mi kazu da sam ga umazila,pa koga cu ako ne njega,po cijeli dan smo zajedno i sami i bas je vezan za mene

Desava se da su pojedinci ljubomorni upravo iz razloga jer postaju svjesni da su izgubili ili nisu iskoristili sve trenutke sa svojim djetetom nevezano o razlozima.
U pravu si..Bilo bi cudnije vidjeti da mazis komsinicu i onda bismo s pravom mogli kazati da pretjerujes.
Dijete je plod naseg srca i jako je apsurdno dovesti se i naci u situaciji kada primas tzv. kritike. Djetetu odgovara majcina blizina. Pusti ga, a uzivanje je obostrano-sto je najslade
.:)

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 2080
23.9.2010 0:04:24   
Mona Mohamed

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

Jutro i od nas, svim bebam sretan rodjendan i mali i veliki

moja Marisa se jos pati sa nosicem, mislim da joj je svaki dan sve gore. sinoc je dobro spavala, ali evo jutros je toliko muci da skoro pa ne moze da dise. pa dokad ce ovo da traje vec je 8 dana muci? danas nam dolazi kontrola kuci pa cemo vidjeti sta ce reci za ovo, samo znam da mi se samo place kada je vidim kako se pati, ali se trudim da ona to neosjeti.

melly mi smo vec bili na skriningu sluha, ovdje se to radi izmedju 10-tog i 14-tog dana zivota, a mi smo to radili 12-ti dan. i Marisa hvala Bogu odlucno cuje.

rose koji luk se stavlja i kako, molim te pisi mi vise ne znam sta da radim, ni vakum joj ne pomaze, ni krema sa kojom je mazemo, ni sprej za nos, pa da pokusam to sa lukom.

pozdrav za sve da ne nabrajam izostavit cu nekoga i saljemo svima velikiuser posted image

Dzeni, jesi li pokusala nakapati svoga mlijeka? Aisi cistim nosic mlijekom. Nakapam ga u casicu, izvucem injekcijom i polahko joj ubrizgam u nosic. Par sekundi poslije ona kihne par pita, ja pripremim maramicu i stapic za usi. Ili ce iskihnuti *sadrzaj nosa* ili ce biti skoro pa vani i onda je lahko izvuci.
[/quo
te]

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2081
23.9.2010 8:58:04   
dzeni_nl
Jutro svima

mi smo budni, moja malena se naspavala i nece vise da spava, a mama bi mogla josuser posted image

Mona uspjela sam joj ukapati mlijeka u nosic, i ona kise, ali nista ne izlazi, mozda joj vec prolazi pa nema nista, ali cujem da jos tesko dise.

jucere nam bila kontrola, samo uzela podatke i napravila nam termin kod doktora u srijedu, pa da vidimo kako malena napreduje. al m je i zabrinula kod malene bijel jezik od mlijeka kako doji, i ona pita jel joj uvijek bude tako bijel ili samo dok doji, ja koliko sam primjetila uvijek je bijel. ona pokusala sa gazom da ocisti, ali malena neda i ona kaze da izgleda ima gljivicnu infekciju u ustima. vidjet cemo sta ce nam taj doktor reci, ali kada ce srijeda.

pozdrav za sve

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 2082
23.9.2010 9:04:11   
Anoniman
jutroooooo od nas
cestitamo zubice,rodjendane i ljubimo vas.
Kod nas je nervoza nespavanje sinoc se budio samo plakao haman jos jedan zub ide smori nas zivog.
Plus nosic zacepljen,jedva dise.
Pusa velika svima

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 2083
23.9.2010 9:04:57   
bebacha
deni-neznam kako je kod vas al ovdje se mogu kupit kapi za te gljivive bez recept,ili to kupi ili razmuti sodu-bikarbonu u vodi pa stavi na gazu i bebi cisti na jezik.puno ti je da cekas srijedu jer to nije bas bezazleno.mislim nemoj se prepadatt,nece bebi bit nista al to je prelazno i ako prede tebi na dojke a vjerovatno hoce onda ces imat jako otezano dojenje jer to boli.ja sam imala iskustva s tim.promvjeri malo na netu o tome.to se zove krupic,mlec ili sor.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2084
23.9.2010 9:06:16   
bebacha
isli mo juce na skrinin usiju i sve je uredu.Alen bio prava dobricca.mi ovi dana punoo hodamo pa nepisem cestp.pisat cemo vise kad bude kisauser posted image user posted image user posted image user posted image ode mama malo sredit kucu pa opet u hodnju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2085
23.9.2010 9:51:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

Jutro svima

mi smo budni, moja malena se naspavala i nece vise da spava, a mama bi mogla josuser posted image

Mona uspjela sam joj ukapati mlijeka u nosic, i ona kise, ali nista ne izlazi, mozda joj vec prolazi pa nema nista, ali cujem da jos tesko dise.

jucere nam bila kontrola, samo uzela podatke i napravila nam termin kod doktora u srijedu, pa da vidimo kako malena napreduje. al m je i zabrinula kod malene bijel jezik od mlijeka kako doji, i ona pita jel joj uvijek bude tako bijel ili samo dok doji, ja koliko sam primjetila uvijek je bijel. ona pokusala sa gazom da ocisti, ali malena neda i ona kaze da izgleda ima gljivicnu infekciju u ustima. vidjet cemo sta ce nam taj doktor reci, ali kada ce srijeda.

pozdrav za sve

Mila  kiselu vodu mozda i imas u kuci, na gazu malkice i ocisti joj , provjerenno 100% ja sam tako Nejri.. Nista ne brini..

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 2086
23.9.2010 9:53:58   
dzeni_nl
hvala vam drage na savjetima, ona sada spava, pa cu pokusati kada se probudi a ovim sto ste mi pisaleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2087
23.9.2010 10:47:50   
samedi
Heeej evo i  nas,doduse opet nakratko jer obavezama nikad kraja user posted image
Amela,bas super sto ste se vratili user posted image  i nadam se da vam je bilo lijepo na putu!
Lilix,kad idete vi na vakcinu opet? Nama su rekli 15.10. na pregled sa nalazima i onda ako bude sve ok na vakcinu,a mi jos nijednom nismo dobili u ruku i u nogu zajedno. Valjda nemaju kod nas u DZ to user posted image
Zeze,malena smizlica raste jelde? Meni nekako bude i drago i zao kad vidim nesto novo jer mi je to znak da raste. Boze dragi do juce je bila skroz malena,sicusna,slabasna a sad prava velika curica,prica uveliko,guguce,smije se,vristi od dragosti,sama vadi i stavlja ponovo dudu,ma svaki dan nesto novo a ja user posted image  nesto mi to sve prebrzo ide user posted image
Rose,i meni cesto govore da pretjerujem,ali zbog toga sto bi joj svi htjeli dati odmah sve da jede,pa bi je stavljali u hodalicu sa 3mj i 3 dana,sto ja nisam dala,i onda kad se ja izderem,ispadne da pretjerujem,ko da samo ja imam dijete a ko da oni nisu imali nikad djece i nisu odgojili xx djece. A ja im fino kazem,nisam ni ja vasu djecu pitala i stavljala u hodalicu ili dubak pa necete ni vi moju. Svako ima svoje. Fino se (kulturno) izderem i mirna Bosna. Eh da mi je bila ova pamet onaj prvi mjesec nakon poroda user posted image
Dzeni,meni to kod vas lici na krupicu,eto objasnile su ti Bebacha i Mona,nije nista opasno,mozes ocistiti mineralnom i gazicom.
Zoe,kako je sad krofnica,jel ozdravila?
Felix,nek ste nam malo navratili na ovu temu user posted image
Sara,i vi se odmarali.blago vama jooooj hocu i jaaa poludila sam skoro!
Leena,mashallah za Esmicu!!!user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 2088
23.9.2010 11:45:11   
Zoe
Pozz i od nas, Farah pajki pa mama odmah na RRuser posted image
Leena, mašalah narasla nam drugaricauser posted image a pravi je medić, a kosicaaaauser posted image user posted image , joj kod nas još ne mjere bebici dužinu oli ti visinuuser posted image , mi imamo 7400gruser posted image , eh i nama se uskoro bliži bocica...
Bebacha, hajde nek ste završili s tim skriningom, ma ništa strašnouser posted image eh mi smo dobili MEI TAI konano i sada smo vanka svaki danuser posted image user posted image kolica su nam bila vie poteka za nositi gore doleuser posted image  Farah obavezno nakon po sata se komira i tako prespava ostatak etnjeuser posted image
Samedi, Fara nam je bolje, još malkice čujem nosić, al nadam se da će uskoro i on na odmoruser posted image , a u vezi bebe - samo ti svoju politikuuser posted image , što se tiče hodalice naša ped. je ne preporučuje al je rekla ako je želimo staviti tek iza 7 mj...
Dženy mamice su ti sve kazale šta ćeš da radiš, kod nas se izgleda malo pojavila pa ćemo mi to Nistatin kapima, to nam najbolje djeluje...
Felix, valjda će nam drugaru nosić uskoro pročepitiuser posted image
sara pročitala sam ti za komšinicu, lijepo bih ja njoj rekla da i meni treba malo nasamo vremena sa bebom, da ćeš je ti zvati a ne da upada kako joj se ćefne u dvorište...
Mame koje nisam spomenulauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 23.9.2010 11:47:05 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2089
23.9.2010 11:55:44   
MaminaBeba
'Dan mile moje, kako ste mi sve kolektivno i vaše medenkice bebice? Mi se nismo javljali nekoliko dana, obaveze, nervoza, pa nisam htjela negativnu energiju prenositi nikome, pa ni vama, a i nešto nas laptop zeza, izgleda da je pravo virozan, skroz poludio, pa ćemo ga nositi na servis, da se očisti. Stalno pokušavam ući na RR i forum, a luda me uhvati kada ne može, evo ovo je čudo pa sam uspjela.

Mi smo ovih dana samo šetali, uživali u suncu, ali vjetar puhao, pa mi je J izgleda navukao prehladu, začepljen nosić, a ja se bojim temperature više od svega, pa ga samo pipkam i učini mi se da je čelo toplije nego inače, ili sam ja to umislila od silnog straha. Šta smijem bebi dati kod temperature? Strah me izmjeriti, on je baš nemiran, ne smijem staviti ni u guzu, a pod rukicu, da ne spominjem. Taj ne može biti miran ni sekundice.

Ovih dana je nervozan, samo prinosi rukicu u usta i glaba, a kada cucu stavim, on hoće da povraća, curi iz usta, puno bljuca, ne znam do čega je!user posted image

Joj sve ćemo istrpiti, samo da nam ne budu bolesni..

U zadnje vrijeme mi zna baš tužno zaplakati i napraviti usnice tužno, a odmah i ja sa njim, ma srce moje hoće da mi pukne kad ga tako vidim.

Hvala vam što ste pitale za mene, dječici koja slave rođendan neka je sretan i neka kroz život koračaju sretni, a najviše zdravi! Alenu medenom neka je sa srećom maleni biserčić i da ga više zubići ne muče!

Idem da vas čitam.

Puno poljubaca i zagrljaja mamicama i bebicama!user posted image user posted image user posted image     

user posted image     user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2090
23.9.2010 12:48:43   
sara.at
Haj Mamice i bebiceuser posted image
Ja jutros rane Zore u apoteku isla, sinoc me opet poceo mjehur zezati i svako malo u wc a nista neide i ja jutros Po caj za ispiranje bubrega i mjehura sad samo mollig Boga da mi ne proradi kamenje u bubrezima jer Sam ih imala prije 2godine. Sad Sam sebi taj caj napravila i Jos brusnice caj i to Cu danas da pijem tacno ce me ovo izluditi a neide mi se doktoru moram Ariana da nosim a netreba mu da sjedi u cekaoni a Oko njega da kaslju i kisu.
Zoe mi evo opet u vrt izisli jer Arian tako lijepo vani zaspe,a ja Sam izgleda pocela malo da slinim na nos a vala to mi sad netreba Jos da se prehladim,a StO se tice kone ljudska nekultura nema kraj,danas ako se ponovi skrenem paznju Pa neka se ljuti koliko oce.
Sinoc Sam i sveki isto odbrusila zove prehladjena Kao crni vrag i kaze da ce doci u petak kupila Arianu par stvarcica, reko posalji ti to Po svekru a ti dodji kad ti Bude bolje,malo se ljutnula Al nije me briga moje djete je meni najprece.

Dzeni moj ima bjel jezik samo kad jede Ad i babica gledala i kaze nije to to,Al ako ima mjehurice Po usnama i bas bjel jezik onda bolje ti je da ispiras to Sodom jer dugo je cekati do srijede. Nadam se da je prolazu prehlada,ma bice njoj boljeuser posted image

Mirkice gdje si nam ti ovi Dana,jel to Ishak okupirao mamu Pa vise Nemas za Nas vremenauser posted image dusa draga kako je meden.

Melly jesi opet to u hodanju,vala to djete ce biti prava hodalica user posted image iskoristi Jos malo ove lijepe dane,ja kad pomislim na zimu Muka mi dodje...

Kanita jel to danas nisi prava na javljanjuuser posted image kako su Alen i Alonica, voli Li seka bracuuser posted image

Cestitamo rodjendane i zubiceuser posted image

Uhh sta Imam VESA za peglati a nikad krenuti,skoro Sam pocela popeglam mm i posaljem Ga na posaouser posted image mozda danas,mooooozdauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 2091
23.9.2010 13:47:48   
dzeni_nl
na usnicama nema nista, smao joj je jezik bijel. sad sam zvala kucnog doktora i dao nam je neku tecnost da sa njom cistim jezik i svoje bradavice, posto doji.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2092
23.9.2010 13:59:55   
Anoniman
hej ženice moje položila sam ispituser posted image stvarno sam ponosna na sebe ucila bih navecer kad bi Nikolu legla i evo upisujem 3.godinu,nije bilo lako jer nisam nikako pauzirala kad am rodila i nisam imala niciju pomoc oko nikole osim mm al evo sad se trud isplatio,presretna samuser posted image   dzeni imao je i moj Nikola sor i cistili smo nistatinom,kupis u ljekarnoj bez recepta,nakapas na gazu i ocistis,vjerovatno ce ti se par dan avracat i onda prodje.. pusa svim bebicama:***

Neposredna veza do poruke: 2093
23.9.2010 14:03:33   
melly__
Evo i nas da se prijavimouser posted image
Pridruzujemo se klubu prehladjenihuser posted image Mirza kaslje i nosic mu curiuser posted image a iz usta mu more pljuvacke curi,samo sipere kupujemuser posted image i ruke mu non stop u ustima,crvene se koliko ih grize,valjda ga svrbe bdesni a glodalicu jos ne zna koristiti,samo je lizeuser posted image A sto je naucio vristati,promukao koliko se dere,sramota me komsiluka user posted image svi ga cuju,ko zna sta misle da mu radimuser posted image
Drugu Arianu sretan i ovdje mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne hodamo puno ovih dana Saro,izludim dok ga spremim samo vristi,nesto mu to zanimljivouser posted image pussa za vas dvojeuser posted image
Idachaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image gdje si....
Dzeni pogledaj ima li u apoteci oralni gel za krupicu,samo joj mlo na cucu stavis i proci ce..pussa za vas dvijeuser posted image
Mamina bebo opusti se draga..sve ce to proci a tebi ce biti krivo sto si se toliko nervirala..ljubimo vas i zovite u tu setnjicu dok je lijepog vremena user posted image
Mi vam aBd u nedelju idemo u Brcko,kod moje seke u gosteuser posted image bas me interesuje kako ce Mirza podnijeti malo duze da se voziuser posted image
user posted image user posted image user posted image i pusse za sve

17.06.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2094
23.9.2010 14:04:16   
melly__

IZVORNA PORUKA: marijanna

hej ženice moje položila sam ispituser posted image stvarno sam ponosna na sebe ucila bih navecer kad bi Nikolu legla i evo upisujem 3.godinu,nije bilo lako jer nisam nikako pauzirala kad am rodila i nisam imala niciju pomoc oko nikole osim mm al evo sad se trud isplatio,presretna samuser posted image   dzeni imao je i moj Nikola sor i cistili smo nistatinom,kupis u ljekarnoj bez recepta,nakapas na gazu i ocistis,vjerovatno ce ti se par dan avracat i onda prodje.. pusa svim bebicama:***

Cestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2095
23.9.2010 14:26:27   
amela2208
hej ženice moje položila sam ispituser posted image stvarno sam ponosna na sebe ucila bih navecer kad bi Nikolu legla i evo upisujem 3.godinu,nije bilo lako jer nisam nikako pauzirala kad am rodila i nisam imala niciju pomoc oko nikole osim mm al evo sad se trud isplatio,presretna samuser posted image   

marijanna bravo i sa srecomuser posted image user posted image user posted image ako Bog da u sto brzem roku da zavrsis i diplomirasuser posted image Meni ostalo jos dva ipita pa da zarsim sa studijama, nadam se da cu u januaru zavrsiti

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2096
23.9.2010 14:27:18   
iv@ncica

user posted image user posted image user posted image    to  zeno....jos   otmi  muzu  auto  ..a  nakon  faxa  nađemo  ti  biznis  i  na  konju  si...nikolica  ce  svejedno Andreju  u  vrtic user posted image user posted image user posted image

ehej..nikako  da  ti  se  javim...sve  nam  je  ono  malo osim  jednog..pa  ti  se  javim...kupila s am  danas  svega  za  malouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2097
23.9.2010 15:01:08   
dzeni_nl
evo sad sam rastopila sode bikarbone u vodi pa natopila gazu i cistila joj malo. ocistila sam srijeda, ali ono na kraj jezika nisam uspjela neda nikako.

sad sam joj i mlijeka nakapala u nosic, pa nadam se da ce biti bolje. ne mogu izaci sa njom kolica mi u autu, pa moram cekat da mm donese tu tecnost iz apoteke i da podjem i sa njom da joj cistim.

melly i kod Marise curi iz usta, sta radim brisem je i presvlacim sva bude mokra.

pa sta je ovo sva djeca prehladjena i nosici zacepljeniuser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2098
23.9.2010 15:15:34   
MaminaBeba
E ženice moje, upravo uđoh na RR da se posavjetujem sa vama oko fakulteta, kad vidim Marijana položila ispit, svaka čast. Ja imam sada problem, da li da upišem ili zaledim drugu godinu??? Hiljadu upitnika iznad glave. Studiram pravne nauke, i mogu vam reći da je pravo teško, posebno druga godina zbog ustavnog i krivičnog prava..

Možete li me molim vas posavjetovati šta da radim. Do 4.10 bih trebala da upišem drugu godinu, a kako ću od Jamana. Kako da ga ostavljam i kome, moja mama radi, u svekrvu nemam povjerenja, žao mi je što tako moram reći, a i mm radi i studira. Jaman doji, maleni je još, šta da radim??? Ima li neko iskustva, pa da mi pomogne, bila bih vam beskrajno zahvalna.

Puno zagrljaja za mame i bebice!

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2099
23.9.2010 16:30:37   
danijela27
cao drage moje...jel nas iko pozelio user posted image user posted image user posted image

ja jedva sve stizem. ejla je mirna al ima toliko posla, pa se slomi na sve strane. ukiselila malo salate, a i sok od jabuka i sljiva sam napravila. nije puno ispalo, a kako sam zagovornik domaceg bolje ista neg nista. sutra petak u nas pazarni dan pa cu nakupovat jos toga da se zaposlim jos koji dan.

ejla slusa. malo je nervozna, da se trpil samo malo kenka, onda malo ruckamo i pajkimo pa smo ko nove poslije. malo se bijeli, izbija prvi zubic.

maminabeba nije te bilo par dana. sta je rec. ma i kod mene ima nervoze pa uletim i samo vas citam. ne da mi se onda pisat. kad sam raspolozena raspisem se do mile volje. ja sam diplomirani pravnik, pa stoga ti mogu rec da znam kako su ti ti predmeti teski, i sama sam ih polozila. ne znam sta da ti savjetujem, ti znas najbolje koliko mozes vremena odvajat na ucenje. kako marijana kaze ni njoj niko nije pomagao oko bebice, nasla bi sama vremena kad bi ucila. ja cu uskoro kad mi ejla malo jos naraste, pocet sa spremanjem pravosudnog ispita. kad bude spavala necu cistit kucu neg ucit user posted image .

marijana user posted image user posted image user posted image user posted image za ispite. preslo se preko pola. jos malo i kraj

mona sta ima kod tebe, kako si mi, jesi isla kod gin?

svima da ne nabrajam elika pusaaaa i majim medovima.

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *