|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1281 1282 [1283] 1284 1285   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
21.11.2011 15:51:27   
sweet insanity
A Skvo, kako da skontam to dal je lactose intolerant, prije joj nije smetalo.......

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 32051
21.11.2011 15:55:48   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

A Skvo, kako da skontam to dal je lactose intolerant, prije joj nije smetalo.......

pa neki od simptoma su bljucanje, povracanje, nadimanje, vrlo cest simptom je proljev..a kod alergije na bjelancevine, obicno je najcesci simptom osip..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 32052
21.11.2011 15:58:50   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

pa neki od simptoma su bljucanje, povracanje, nadimanje, vrlo cest simptom je proljev..a kod alergije na bjelancevine, obicno je najcesci simptom osip..

A ako prije 2 mjeseca nije imala reakciju a sada ima. jel to iskljucuje netolerancijuuser posted image Dr mi nis nije spominjala osim da joj ne dajem nisra gdje ima AD.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 32053
21.11.2011 16:00:20   
minie
IZVORNA PORUKA: animagical

mini jesi se ti porodila u vojnoj ili na gak-u?

U Vojnoj. Porodio me Nedzad Nakas, a on mi je vodio trudnocu i danas me opet pregledao. Stvarno je super doktor.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32054
21.11.2011 16:01:01   
entinte
Ej ženice naletila sam na Binu tj onaj "komad platna" koji moze biti sal, tunika, marama, ponco i sl. kreatorke Bina Brianca... Rado bih ga se docepala ali ne znam kako, koliko sam mogla vidjeti iz New Yorka je ali kako ga nabaviti. Kosta oko 40-ak dolara. Poslala sam im danas mail da vidim kako ga naruciti ali nemam jos odgovor pa rekoh da vidim zna li neka od vas user posted image   

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 32055
21.11.2011 16:02:05   
sweet insanity

Pa eto...bezveze...user posted image ..u odnosu da popije flasicu..

povracala je i na 25 ml sto opet nije puno.....al recimo je poslije dojila pa kontam da nije kombinacija.  prije kad je pila nije zaljevala podojem jer nije smjela i nije nis bilo...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 32056
21.11.2011 16:02:48   
Skvo RR
Pa znam glupo te je savjetovala...cuj nemoj davati sta ima AD...a ne rece ti razlog zasto da ne dajes...user posted image ..pa nije AD nekakva no name smjesa...user posted image ..sve ovo sto imas u AD-u susrest ces se kasnije u drugim proizvodima...mislim ne mogu da vjerujem...sta po njoj je AD taj koji smeta djetetuuser posted image user posted image ..njoj ocigledno smeta nesto IZ tog mlijeka..iIzvini ali tako me nekada pedijatri izbacuju iz cipela.user posted image .

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.11.2011 16:03:19 >

Neposredna veza do poruke: 32057
21.11.2011 16:10:14   
sweet insanity

Pa znam glupo te je savjetovala...cuj nemoj davati sta ima AD...a ne rece ti razlog zasto da ne dajes...user posted image ..pa nije AD nekakva no name smjesa...user posted image ..sve ovo sto imas u AD-u susrest ces se kasnije u drugim proizvodima...mislim ne mogu da vjerujem...sta po njoj je AD taj koji smeta djetetuuser posted image user posted image ..njoj ocigledno smeta nesto IZ tog mlijeka..iIzvini ali tako me nekada pedijatri izbacuju iz cipela.user posted image .

ma nemam pojma, sad sam se zabrinula al ocito je da kad dodje u dodir sa time da joj ne godi kada mjesa sa mojim mlijekom, ali posto povraca od toga ne planiram joj davat, a kako d autvrdim sta joj smeta, to ne znam...user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 32058
21.11.2011 16:13:12   
Skvo RR
prvo pokusaj da ne mjesas AD sa podojem..ja to nikada ne radim..mi imamo pauzu od 3-4h..taman da se AD svari...a probaj kasnije kada budes raspolozena..mozes i za mjesecuser posted image ...daj samo AD i cekaj...povrati okej...onda joj sutradan daj AD koji je namjenjen za djecu koja ne podnose laktozu..ako bude okej eto ti testa....

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.11.2011 16:15:03 >

Neposredna veza do poruke: 32059
21.11.2011 16:13:26   
palachinken
IZVORNA PORUKA: entinte

Ej ženice naletila sam na Binu tj onaj "komad platna" koji moze biti sal, tunika, marama, ponco i sl. kreatorke Bina Brianca... Rado bih ga se docepala ali ne znam kako, koliko sam mogla vidjeti iz New Yorka je ali kako ga nabaviti. Kosta oko 40-ak dolara. Poslala sam im danas mail da vidim kako ga naruciti ali nemam jos odgovor pa rekoh da vidim zna li neka od vas user posted image   

Dobar fazon! Gledala sam na ebayu, neJma.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 32060
21.11.2011 16:16:19   
entinte
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: entinte

I ja sam gledala user posted image  ja sam odusevljena onim, probat cu sama napraviti dok mi se ne jave hahahahah ako upali zivjela ja... tako jednostavno a tako funkcionalno user posted image

Dobar fazon! Gledala sam na ebayu, neJma.

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 32061
21.11.2011 16:16:34   
Skvo RR
Odmah da znas...i majcino mlijeko ima laktozu..ali je naravno drugacije...user posted image , tako da sam ja mogla dojiti, ali nisam mogla neke kravlje mlijecne proizvode i kravlje slatko mlijeko...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 32062
21.11.2011 16:31:23   
sweet insanity
skvo,hvala tiuser posted image - mislim da je do mijesanja ali svakako ce sse otkriti ubrzo ako postoji neka netolerancija...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 32063
21.11.2011 16:34:58   
bebacha
Mene ova Bina odusevila.prvi put ovo vidim.dalo bi se lahko sasit,samo koje su dimenzijeuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 32064
21.11.2011 17:17:08   
lepetetka
Ja danas bila sa dječicom malo vanka...Eeeee majko mila, ja ih spremila, spremila sebe, i da izađem iz stana nigdje kolica, ostala kod MM u autu, pih user posted image e onda ja fino nju u naramak i vani ala su me leđa zaboljela auuuuuuuuu.... nisu moja leđa baš za nosanja user posted image
Sweet iskreno ni ja ne kontam tu tvoju pedijatricu, ako je malena već pila AD i nije joj smetalo zašto ne za AD koje je u manjem obimu zastupljeno u kašicama, imam osjećaj da ni ona nema pojma pa nagađa, možda i ima netoleranciju na neki sastojak, nešto joj očito ne štima,...joooooj znam jednu curicu koja kada je prestla dojiti nakon 2.mjeseca i počela AD piti povraćala je nemilice i na koži su joj iskakale crvene mrlje od alergije, ali kod nje je bio teži slučaj, da bi joj rekli da kupuje specijalnu formulu AD i koštala je tada mislim kutija od 400gr-oko 40 KM.... kada je odrasla prešla je na sojino mlijeko, nije mogla kravlje mlijeko niti bilo šta drugo na bazi kravljeg mlijeka...
Budi oprezna ali ja vjerujem da nije to to jer nije imala ovako burne reakcije,ali prati i daji baš jednu namirnicu nekoliko dana zaredom da bi bila sigurna,...da možeš sa sigurnošću tvrditi šta je jela i do čega je, jer alergije i nisu baš bezazlene... user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32065
21.11.2011 18:48:39   
animagical
lepetetka, u vezi ledja..ja se do jutros nisam mogla ujutru ispraviti ni u wc da odem, dok ih malo ne rashodan i razgazim....krsta su me ubijala...od jutros nosim pojas za krsta, cvrst, elastican, iz Neretve...ma uzivamuser posted image mogu se i sageti i ispraviti...user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 32066
21.11.2011 19:02:03   
mersiha 77
ma kakav ti je to animagical?
mene ubijaju ledja ponekad se nemogu uspraviti,nego hodam kao nana od 130 godina
pomagaj zeno

Neposredna veza do poruke: 32067
21.11.2011 19:30:29   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ja danas bila sa dječicom malo vanka...Eeeee majko mila, ja ih spremila, spremila sebe, i da izađem iz stana nigdje kolica, ostala kod MM u autu, pih user posted image e onda ja fino nju u naramak i vani ala su me leđa zaboljela auuuuuuuuu.... nisu moja leđa baš za nosanja user posted image
Sweet iskreno ni ja ne kontam tu tvoju pedijatricu, ako je malena već pila AD i nije joj smetalo zašto ne za AD koje je u manjem obimu zastupljeno u kašicama, imam osjećaj da ni ona nema pojma pa nagađa, možda i ima netoleranciju na neki sastojak, nešto joj očito ne štima,...joooooj znam jednu curicu koja kada je prestla dojiti nakon 2.mjeseca i počela AD piti povraćala je nemilice i na koži su joj iskakale crvene mrlje od alergije, ali kod nje je bio teži slučaj, da bi joj rekli da kupuje specijalnu formulu AD i koštala je tada mislim kutija od 400gr-oko 40 KM.... kada je odrasla prešla je na sojino mlijeko, nije mogla kravlje mlijeko niti bilo šta drugo na bazi kravljeg mlijeka...
Budi oprezna ali ja vjerujem da nije to to jer nije imala ovako burne reakcije,ali prati i daji baš jednu namirnicu nekoliko dana zaredom da bi bila sigurna,...da možeš sa sigurnošću tvrditi šta je jela i do čega je, jer alergije i nisu baš bezazlene... user posted image

Kod moje nema ni osipa ni niceg samo povraca, zadja 2 puta kada je dosla u dodir sa istim.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 32068
   RE: Bebe od 0 - 1 godin samo pljujee [chat]
21.11.2011 19:34:53   
sweet insanity
Mi maloj kupili kljun casu, ni to ne pali ni sprica ni nis, nemam vise pojma na sta da joj dam caj tj ovaj linex u vodu/caj, samo pljuje.
Mislim da definitivno njoj ovo nije sjelo, al mi nije jasno kako joj prije nije smetalo a sad smeta, to sto vam nije jasno za pedi-rekla je ni kasice jer ocisto da joj ne godi AD ni u kojim kolicinama. Uradit cu kako je skvo predlozila, mozda za nekih mjesec da joj dam al da je ne podojim jer oba puta je dojila pola sata-sat nakon ovog....ma nemam pojma, da je alergicna valjda bi to prvog dana pokazala.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 32069
21.11.2011 20:53:56   
animagical
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma kakav ti je to animagical?
mene ubijaju ledja ponekad se nemogu uspraviti,nego hodam kao nana od 130 godina
pomagaj zeno

ovo je postoperativni abdominalni pojas, na cicak, dosta jak... moja seka koristila iza carskog...meni je stvarno super, mogu opet da ustanem ko covjek... kupljen je u Sarajevu, u Neretvi, to je ondje kod druge gimnazije, ako ce ti neko ovdje kupovati, iako mislim da bi nasla i tamo, samo objasni u apoteci kakav je...

Neposredna veza do poruke: 32070
21.11.2011 21:06:40   
mersiha 77
animagical ako mozes da mi slikicu postavis kakav je da vidim

Neposredna veza do poruke: 32071
21.11.2011 21:17:15   
mala_sa
Palachinken izgleda da bi i Mahdi mogao krenuti nasim stopama, ne proivi se sopanju, izleda user posted image

Animagical jeste to ti je ona manja teglica, mi smo dohranu uveli sa 5,5 mj a sad sa 6,5 puca vec onu veliku teglicu od 190gr user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 32072
21.11.2011 21:25:42   
animagical
http://www.variteks.com/sayfa.asp?ContentID=UrunDetay&ID=198  evo jedva nadjoh, ne radi im stranica na engleskom, pa sam jedva nasla na turskomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 32073
21.11.2011 21:27:49   
animagical
samo prije nego kupis izmjeri sebi obim struka, da znas velicinu pojasa...npr meni je obim sada 78cm to je velicina m ili 2

Neposredna veza do poruke: 32074
21.11.2011 22:15:04   
treciputmama
animagical hvala na odgovoru- zub izvadjen.....valla je rovio ko ginekolog nebil nasao korijen- ustvari nasao jedan pa onda  trazio i ostale, al na kraju zakljucio da je bio samo jedan mada neki imaju dva-tri...a i jedan je normalauser posted image ....dojila sam curicu, mirna mi je praco, sto nije bas normalno za nju, valjda je anestezija malo ublebala hahhaha...uglavnom, sve je hvala Bogu dobro proslo....pozdrav za mamice i poljupci za bebache.....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

Neposredna veza do poruke: 32075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1281 1282 [1283] 1284 1285   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1281 1282 [1283] 1284 1285   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *