Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 17:31:44
sweet insanity
dobro dosli novi clanovi, ih blago tebi sa spavanjem jast je nego dobro-kod nas suprotnost al et
Mi narucili onaj skafandr pingvin vel. 80 a Palacinka kaze da njen mali propadn u njem Nismo ga jos vidjeli, sutra idemo na postu po nj. Kontala sam 74 al reko nece to njoj moc cijelu zimu, a vako mozda mogne i iducu.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 19:54:53
pahuljica_25
Pozdrav ženice!
Evo da se i ja prijavim na ovu temu Moja bebica danas ima 15 dana,još uvijek smo u fazi privikavanja.Bebica je super,samo je puno izgubila na kilaži oko 600 gr jer mi je mlijeko došlo tek 5-ti dan,a do tada je beba hranjena na špricu .Sada dojimo i nadohranjujemo Novolacom kašikicom i sutra idemo na kontrolu pa se nadam da je bebi počeo dobijati na kilaži.Da napomenem da se rodio hvala Bogu sa finom kilažom 3900g i 57 cm.Da li je neka od vas imala sličan problem?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 19:55:40
animagical
ma dr je bio fin, nasmijao se...ali meni ono...kontam nahladice se covjek sav mokar a A hladan ko spricer pravo po njemu, metar u dalj, bez mogucnosto izbjegavanja...sta cu, dijete dobro jede
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 19:58:41
animagical
moj A je zbog zutice imao slabe volje za jelom, uz svo budjenje, umivanje i sl...pa smo porodjajnu vratili tek s nekih 2 sedmice cini mi se...s mjesec dana vec je bio 1kg u plusu, tako da ne brines kad se problem s dojenjem ispravi kilaza brzo ide
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 20:00:16
Amam
IZVORNA PORUKA: animagical
ma dr je bio fin, nasmijao se...ali meni ono...kontam nahladice se covjek sav mokar a A hladan ko spricer pravo po njemu, metar u dalj, bez mogucnosto izbjegavanja...sta cu, dijete dobro jede
e a vidjet ces kakav je to mlaz kad se osuneti,a moj E je popiskio cika dr kad smo isli na kontrolu suneta mantilu i ono ne protopi odmah ali sve otislo po papucama . Swwety hajde bona reci mi gdje si kupila skafander,ja juce pitah ove zenice pa me svi na ignore . Nove mame i bebe dobro nam dosle. HAHA pa gdje ste vi? Kako momci? masallah sto raste H.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 20:15:48
lejla80
Evo i od mene jedno mahanje da popravimo prosjek ovih nasih vrsnjaka..BInt mila i ja imam priljepak,no sikiriki to je haman neka faza..Haha vala nek si nas se i ti sjetila..Sta nam je sa Canim,ona se bas izgubila..Svima velika pusa a posebno novim kolacicima.Odosmo se uspavat pa se opet vidimo...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 20:42:33
mala_sa
Uh konacno da i ja malo odahnem, jest brate lijepo i kad zaspu
Nama je ovaj skafander kao sto sam i napisala br 74/80 i imamo u njemu lufta nekih 5-6cm (tako da mu izgleda bas fino, a ne ko da sam mu svoj obukla)
Animagical obavezno nadji sa drikerima oko vrata, inace ti dijete bude haman golo...joj poznata mi je ta kupovina od strane nana...Kad je A imao 2mj sveki mu kupila pantole i maicu za godinu dana, i to kaze: samo mu malo zavrni rukave i super mu je to, taman
Palachinko ma hajde nekako naberi skafander i stavi navlaku preko kolica, tako mu nece bas visiti...
Pahuljice dobro nam dosla, ljubi malo bebce
Amam ja bih ti rado rekla, al vjeruj mi da nemam pojma gdije to zenice kupuju, cini mi se da je Palachinka kupila u Fisu...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 20:47:53
enči80
srnicka
dobro nam došla
I mi smo bili na uz kukova i sve je hB ok a po njima ispada da mi je Z starija
Pitanje za one koje se razumiju u tehniku :kako da izbrišem antiivirus u Windowsu7 osim na način vezan za control panel jer mi ga uopšte nema među programs and features i način da idem direkno na nj pa uninstall?Istekao mi antivirus a novi mi windows i neMerem da nađem nikako da ga izbrišem.
Pozdrav iz budžaka
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 20:51:01
enči80
Vezano za dohranu,neki dan sam vidjela bebu od 3 i pol mjeseca da jede sudžuk
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 20:59:24
animagical
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Uh konacno da i ja malo odahnem, jest brate lijepo i kad zaspu
Nama je ovaj skafander kao sto sam i napisala br 74/80 i imamo u njemu lufta nekih 5-6cm (tako da mu izgleda bas fino, a ne ko da sam mu svoj obukla)
Animagical obavezno nadji sa drikerima oko vrata, inace ti dijete bude haman golo...joj poznata mi je ta kupovina od strane nana...Kad je A imao 2mj sveki mu kupila pantole i maicu za godinu dana, i to kaze: samo mu malo zavrni rukave i super mu je to, taman
Palachinko ma hajde nekako naberi skafander i stavi navlaku preko kolica, tako mu nece bas visiti...
Pahuljice dobro nam dosla, ljubi malo bebce
Amam ja bih ti rado rekla, al vjeruj mi da nemam pojma gdije to zenice kupuju, cini mi se da je Palachinka kupila u Fisu...
mi rekli svekru da A nosi veci brj, npr ne za 2 mjeseca nego za 6... otisao on da mu kupi duks i trazio za 2 godine sreca sveki je bila pa mu odvalila smijati i uzela za 1 god...mislim i ona je skroz promasila ali hajd
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 21:18:05
enči80
IZVORNA PORUKA: mala_sa
IZVORNA PORUKA: enči80
Vezano za dohranu,neki dan sam vidjela bebu od 3 i pol mjeseca da jede sudžuk
Zamirisala djetetu suhovina Kod mene ti ove virusne prob rjesava mm, jesil probala ukucati u trazilicu, pa mozda ti on sam izbaci gdje je??
...što je najgore oni se pravdaju kao neka proba svee ukuse
Ma,jesam evo upravo to radim pa ću možda skontati ali me odavno nešto nije zadeveralo kao ovaj antivirus Nala ga u program files e jo da skontam kako da ga maknem
< Poruku je uredio enči80 -- 17.11.2011 21:22:47 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 21:32:00
sweet insanity
ja sam prosli mjesec bila na rodjendanu jednogodisnjaka i mala od 1 god i 2 mjeseca pije pivo, kazu mama i tata-pa hoce da proba :O Isto tako i kobasice, kolu-Ne puno ono po gutljaj z mamine il tatine flase ili limenke. al opet- HELLO!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 17.11.2011 21:38:53
animagical
da znate sta sam ja jela kao beba i to jos usput dojila godinu dana... npr mama mi davala,a po preporuci pedijatra, za lakse izbijanje zubica-da glodjem suho meso, onako poveci komad,da me ne udavi zato ja sad imam uzasne probleme s bubrezima... ali se vadi da je mi je to od vode s pumpe u ratu