|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
4.11.2011 21:19:53   
m.i.n.a.
Vece.....
Evo i nas u posjeti,hahaha...vidim prica o oblacenju...mi smo na stramplicama,farmerkama,navlaka...deku stavim samo ako se posreci da zaspi u kolicima...sad mu gledam pravu jaknu da nadjem i skafander,ne znam za te jesenje i zimske..znam za standardni i taj ce i dobit...
Ima li igdje nase generacije,lejla,super beba.....i istale sto se vrte sa januarom:-)ja da nosim suknju komotno bi se moglo reci da trci mami za suknju,gdje ja tu i on..a i sta ce drugo kad je citav dan samnom...par puta sam ga izvela ispred zgrade u hodalici...po kuci rijetko je koristi a kad izadjemo zao mi ga da samo sjedi u kolicima tako da se on istrce fino,samo je sega sto se ne zna ponasat u obuci...

Koliko sam skontala Cickolina je u Sa,kako napreduje Daania....

Mi za desetak dana aBd idemo u Bosnu avionom pa me zanima jel se smije unijeti mlijeko ili hapa i sl..mala_sa jesil ti ono skoro isla...jos ja imam tu srecu da moram presjedat u Zagrebu i onda mlaznjakom doci do Sarajeva a mm kaze da strahota bruji...sve to zahvaljujici nasem bhairlinesu koji ne leti zimi na ivoj relaciji...a ja se aviona strahota bojim...
A danas poceo kihat,a to nam ne treba sad pred vakcinu i put pa sam ga napala svim vitaminima:-)

Palacinko znaci krenulo je kod vas sa pjesmom,svaki dan ce sve zanimljivije biti i svakakvih zvukova ces cuti...
Taurus kako nam je drugarica...
Sad da ne nabrajam sve mame i male i velike bebe jer nas ima mashAllah...pusa

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30501
4.11.2011 21:21:42   
bombina
drage moje mamice i bebice,mi vas pozdravljamo i zelimo Bajram mubarek olsun(ko obiljezava Bajram),mi sutra rano idemo nanama i dedama na selo i vracamo se poslije bajrama,do tad....budite nam zdrave i vesele,ljubimo vas puuuuno,i nemojte pretjerivat s kolacimauser posted image
evo svakom po jedna baklava

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30502
4.11.2011 21:22:58   
bombina

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30503
4.11.2011 21:26:23   
bombina
user posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30504
4.11.2011 21:48:41   
Anoniman
Evo i mene... djeca srecom raniej zaspase pa sam ocistila sve i jedan tepih u kuci, srece pa samo tri imamuser posted image , usisala i sad me ceka prasina i brisanje laminata i kupatilo, zeza mm "zeno to i ti pred bajram", kad ga nisam klepila mokrom krpom po glavi necu nikad. Uglavnom danas je moja cura srucila na sebe dva korneta jaja i pocela da bjezi po kuci sva takva umazana od jaja, sad nema gdje nemam jaja, od komode, preko tepiha, namjestaja i ostaloguser posted image , a Luka je bukvalno danas samo dva puta spavao, jednom pola sata, a jednom 45 minuta, ostalo je svo, bas svo vrijeme bio na rukama... spustim ga samo da ga presvucem i to u vrisku, zacene se sav, poplavi bukvalno.

Neposredna veza do poruke: 30505
4.11.2011 21:54:03   
Amam
Vecer,nista citala nisam ne znam gdje glavom lupam user posted image .
Jutros mi E dobio osip u roku 1h,Ajnu moram u skolu njega dr,ma frka tamo ovamo dodjem u Dz ne zakazana naravno i one glupe sestre na salterima Boze pomozi,cekala sat vremena i da bi mi dr rekao da E ima varicelu user posted image .I otvori nekakav karton zaraznih bolesti,ja ono sva u nebulozi veli dr ja bih rekla da je ovo rozacela,aaa ne,ne .
Elem dodjem kuci malo po netu cackala vidim nigdje veze ovo sto on ima i varicela u tome zove uciteljica A nije dobro muka joj.Trci po nju.
MM dosao i odem privatno pedijatru,vidi covjek ja sva user posted image user posted image ,kaze jesi cula za krzamak ja ono user posted image user posted image ,eh kaze nije nego je virusno i proci ce u roku 2-3 dana.
A grlo upaljeno.
Izjadah se ja k'o velika ali sta cu moram nekome.

Nadam se da ste svi dobro

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30506
4.11.2011 21:54:37   
canim
Bombina draga jesi ovo ti sama gazala user posted image joj da hoce meni neko, nepravi mi se slatko kad znam da cu ja vecinom pojesti, da se ne baci user posted image , sve vise razmisljam o kupovini istog ali mozda se malo ogrebem i od maminu kuhinju, ipak domace je domace user posted image

Mi maloprije usli u kuci, cijeli dan smo vrljali, samo da kazem za ove zenice sto imaju curice u LC Wakikiki-ju smo kupili presllaaatke roze cupave cizmice na vezanje user posted image kupili smo haljinicu i stramplice.

Sto se tice oblacenja, npr ja sam je ovako danas obukla

- stramplice + carapice + papice
- farmerke koje su postavljene pamukom s unutrasnje strane
- bodi dugi rukav, majicu i poluver
- pamucnu kapicu
- tanju suskavu jaknicu
- rukavice, jer su joj neki dan rukice bile led ledeni, tako da sad nosamo rukavice.

Inace ja sam zimovna osoba, tako da bih ja mogla komotno u skafanderu hodati user posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 30507
4.11.2011 21:58:29   
canim
Jelo sto bih ja tebe posudila dok ti djeca spavaju da se i meni malo razletis user posted image vidim dosadno ti user posted image   jeli ono iman sanjala da joj cistis kucu ili sam ja pobrkala nesto user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 30508
4.11.2011 22:00:12   
Anoniman
Sanjala da ona meni cisti kucu user posted image ... kuca mi sva na zute tufnice, ali ko mi kriv kad jaja svuda ostavljamuser posted image , jos kad sam je vidjela kako lezi na podu, a preko nje polupana jaja ja sam ne sjecam se tacno sta uzviknula i dijete se prepalo i pocelo po kuci trcati, a sa nje kaplje li kaplje kajgana user posted image

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 30509
4.11.2011 22:00:16   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: canim

Jelo sto bih ja tebe posudila dok ti djeca spavaju da se i meni malo razletis user posted image vidim dosadno ti user posted image   jeli ono iman sanjala da joj cistis kucu ili sam ja pobrkala nesto user posted image

jeste, Iman je sanjalauser posted image user posted image user posted image  samo ona čisti kuću kod Jeleneuser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 30510
4.11.2011 22:02:57   
Anoniman
Danas ja Luki govorim "bacicu te u smece", onda posle nosanja satima i satima opsujem ja "ebo majku djete hoces li vise zaspati", kad veceras posla Ana da uzme Luku kao da ga nosi, a ja vrisnem na nju, reko sta to radis, a ona "ebo maku ćmeće" user posted image

Neposredna veza do poruke: 30511
4.11.2011 22:03:27   
canim
user posted image znam da je neko kod nekoga cistio ili trebao da cisti kucu a vala sigurna sam da se je i iman zadala u ciscenje cilima, tu ste negdje user posted image

Neposredna veza do poruke: 30512
4.11.2011 22:05:11   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

roseeeee, jesi živa?

heh ma jesam user posted image dok zabavim S, pa je malo okupala...skontala sam novi fol s kupanjem...ja kleknem i prebacim ruke preko kade a nju drzim u kadi i ona stoji naslonjena na mene kao zagrli me...i onda se malo obje okupamo user posted image , elem ona popila hapu, malo brbljala i stajala u kreveticu i kads e umorila samo leze i zaspa...zivina mamina user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 30513
4.11.2011 22:14:22   
mala_sa
Eh evo i nas, u kasne sate user posted image
A pajki (tajo ga uspavao user posted image ), a ja se okupala, pa mi sad valja praviti ustipke...danas domacica zaboravila hljeb da kupi user posted image

Ja A oblacim kao i sebe (samo ispod bodi ima vise od mene), ni stramplice ne nosimo (nevoli ih), a ni kapicu (odmah je skida) user posted image

Mino mi smo isli, smijes ti za Armana sve da poneses (samo spakuj u njegovu torbu, i nek se vidi). On ti svo vrijeme mora presjediti u krilu (dobices specijalni pojas za njega), i najbolje bi bilo da dok polijecet i slijecete pije iz flasice ili cucla pipu (tako mu se nece stvoriti pritisak u usima i nece plakati). I ti sa bebom uvijek imas prednost, tako da slobodno prodji preko reda (obicno i oni sami to kazu). Sretan vam put, i lijepo nam se provedite.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 30514
4.11.2011 22:34:51   
m.i.n.a.
Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec....

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 30515
4.11.2011 23:03:19   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Mala,hvala ti na odgovoru...ja sam mislila njegove stvari stavit u torbu zajedno sa par pelena i presvlakom...a sta je sa kolicima,neko mi rece da se ona ne predaju odmah sa koferima nego pri ulazu u avion teta ih uzima i vraca na kraju...to mi je bitno zbog toga sta cu u zagrebu cekat sat vremena pa ako mu se prispava ili sta vec....

mina, da, sa kolicima možeš ići sve do ulaza u avion, samo im spomeni kad budeš predavala ostali prtljag da dobiješ i tag za kolica.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 30516
4.11.2011 23:06:22   
Super Beba
pa mino, nek si nam se javila, tebe nikako na RR :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 30517
4.11.2011 23:31:02   
lepetetka
KOd mene bila predbajramica user posted image user posted image imala goste a mm na poslu pa sam bila danas ko muha bez glave...E neće teti u ruke samo meni, baš je prgava, pogotovo kad popije user posted image user posted image Baš sam umorna,kolač,klopa čišćenje,djeca, sve me izmorilo..uhhhhhhhh.

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30518
4.11.2011 23:41:17   
taurus
sad vidjeh na fb, koliko sam mogla skontati našoj Iman je umrla mamauser posted image user posted image user posted image
duša draga ne mogu ni zamisliti kako joj jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 30519
4.11.2011 23:42:28   
Anoniman
Taurus upravo sam ovo htjela napisati, ne mogu da vjerujem, bas sam u soku... dusa draga pravo mi je zao.

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 30520
4.11.2011 23:51:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: taurus

sad vidjeh na fb, koliko sam mogla skontati našoj Iman je umrla mamauser posted image user posted image user posted image
duša draga ne mogu ni zamisliti kako joj jeuser posted image user posted image user posted image

o čemu pišete...ne kontam...gdje si to vidjela...
jel rpimačmo o imančici bebi...kako njena mama...fatimica je njena mama...
reci mi d anisma dobro skontala molim te

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 30521
4.11.2011 23:52:31   
canim
user posted image i ja sam jos u soku a mogu zamisliti kako je tek njoj ! Da joj dragi Bog da sabura ! 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30522
4.11.2011 23:53:54   
Hanady RR
žene molim vas djate mi link s afb gdje ste to porčitale...o kojoj iman pričateuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 30523
4.11.2011 23:54:01   
canim
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: taurus

o čemu pišete...ne kontam...gdje si to vidjela...
jel rpimačmo o imančici bebi...kako njena mama...fatimica je njena mama...
reci mi d anisma dobro skontala molim te

Nije o bebi, vec o korisniku Iman83, pa njena mama user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30524
4.11.2011 23:54:20   
entinte
Ne mogu da vjerujem, sad mi Jelena napisa!!! Boze dragi...user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *