|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1189 1190 [1191] 1192 1193   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
28.10.2011 8:57:34   
palachinken
Kako me pokosila vijest o majoj Ajši Hajdarevic....ma samo nek su oni nama zivi i zdravi, ma ne moraju spavati do skole ako im je volja.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29751
28.10.2011 9:03:14   
Super Beba
Dobro jutro i od mene...
i mi smo sinoć imali vrisku nepoznatog porijekla...ja još uvijek za sve krivim zube...vjerovatno ću na svaku njegovu vrisku i huju do ženidbe krivit zube da rastu (srećom, imaju umnjaci)...sad mali spava..jutros ga u pola 7 uzeo MM i ja nastavila spavat do 8h..baš mi je dobro došlo..a MM je k'o zombi, a danas baš ima frku na poslu, pa je morao da ide...jbg..

kako su nam danas bolesne bebe, lady, jelena?

a to za curice - moj tata ima nas 3 i znam da nas ne bi mijenjao za državu...kad se mali rodio, on je rekao - haj ti meni rodi jednu curicu, da bude moja mezimica hehe (mada je lud za malim hehe)...ma meni inače te naše priče su bezze, "To je naša priroda i društvo. Nek' se rodi dijete, al neka bude muško" ...meni nek je fakat živo i zdravo...

sweet
- ja ne vjerujem da je beba gladna..probaj ako hoćeš i sa ADom, al mislim da je uzrok njenog kenjkanja neki drugi...eto, moj mali sit legne, pa ponovo loše spava ovih dana, kenjka, vrišti, plače u snu i sl...znam da nije gladan (neku noć je pojeo hapicu za LN od 200 gr i dojio i ponovo loše spavao user posted image )...samo se nadam da će ta faza što prije proći...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 29752
28.10.2011 9:06:03   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kako me pokosila vijest o majoj Ajši Hajdarevic....ma samo nek su oni nama zivi i zdravi, ma ne moraju spavati do skole ako im je volja.

šta je to bilo sa malom Ajšom???

Neposredna veza do poruke: 29753
28.10.2011 9:07:59   
palachinken
Eno ima na temi, umrla je jutros :(

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29754
28.10.2011 9:16:01   
Super Beba

Eno ima na temi, umrla je jutros :(

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29755
28.10.2011 9:22:47   
bebix
user posted image user posted image  jutros gledam pink i vidim kako se ljudi bore za svoje dijete, ja svog I uspavljujem i pomislim pa jesam li normalna koliko sam se sekirala za njegov prstic kad vidim koliko je snage i ljubavi potrebno kad je nesto teze u pitanju, volimo nasu djecu i neka nas sekiraju sa svojim nespavanjem i nedao bog nikome da dozivi ono sto su dozivjeli Ajsini roditelji jutrosuser posted image , nek je rahmet njenoj maloj hrabroj dusi..

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29756
28.10.2011 9:27:19   
Medi_87
user posted image user posted image Dusa mala, zaista pretuzno, nek su nam ziva i zdrava sva djeca ovog svijeta, njihove male nestasluke, nespavanja, kenjkanja trebamo zanemariti, nasu nervozu, sve samo da su sva djeca ovog svijeta zdrava 

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29757
28.10.2011 9:43:40   
Cickolini
Samo da vam mahnemo ... Mi smo u Zagrebu. Bili smo sinoc na kontroli i dokotr je zadovoljan s nogama, ali sa rukicom ne.

Pisat cu vam detaljnije kad se vratim. Pogodila me bas ova vijest za malu Ajsu.

Super Bebo i Lepetetka donijet ce vam moja mama stvari ja zaista nisam stigla.

Ljubimo vas!

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 29758
28.10.2011 9:58:45   
mersiha 77
oh moj moze,pa nije valjda :(( user posted image
joj kako me pogodi ta vijest

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 29759
28.10.2011 10:00:15   
mersiha 77
medi hvala sto pitas Anes je hb dobro,malo nerovozan ali dobro je samo nek su nam zivi i zdravi

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 29760
28.10.2011 10:29:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

medi hvala sto pitas Anes je hb dobro,malo nerovozan ali dobro je samo nek su nam zivi i zdravi

Ma i ja kazem. Sta bi sad roditelji ove bolesne djecice dali da imaju nase muke s djecom.

Neposredna veza do poruke: 29761
28.10.2011 11:02:22   
sweet insanity

Ja se takodjer nadam da su bebe bolje danas.
sweet, sto ne probas onaj fazon da izdojis mlijeko i ubacis u njega malo rizinih pahuljica, sto mala_sa radi? Ne vjerujem ja da je njoj malo hrane, urlala bi da je gladna, a ona se igra. Kakva bude ako je drzis budnom preko dana?

urlala je ona itekako al ja cekala, zat sto s ebudi kroz sat i pol. Jucer sma po dnau pokusvaala pocet s auobrocavanjem na 3 sata al njoj 2 i vriska. Eto po noci nekad sastavi 3 i pol sata. Po danu je Ok, tj ista je samo sto ja navecer spavam pa mi to precesto budjene nekad dodje  preko glave. Evo i sad imam podocnjake. Zaspala je u 8h a bila budna od pola 5 s tim da se i do pola5  od 22.30 budila na sat i pol.....al kao sto kazes NEKA SU ZIVI I ZDRAVI.

Kontala sam smao nesto tako kao sto ti kazes il ubacit u izdojeno ako mognem izdojit jer kod mene nema viska, jedino uspijem kad cijeli dan dojim na jednu a izdajam iz druge. Ostala mi je Humana, kad su na je dali al je nismo koristili pa ja kontala probat s tim cisto da vidim je li do toga, da li su joj ti njeni obroci za noc malo, ali ako mislite da je bolje da probam sa rizinim tim pahuljicama. Ona jos nije pocela sa dohranom i stvarno se trudim do punog 6 da ne uvedem nista al eto kontam veceras cisto da vidim jel do tog navecer. Ako sevopet bude budila onda s evracam samo na moje mlijeko

Neposredna veza do poruke: 29762
28.10.2011 11:05:50   
sweet insanity
Jao tek sad vidim za malu Ajsuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne daj Boze nikom! Bas mi je zao, evo hoce suze na oci, stvarno ni najgorem neprijatelji ne bih to pozelila.

Ja nasla kukat zbog nespavanja, cccc. Ma znate, doslo mi ,nisam mogla gledat i bolje da sma se istresla na rr nego na malu da sam nastavila......Ne dam ja nju nikom ni pod koju cijenu!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29763
28.10.2011 11:09:43   
taurus
jutro

samo da vidim kako su nam bolesne bebice jutrosuser posted image

joj baš me ovo za malu Ajšu jutros rastužilo, gledala sam na tv-u i user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29764
28.10.2011 11:21:28   
Ašoni
user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 29765
28.10.2011 11:49:12   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Samo da vam mahnemo ... Mi smo u Zagrebu. Bili smo sinoc na kontroli i dokotr je zadovoljan s nogama, ali sa rukicom ne.

Pisat cu vam detaljnije kad se vratim. Pogodila me bas ova vijest za malu Ajsu.

Super Bebo i Lepetetka donijet ce vam moja mama stvari ja zaista nisam stigla.

Ljubimo vas!

ma no frx za stvari...super za napredak user posted image ma biće to aBd sve ok na kraju...i rukice i nogice! :**

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 29766
28.10.2011 11:50:37   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja se takodjer nadam da su bebe bolje danas.
sweet, sto ne probas onaj fazon da izdojis mlijeko i ubacis u njega malo rizinih pahuljica, sto mala_sa radi? Ne vjerujem ja da je njoj malo hrane, urlala bi da je gladna, a ona se igra. Kakva bude ako je drzis budnom preko dana?

urlala je ona itekako al ja cekala, zat sto s ebudi kroz sat i pol. Jucer sma po dnau pokusvaala pocet s auobrocavanjem na 3 sata al njoj 2 i vriska. Eto po noci nekad sastavi 3 i pol sata. Po danu je Ok, tj ista je samo sto ja navecer spavam pa mi to precesto budjene nekad dodje  preko glave. Evo i sad imam podocnjake. Zaspala je u 8h a bila budna od pola 5 s tim da se i do pola5  od 22.30 budila na sat i pol.....al kao sto kazes NEKA SU ZIVI I ZDRAVI.

Kontala sam smao nesto tako kao sto ti kazes il ubacit u izdojeno ako mognem izdojit jer kod mene nema viska, jedino uspijem kad cijeli dan dojim na jednu a izdajam iz druge. Ostala mi je Humana, kad su na je dali al je nismo koristili pa ja kontala probat s tim cisto da vidim je li do toga, da li su joj ti njeni obroci za noc malo, ali ako mislite da je bolje da probam sa rizinim tim pahuljicama. Ona jos nije pocela sa dohranom i stvarno se trudim do punog 6 da ne uvedem nista al eto kontam veceras cisto da vidim jel do tog navecer. Ako sevopet bude budila onda s evracam samo na moje mlijeko

ako ti je humana otvorena dugo nemoj je koriostiti...pazi da ne smije stajati otvorena duze od 3 sedmice

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 29767
28.10.2011 12:07:24   
sweet insanity
nije ni otvarana al kako sam se razbudila skontala sam da necu nista davat...ona je bucka i ne fali joj garant, ritam joj se promijenio pa valjda se vrati na svoje. onako neispavanoj malo mi je falilo al sam se urazumils da to nije to 

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29768
28.10.2011 12:15:50   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Ma i ja kazem. Sta bi sad roditelji ove bolesne djecice dali da imaju nase muke s djecom.

sve na svijetu bi dali moja palachinko kao mi,ali eto ipak dragi allah nabolje zna

Neposredna veza do poruke: 29769
28.10.2011 12:18:28   
rose

nije ni otvarana al kako sam se razbudila skontala sam da necu nista davat...ona je bucka i ne fali joj garant, ritam joj se promijenio pa valjda se vrati na svoje. onako neispavanoj malo mi je falilo al sam se urazumils da to nije to 

a mozda je zubici muce? probaj malo namazat calgelom

Neposredna veza do poruke: 29770
28.10.2011 12:20:52   
mersiha 77

nije ti bogami rjesenje Humana,nego joj daj nesto da proba pa ces vidjeti kako reaguje,pa nece joj nista biti,probaj joj skuhati krompir kasicu,ma nemoze ona pojesti nesto puno ali neka isprobava ukuse,mozda je zbog toga
moj anes je bio strasno nervozan i ja mu od muke dam krompir kasicu najeo se koliko je htio i popio sok od jabuke cijedjene i odmah zaspao bez ljuljanja

Neposredna veza do poruke: 29771
28.10.2011 12:22:15   
mersiha 77
sweet hajde na temu ishrana beba

Neposredna veza do poruke: 29772
28.10.2011 12:28:19   
sweet insanity
Ja imam i zelju i volju da ispostujem prvih 6 mjeseci,a ovo sto meni povremeni dodje d ajoj dam AD je vise u afektu zbog mog nespavanja, ne sumnjam ja da joj fali ali znam da barem malo ima veze sa tim sto jede malo i cesto. A kao sto neko gore rece mozda su zubici. Evo sada je zaspala pa cu malko i ja odmorit.

Mazem Calgelom, doduse 1-2 puta dnevno, a nekad nikako kad nije nervozna.....dodje mi fakat d aprobam i sa onom ogrlicom iako mi to ne djeluje for real.

Neposredna veza do poruke: 29773
28.10.2011 12:32:38   
ladyblue RR
rose, ja dajem supu koji kuham za nas. nisam joj nikada kuhala neke posebne supe. stavim meso (piletinu ili junetinu), mrkva, peršun, celer, luk, Vegeta, so i sve to u pretisu kuham. procijedim i dodam fideline. njoj samo u zdjelicu staim hljeba i tako joj dajem.

sinoć smo opet imali haos sa temperaturom. skoro 40 je bila kada se probudila u 3:15. opet čepić, preznojavanje, presvlačenje itd. jutros je oko pola 10 ponovo dobila temp. i ja izmjerim 37,5 ma rekoh, da probam dati malo Ibuprofena dok skroz ne skoči pa ću opet čepić. kad spade. niko sretniji od mene jer jučer je toliko skakala da Ibuprofen nije uopšte reagovao, samo čepići. odvedem je na kontrolu. ništa, ostavio isti antibiotik, kaže da je temp. virusna i da bi trebala nakon tri dana da se stabilizuje. u ekstremnim slučajevim može teajati do 7 dana ali on kaže da ne misli da je kod nas takva situacija.

i zaspala je 2 minute prije nego smo došli kući i razbudi se dok sam je donijela do kuće. stavim je u krevetić, toliko je vrištala i hujala da nisam mogla ad vjerujem. jučer po danu ništa nije spavala a čini mi se da će i danas biti takav dan. uglavnom, još uvijek belaj....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 29774
28.10.2011 12:37:39   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, ja dajem supu koji kuham za nas. nisam joj nikada kuhala neke posebne supe. stavim meso (piletinu ili junetinu), mrkva, peršun, celer, luk, Vegeta, so i sve to u pretisu kuham. procijedim i dodam fideline. njoj samo u zdjelicu staim hljeba i tako joj dajem.

sinoć smo opet imali haos sa temperaturom. skoro 40 je bila kada se probudila u 3:15. opet čepić, preznojavanje, presvlačenje itd. jutros je oko pola 10 ponovo dobila temp. i ja izmjerim 37,5 ma rekoh, da probam dati malo Ibuprofena dok skroz ne skoči pa ću opet čepić. kad spade. niko sretniji od mene jer jučer je toliko skakala da Ibuprofen nije uopšte reagovao, samo čepići. odvedem je na kontrolu. ništa, ostavio isti antibiotik, kaže da je temp. virusna i da bi trebala nakon tri dana da se stabilizuje. u ekstremnim slučajevim može teajati do 7 dana ali on kaže da ne misli da je kod nas takva situacija.

i zaspala je 2 minute prije nego smo došli kući i razbudi se dok sam je donijela do kuće. stavim je u krevetić, toliko je vrištala i hujala da nisam mogla ad vjerujem. jučer po danu ništa nije spavala a čini mi se da će i danas biti takav dan. uglavnom, još uvijek belaj....

a sto procjedis...sve sastojke koje si nabrojala moze jesti?

nadam se da ce nam drugaricu to sve brzo popustiti evo vec je 3-ci dan pa ce vjerovatno i temperatura se stabilizovati user posted image  a mora i ona nekad hujat user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1189 1190 [1191] 1192 1193   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1189 1190 [1191] 1192 1193   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *