|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1133 1134 [1135] 1136 1137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.10.2011 7:46:35   
vila_7
Dobro jutro...da vam samo mahnem ovom ledenicom od ruke jer sam se zene ja sledila! u redu nam cijelih 14 stepeni-klima neće da toplo puse kad je puno hladno,radijatori jos ne rade! UZAS!!!!
Nego da odmah kazem...tu kavicu u novembru kad zakazete,vala i ja dolazim! Cickolini de i ti pomjeri za novembar! user posted image

osjecam se ko pingvin! user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 17.10.2011 7:49:33 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28351
17.10.2011 8:01:22   
Cickolini
Jutroooo ja Jos u krevetu igram se sa ovom spravkom od iPada. Cujem D da se probudila, Ali mastam da nije haha

Mm je jucer uspio snimiti kako govori hajde ... Bas je slatka.

Helen hajd ti Sad... Ja vise iscekati ne mogu.

Nervira me ovo dok kucam sve mi zavrsava rijeci, Ali holandski ih prevede ... Izludih tipkajuci.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28352
17.10.2011 8:13:45   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Nervira me ovo dok kucam sve mi zavrsava rijeci, Ali holandski ih prevede ... Izludih tipkajuci.

uključen ti je T9. nađi kako se isključuje. trebalo bi biti negdje u settings-ima poruka.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28353
17.10.2011 8:15:20   
vila_7
Ma rado bih vjeruj jos bih ostala 2 dana jer imam kod koga ali nam sad posla bas navaljalo da ne smijem traziti slobodan dan-jedino da slazem nesto! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28354
17.10.2011 8:15:30   
ladyblue RR
jutro...

ja se probudila u 7h a dijete mi jođ spavalo. probudila sam je u pola 8 da je vodim. ne mogu kafu da napravim, samo što sjednem, probudit će se. a ja nju fino dignem, spremim i u jaslice. jutros sam je odvezla. -3 pa nisam htjela da je u kolicima vozim iako su mi jaslice nekih 200 m od ulaza.

Neposredna veza do poruke: 28355
17.10.2011 8:31:11   
vila_7
Lady jest brate hladno - kod nas jutros -5 bilo!!! i jos plus u uredu ma ne mozete zamisliti - eto sta ces dalje kad muski sjede u jaknama zimskim i kukaju! Stavrno ne znam sta cu-jos mi samo treba da se prehladim zbog idiota!

Neposredna veza do poruke: 28356
17.10.2011 8:31:12   
taurus
jutrouser posted image

evo da se i ja javim nakon 6 dana
bili smo kod mame 3-4 dana dok je majstor krečio stan, a zatim sam cijeli vikend provela u čiščenju
iako sam u subotu imala dvije žene koje su mi pomagale, ja sam se slomila
juče pola dana nisam izašla iz kuhinje, ali sad mi sve blista
imam još pra sitnica završiti, ali to ću ja za čas
E je dobro, malo je zezaju zubi, ali ništa strašno

nema šanse da sve pročitam, pa ako je neko raspoložen da mi napiše jedan kratki izvještaj bila bih zahvalnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28357
17.10.2011 8:32:45   
vila_7
taurus rado bih ali ni ja ne stizem iscitati sve u zadnje vrijeme! Joj mogu misliti kako ti je sad lijepo i uzivas - i meni se radi generalka,al ne mogu jos slobodne dane ili godisnji uzeti a ovako radnim nemam vremena skoro pa ni za osnovno

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28358
17.10.2011 9:04:03   
Cickolini
Da je samo vidite ... Sve govori "hajde, hajde" ... A meni kez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady inace ga snak iskljuciti, ali na ovom cudu ga ne mogu naci. Izludi me...

< Poruku je uredio Cickolini -- 17.10.2011 9:06:26 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28359
17.10.2011 9:10:41   
vila_7
heheh dusa draga,sad ce ona krenuti sa brbljanjem - i eto sta hoces - ranije od moje progovorila! user posted image

Neposredna veza do poruke: 28360
17.10.2011 9:11:48   
Super Beba
jutro i od mene...ja se sve nadam da će mali da zaspe, pa da popijem kafu u miru...al' on se ne da..još pokupio edude i lupa ih po podu..nos još uvijek začepljen, mada su sline sada sazrele, nisu više vodenkaste...meni sinoć bili gosti, tek sad potrpala dio suđa u mašinu...a lijena sam k'o ćuskija...
cickolini - probaj sljedeće na iPadu: Settings > General > Keyboard > Auto-Correction > Off (e, ne znam kako ovo ide na holandskom hehe)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 28361
17.10.2011 9:13:27   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: helena_7

heheh dusa draga,sad ce ona krenuti sa brbljanjem - i eto sta hoces - ranije od moje progovorila! user posted image

Ma veze ona nema sta znaci hajde ... Ali ja sretna kao da je rekla "hajmo mama u shoping" user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28362
17.10.2011 9:14:12   
ladyblue RR

Da je samo vidite ... Sve govori "hajde, hajde" ... A meni kez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady inace ga snak iskljuciti, ali na ovom cudu ga ne mogu naci. Izludi me...

settings>general>keyboard>auto-correction slide to off

Neposredna veza do poruke: 28363
17.10.2011 9:14:44   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Super Beba

cickolini - probaj sljedeće na iPadu: Settings > General > Keyboard > Auto-Correction > Off (e, ne znam kako ovo ide na holandskom hehe)

Ne znam ni ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28364
17.10.2011 9:14:54   
tukica
D.jutar i od nas...
Vidim helena_7 smrzavas se user posted image Jbg, nadam se da ce ti biti bolje, utopli se, carape, potkosulje, mont jakna i reci da ne mozes da radis od toliko stvari na sebi, pa mozda i ukljuce to grijanje user posted image
taurus- i kod mene je bila radna akcija, ali ne u tolikoj razmjeri user posted image mi smo samo tetu doveli i izasli user posted image
cickolini- mogu misliti kako je slatko kad to kaze... moja je od neki dan pocela spojeno mamamamamama i meni srce k'o planina...
evo ponovili smo se, kupili smo hranilicu, samo jos da pocne papati... kupili smo i veliku autosjedalicu i nemam pojma da li da je vec pocnem stavljati da sjedi u njoj ili jos da koristim malu...
eto, mm i meni danas godisnjica user posted image jeeeedva cekam da vidim sta mi je kupio, jer obicno fuli, pa cemo vidjeti....

Neposredna veza do poruke: 28365
17.10.2011 9:16:18   
Super Beba
helena - imate li ikakvu grijalicu?? Samo ti treba da navučeš nešto...
cickolini - user posted image za brbljanje :)
taurus - nije li divan osjećaj biti u čistom i bijelom :) Mi smo krečili u sept., tj. mi bili na moru, a ugovorili krečenje i čišćenje stana...ljepota..prosto mi bi žao kad MM zapali :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28366
17.10.2011 9:16:46   
Cickolini
Super beba ... Uspjela sam ... Hvala ti do neba ... user posted image

Neposredna veza do poruke: 28367
17.10.2011 9:25:15   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Iman83

Hej curke, samo da mahnem za laku noć...
Okupala Iman i evo je budaleše još nije pospana, al brzo će ona na spavanje, spavalo joj se ili ne!

Mislim da nekad u novembru dolazim u Sa, Lady deder organizuj kakvu kahvicuuser posted image ...i de mi na pp kako da naručim te homeopatske bobe za zube i koliko koštaju, da se pripremimo za sljedeći napad.user posted image

Eto od mene laku noćuser posted image

Ladyblue, potpisujem ovaj boldirani dio odozgouser posted image

Zelim vam dobro jutro. Malo smo blje spavali, Legla je oko 23 budila se oko 2 i oko pola7 al je malko bila budna kad s eprobudila oko2. trajalo je do 3  dok nije zaspala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28368
17.10.2011 9:33:42   
palachinken
Sad ste me inspirisale da i ja kakvu generalku uradim danas kad dijete uspavam.user posted image Pa da sjedem u besprijekorno cisto i skrnem kafu, ko prava zena.
Zar je stvarno toliko hladno napolju, ja sjedim kraj toplog radijatora, gledam sunce kroz prozor pa kontam kako cemo u setnju, ali haman nista od tog, bar dok ne kupimo skafander. Vjerovali ili ne, u cijelom Zenica gradu nema nijednog bebi skafandera.
helena, tacno te kontam, kod mene u firmi je preeeeehladno, mi na sebe nabacimo tonu odjece, uvijek cuvam posebno tople stvari u firmi. E sad nam je mila sefica doskocila i uvela dress code, danas stupa na snagu pa ih moram nazvati da vidim sta to smijemo a sta ne. **** je dress code, hoce li mi ona platiti obnovu garderobe i lijekove protiv upale jajnika.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 28369
17.10.2011 9:37:58   
bebacha
palacinke hajdi na pp

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28370
17.10.2011 9:40:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sad ste me inspirisale da i ja kakvu generalku uradim danas kad dijete uspavam.user posted image Pa da sjedem u besprijekorno cisto i skrnem kafu, ko prava zena.
Zar je stvarno toliko hladno napolju, ja sjedim kraj toplog radijatora, gledam sunce kroz prozor pa kontam kako cemo u setnju, ali haman nista od tog, bar dok ne kupimo skafander. Vjerovali ili ne, u cijelom Zenica gradu nema nijednog bebi skafandera.
helena, tacno te kontam, kod mene u firmi je preeeeehladno, mi na sebe nabacimo tonu odjece, uvijek cuvam posebno tople stvari u firmi. E sad nam je mila sefica doskocila i uvela dress code, danas stupa na snagu pa ih moram nazvati da vidim sta to smijemo a sta ne. **** je dress code, hoce li mi ona platiti obnovu garderobe i lijekove protiv upale jajnika.

Ja imam jedan skafander, dobili polovan al ko nov je fakat. A drugi sma narucila sa babysaurus, onog pingvina od  debelog flisa, al sma narucila velicinu 80 da je mogu dobro upakovat i da joj moze cijelu zimu, pa mozda cak i iducu user posted image

A ja sam sinoc smanjila radijator u spavacoj i bilo je pohladno, kontala da N ne smeta mozda grijanje jer je navikla golisava i fkt je bolje malko spavala no nista pretjerano. Al je bilo hladno sma se nadam da se nece nahladiti. Doduse ja sma bila u bermudama i bretelama a ona u pidzami jednodijelnoj dugi rukav.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28371
17.10.2011 9:43:56   
Cickolini
Je li stvarno u Sarajevu treba za bebe skafander. Ja ga nemam. Javite da odmah kupujem.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28372
17.10.2011 9:45:05   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Rose grijete li stan, da joj nije od suvog vazduha posto se tako rijetko desava?

user posted image user posted image user posted image za Daaniuuser posted image

ma grijemo al mi se cini da nije pretoplo i pokazivac vlage pokazuje oko 60 cini mi se sto znaci da nije zrak presuh user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28373
17.10.2011 9:46:41   
palachinken
Cickolini, evo gledam temperaturu, kod nas plus3 stepena. Bas hladno,

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 28374
17.10.2011 9:50:30   
rose

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Ne znam ni ja user posted image user posted image user posted image

ubuduce odes na google translate...ovo kopiras u box, odaberes english ili ga sam prepozna a u prozor za prijevod odaberes dutch i prevede ti na holanski user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 28375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1133 1134 [1135] 1136 1137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1133 1134 [1135] 1136 1137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *