Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo kontali dal da uzmemo ovlazivac zraka al nismo eto. Stavljam posude sa vodom na radijatore. A recimo u hodniku neka radjatora i onda sve otvorim da se grije i on i onda se nekako iznivelice, ne bude prevruce i fino se dise.
meni nije još za skafandera...dovoljno je zimska jakna..kad baš krenu minusi, onda ću aktivirati skafander... mali eno zaspao, pitanje je do kada...al'' haj, barem kafu u miru kolk''o tolk''o da popijem... cickolini - u r welcome :)
e jeste li vi počeli davati mandarine? Ja jesam, vidim nema nikakve reakcije..pa kontam da nema razloga da ne dajem...i jučer mi je preskočio slani/mesni obrok - nikako nije htio da jede..valjda zbog nosića..al'' je zato dojio k''o mali :))
< Poruku je uredio Super Beba -- 17.10.2011 10:01:49 >
helena - imate li ikakvu grijalicu?? Samo ti treba da navučeš nešto... cickolini - za brbljanje :) taurus - nije li divan osjećaj biti u čistom i bijelom :) Mi smo krečili u sept., tj. mi bili na moru, a ugovorili krečenje i čišćenje stana...ljepota..prosto mi bi žao kad MM zapali :)
i meni je bilo žao samo prvu cigaru zapaliti, a nas oboje pušimo ma kontam hajd šta ću ponovo čistiti, ako ne budemo pušili
zene hvala na savjetima - ali nista od toga! Imamo mi klimu ali kad je puno hladno-ne moze normalno grijati - evo tek sad ugrijala na cak 15 stepeni! A kakav dress code - ja bas govorim, sve se hoces srediti na posao da na nesto licis a izgleda ne gine ni meni kakav skafandercic! Ma najgore sto se opet trudimo,pa bi mi samo jos trebala prehlada na pocetku!
helena - e baš mi je žao...mi srećom na poslu imamo i klimu koja grije kad je hladno i grijanje (koje baš nahajcaju)...tako da meni bude vruće...uvijek se oblačim slojevito da bih se mogla raskomotiti...
i evo kod mene gotovo sijelo - dođe poštar, zazvoni na vrata onako momački..baš bi - poštar zvoni dvaput... taurus - kod mene je mama riješila taj problem tako što je napravila balkon sa grijanjem :)))) ja nemam balkona, tako da ništa od te pjesme :)
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
E jutros ustao u 9h ,kod njeg sve s brda,s dola.Nosic mu opet curi i nikako da se to vise zavrsi,ujutro je najgore,probala i kamilicu kako je lady govorila i u kupatilu toplu vodu . Evo ga sad opet spava. A ode u skolu. Vidim prica te o grijanju,hladnoci,mi imamo grijanje i sami sebi hajcamo do mile volje,kad je manje hladno uzdamo se u klimu. Skafander jos nemamo ,imamo 2 jaknice iz zare i par termo hlacica pa se s tim pokrivamo.Sad ce mati na ebay.de da sta izrovi .
J gledam da mi ne prelazi temp 25 stepeni. Po noci znam i smanjit na nekih 20, cini mi se da bolje spava al se ja smrznem jer se razgolitim, a trah me da s eona ne prehladi mada eto navodno je zdravije hladnije a viseslojno se obuc, al ja bih mogla cijele godine biti na temperaturi preko 35, tj ljeto all year long! (naravno ne grijanje do te mijere, nego sunce
IZVORNA PORUKA: helena_7 super beba .... ma samo ti smigaj za toplinu! A za zvono-ja sam svoje iskljucila totalno nakon sto su par puta Evu probudili ,tako da sad samo u opticaju kucanje!
mi smo malog poprilično navikli na zvukove i u biti mu ne smeta zvono niti bilo šta drugo..al' kad se neko naklati na zvono, vala i meni bi zasmetalo, a kamoli bebi od 8 mjeseci...a najgore je što ima zvono i na haustorskim vratima, to mi je glasnije od ovog na stanu :(
Ma jest drama, ali se mora i sta ces. Ja vodila zaovu, da muz ne izlazi s posla, a ona se rasplakala i pobjegla. Pa nisam ni ja od kamena, ali mora neko bit i sabran. Sad su opet poceli dramit oko sunecenja, kako ce to oni prezivjet (muzeva porodica), samo nas srklete bezveze.
Malo da se i ja javim,cure me okupirale pravo nemam kad da prostite ni u halu otići heheh(ispuca sve smajlije na Ajnura)
Malo su mi prehlađene ali ništa strašno-Bili smo u petak u Sa,vodila Asju na uz mozga i sve je hvala Bogu dobro što sam ja i znala jer je pravo živahna i postala mi je nemirnija od Zare. Nadam se da su ostale bebe ok a usput da čestitam sve propuštene rođendanee.
Šta vi koristite za pelenski osip??? Kod mojih se pojavilo pa mi je pedijatrica davala hrpu ideja šta da koristim a ništa mi nešto posebno nije pomoglo.Sada samo stavljam bademovu kremu i krpicu u pelenu.