|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1134 1135 [1136] 1137 1138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.10.2011 9:50:38   
sweet insanity
Mi smo kontali dal da uzmemo ovlazivac zraka al nismo eto. Stavljam posude sa vodom na radijatore. A recimo u hodniku neka radjatora i onda sve otvorim da se grije i on i onda se nekako iznivelice, ne bude prevruce i fino se dise.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28376
17.10.2011 9:53:43   
palachinken
I mi ovo isto radimo. Ja sam primjetila da mi je nos zastopan kako je pocelo grijanje, ali M se ne zali.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28377
17.10.2011 9:54:15   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Je li stvarno u Sarajevu treba za bebe skafander. Ja ga nemam. Javite da odmah kupujem.

ma mozes ti njoj i dobre termo hlace, strample, dzemperak i zimsku jaknu...svakako ces je pokriti u kolicima user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28378
17.10.2011 9:59:41   
Super Beba
meni nije još za skafandera...dovoljno je zimska jakna..kad baš krenu minusi, onda ću aktivirati skafander...
mali eno zaspao, pitanje je do kada...al'' haj, barem kafu u miru kolk''o tolk''o da popijem...
cickolini - u r welcome :)

e jeste li vi počeli davati mandarine? Ja jesam, vidim nema nikakve reakcije..pa kontam da nema razloga da ne dajem...i jučer mi je preskočio slani/mesni obrok - nikako nije htio da jede..valjda zbog nosića..al'' je zato dojio k''o mali :))

< Poruku je uredio Super Beba -- 17.10.2011 10:01:49 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28379
17.10.2011 10:02:13   
taurus
IZVORNA PORUKA: Super Beba

helena - imate li ikakvu grijalicu?? Samo ti treba da navučeš nešto...
cickolini - user posted image za brbljanje :)
taurus - nije li divan osjećaj biti u čistom i bijelom :) Mi smo krečili u sept., tj. mi bili na moru, a ugovorili krečenje i čišćenje stana...ljepota..prosto mi bi žao kad MM zapali :)

user posted image user posted image user posted image i meni je bilo žao samo prvu cigaru zapaliti, a nas oboje pušimo
ma kontam hajd šta ću ponovo čistiti, ako ne budemo pušiliuser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28380
17.10.2011 10:12:01   
vila_7
zene hvala na savjetima - ali nista od toga! user posted image user posted image user posted image Imamo mi klimu ali kad je puno hladno-ne moze normalno grijati - evo tek sad ugrijala na cak 15 stepeni! user posted image user posted image user posted image
A kakav dress code - ja bas govorim, sve se hoces srediti na posao da na nesto licis a izgleda ne gine ni meni kakav skafandercic! user posted image user posted image user posted image
Ma najgore sto se opet trudimo,pa bi mi samo jos trebala prehlada na pocetku! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28381
17.10.2011 10:23:55   
Super Beba
helena - e baš mi je žao...mi srećom na poslu imamo i klimu koja grije kad je hladno i grijanje (koje baš nahajcaju)...tako da meni bude vruće...uvijek se oblačim slojevito da bih se mogla raskomotiti...

i evo kod mene gotovo sijelo - dođe poštar, zazvoni na vrata onako momački..baš bi - poštar zvoni dvaput...
taurus - kod mene je mama riješila taj problem tako što je napravila balkon sa grijanjem :)))) ja nemam balkona, tako da ništa od te pjesme :)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28382
17.10.2011 11:45:19   
vila_7
super beba .... ma samo ti smigaj za toplinu!
A za zvono-ja sam svoje iskljucila totalno nakon sto su par puta Evu probudili ,tako da sad samo u opticaju kucanje!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28383
17.10.2011 11:50:18   
Amam
Dobar vam dan user posted image

E jutros ustao u 9h user posted image user posted image ,kod njeg sve s brda,s dola.Nosic mu opet curi i nikako da se to vise zavrsi,ujutro je najgore,probala i kamilicu kako je lady govorila i u kupatilu toplu vodu user posted image .
Evo ga sad opet spava.
A ode u skolu.
Vidim prica te o grijanju,hladnoci,mi imamo grijanje i sami sebi hajcamo do mile volje,kad je manje hladno uzdamo se u klimu.
Skafander jos nemamo user posted image ,imamo 2 jaknice iz zare i par termo hlacica pa se s tim pokrivamo.Sad ce mati na ebay.de da sta izrovi user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 28384
17.10.2011 11:58:19   
sweet insanity
J gledam da mi ne prelazi temp 25 stepeni. Po noci znam i smanjit na nekih 20, cini mi se da bolje spava al se ja smrznem jer se razgolitim, a trah me da s eona ne prehladi mada eto navodno je zdravije hladnije a viseslojno se obuc, al ja bih mogla cijele godine biti na temperaturi preko 35, tj ljeto all year long! (naravno ne grijanje do te mijere, nego sunceuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28385
17.10.2011 11:58:49   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: helena_7
super beba .... ma samo ti smigaj za toplinu!
A za zvono-ja sam svoje iskljucila totalno nakon sto su par puta Evu probudili ,tako da sad samo u opticaju kucanje!

mi smo malog poprilično navikli na zvukove i u biti mu ne smeta zvono niti bilo šta drugo..al' kad se neko naklati na zvono, vala i meni bi zasmetalo, a kamoli bebi od 8 mjeseci...a najgore je što ima zvono i na haustorskim vratima, to mi je glasnije od ovog na stanu :(

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28386
17.10.2011 12:02:18   
palachinken
M taman zaspao kad zvoni patronazna da ga izmjeri i izvaga. Imam 65cm i 7200g pospane i probudjene bebe user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28387
17.10.2011 12:05:30   
taurus
ko sa ove teme ide na ragionalno druženje u zenicu
ja se prijavila da vodim R da i on zna šta je vozuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28388
17.10.2011 12:57:35   
ladyblue RR
ja išla završavala nešto po gradu. smrzla sam se, da ne lajem, k'o neka stvar! moram sada usisati ove dlake pasje prije nego što odem po N.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 28389
17.10.2011 13:04:04   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken

M taman zaspao kad zvoni patronazna da ga izmjeri i izvaga. Imam 65cm i 7200g pospane i probudjene bebe user posted image

Hajd ko da ti je teško da ga opet "nokautiraš" user posted image Lezi pored njega, pokrijte se malo zajedno pa se čujemo za jedan sat user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 28390
17.10.2011 13:05:31   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: palachinken

Hajd ko da ti je teško da ga opet "nokautiraš" user posted image Lezi pored njega, pokrijte se malo zajedno pa se čujemo za jedan sat user posted image

Vec on sovi ko veliki, ovo ja radim po kuci, zar se ne vidi user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28391
17.10.2011 13:08:49   
sweet insanity
moja zaspala na siki i nastavi da spava ,sad cu ja divku jednu popit pa mozda malo prosetat, jest da je zima al cemo se utoplit, makar malo da udahnemo zraka...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 28392
17.10.2011 13:10:51   
animagical
dobio je bocu i na vagi kiluuser posted image user posted image user posted image dr kaze samo vi dojite, nista mu drugo ne trebauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28393
17.10.2011 13:13:00   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical

dobio je bocu i na vagi kiluuser posted image user posted image user posted image dr kaze samo vi dojite, nista mu drugo ne trebauser posted image

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28394
17.10.2011 13:13:32   
palachinken

Eto vidis! Masala djecak napreduje, sad se opusti i uzivaj :)

Neposredna veza do poruke: 28395
17.10.2011 13:17:20   
sweet insanity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28396
17.10.2011 13:18:49   
animagical
uh...ono cuvanje nogice da mu daju bocu je drama....user posted image   kaze doktorica da je super zivahna bebauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 28397
17.10.2011 13:24:22   
palachinken

uh...ono cuvanje nogice da mu daju bocu je drama....user posted image   kaze doktorica da je super zivahna bebauser posted image  

Ma jest drama, ali se mora i sta ces. Ja vodila zaovu, da muz ne izlazi s posla, a ona se rasplakala i pobjegla. Pa nisam ni ja od kamena, ali mora neko bit i sabran. Sad su opet poceli dramit oko sunecenja, kako ce to oni prezivjet (muzeva porodica), samo nas srklete bezveze.

Neposredna veza do poruke: 28398
17.10.2011 13:26:51   
sweet insanity
Ja sma sada sa 4 mj isla sama, bilo me strah al eto probile smo leduser posted image

P.S. sTA mislite, wrap ili mei tai?

Neposredna veza do poruke: 28399
17.10.2011 13:31:11   
enči80

Duša puničinauser posted image user posted image user posted image

Malo da se i ja javim,cure me okupirale pravo nemam kad da prostite ni u halu otići heheh(ispuca sve smajlije na Ajnura)

Malo su mi prehlađene ali ništa strašno-Bili smo u petak u Sa,vodila Asju na uz mozga i sve je hvala Bogu dobro što sam ja i znala jer je pravo živahna i postala mi je nemirnija od Zare.
Nadam se da su ostale bebe ok a usput da čestitam sve propuštene rođendanee.

Šta vi koristite za pelenski osip???
Kod mojih se pojavilo pa mi je pedijatrica davala hrpu ideja šta da koristim a ništa mi nešto posebno nije pomoglo.Sada samo stavljam bademovu kremu i krpicu u pelenu.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 28400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1134 1135 [1136] 1137 1138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1134 1135 [1136] 1137 1138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *