|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1130 1131 [1132] 1133 1134   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.10.2011 13:55:25   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

kako vjetar puse nista od setnje danas user posted image

ništa! i ja sam razmišljala šta ću i kako ću i na kraju odustala. da hoće malo porasti pa da ih strpamo u igraonicu a mi da idemo n a kafuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28276
15.10.2011 13:56:23   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

kako vjetar puse nista od setnje danas user posted image

ništa! i ja sam razmišljala šta ću i kako ću i na kraju odustala. da hoće malo porasti pa da ih strpamo u igraonicu a mi da idemo n a kafuuser posted image

heh ma i to ce brzo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28277
15.10.2011 14:40:33   
Anoniman
Na mom brdu nema vjetra, ja bila sa oboje vani, maloprije malog uspavala, a Ana jos zgevće u krevetcu, nikako da zaspi. Bujrum na moje brdo, ja evo pristavila kafu da na miru dok se rucak pravi na balkonu popijem. Kako volim ovu djecu kad spavajuuser posted image

Semice srecan prvi mali rodjendanuser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 28278
15.10.2011 15:50:27   
palachinken
Uh, koji vjetar! Jutros kad smo krenuli napolje nije puhalo, nego fino sunce, dok sam ja s kafe izasla, ono puse. Sva sreca pa ima zimska vreca, kapa, jakna. A ja sam se smrzla ko, da ne lajem. Sad me glava boli pravo. Cak smo isli i na proteste occupy zenica, zovem muza, reko mi ti prostestvujemo, a on sav zabrinut, sklanjaj dijete iz guzve. MA koja guzva, pet ljudi i pet novinara na trgu. nece nama nikad bit bolje.

inace, sad sam dosla sebi, pa kad se M nakon tri minute sna probudi, ja ne ulazim u sobu, nego ga pustim da se sam ponovo uspava, valjda ce uspjet. Ne place on nego mlatara rukama, izudara se po glavi i razbudi se.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28279
15.10.2011 15:52:18   
Anoniman
mlatara rukama, izudara se po glavi i razbudi se.

Iz ovog razloga meni oboje djece spavaju na stomaku od kako im je pupak otpaouser posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 28280
15.10.2011 15:54:01   
palachinken

IZVORNA PORUKA: jelenaT

mlatara rukama, izudara se po glavi i razbudi se.

Iz ovog razloga meni oboje djece spavaju na stomaku od kako im je pupak otpaouser posted image

Stavljala sam i ja svoga i sam bi se uspavao. Medjutim, sad krene dizat glavu, mlati, zabija je u madrac i nista od spavanja.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28281
15.10.2011 15:57:35   
Anoniman
Dize moj glavu od rodjenja ali ja iscooliram iskreno i onda se izmori napinjuci se i okrecuci glavu tamo, ovamo. Kod mene Ana i dan danas samo na stomaku spava, dok je bila manja, a mi vani u stenji, njoj se prispava ja je u kolica na stomak stavim i dijete odmah zaspi, ljudi sve zavirivali u kolica i cudili se, mislim da su me gledali kao najvecu budaluuser posted image

Neposredna veza do poruke: 28282
15.10.2011 16:04:24   
palachinken
Evo odkako sam na RR, dvaput se probudio i oba puta se sam uspavao, i to brze nego da sam mu otisla u sobu pa ga uspavljivala. Znaju ova djeca stosta :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28283
15.10.2011 17:57:11   
Semica
hvala Jelo user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 28284
15.10.2011 18:02:21   
Semica
joj nisam vam ispricala sto sam se prepala neku noc...
S mucili grcevi i napavim joj ja malo caja od komoraca...i dijete popilo pola doze (nisam joj ja htjela cijelu dati)...i kad je mm dosao s posla,drzao je na koljenima,ona se nesto smjeskala,kad opet poce plakat iz cista mira...hajd reko da vidim hoce li i ostatak caja popiti- kad ona navali na to...i popi skoro sve...medjutim puno joj bilo ( a nije navikla iz flasice ,pa se nagutala i zraka i svega...) mm nije uspio ni da je je digne da podrigne,ona poce povracat...a on nije vidio...ostade dijete bez daha...oci izbecila...pocela plavit..ukocila se...mila majko jos uvijek mi taj prizor pred ocima..mislim da ga nikad necu zaboraviti...i kad je mm vidio brzo je okrene na stomak ...ja je onako u panici pocela po ledjima lupat...i na svu srecu izbacila to i sve bilo ok...to je sve trajalo par sekundi ali meni je bilo kao vjecnost...ne dao Bog nikom!!!

< Poruku je uredio Semica -- 15.10.2011 18:03:16 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28285
15.10.2011 18:05:36   
palachinken
Ih Semice, bit ce toga. Nego, sretan mali rodjendan i polugodisnjica braka:)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28286
15.10.2011 18:10:04   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ih Semice, bit ce toga. Nego, sretan mali rodjendan i polugodisnjica braka:)

hvala user posted image

Neposredna veza do poruke: 28287
15.10.2011 19:08:48   
Leena
Semice.. Kao sto rece Palachinken, bice toga. Vazno je ostati pribran, a ja to u 18 mjeseci jos nisam naucila:(... Sreca pa je mm pribran uvijek i ne panici.

Palachinken, draga, ja sam Esmicu umotavala u dekicu kad se tako budila, ima negdje na youtube video kako se umotava i spava mirno onda.

Jelo, kako si mi danas? kako rana?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28288
15.10.2011 20:12:43   
palachinken
Evo nadjoh klip:)

http://www.youtube.com/watch?v=76urAK-EUuM

Ovo je za najmanju raju s teme, a probat cu i ja, vjeruj da sam par puta pomislila da ga urolam ko kiflicu :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 28289
15.10.2011 20:42:58   
vila_7
ma joj ja nikad Evu nisam mogla ovako-cak sto vise kad su je tek donijeli umotanu-plakala je sve dok je ja na svoju ruku nisam fino uzela i razmotala i beba odmah zaspala! Ni dan danas ne voli da joj uzmes ruku i drzis da ona ne moze mlatarati! user posted image

Semice...dobro je sve proslo sad se samo nemoj sekirati i dobro je sto si lupkala po ledjima-samo je nemojte nikad tresti!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28290
15.10.2011 20:44:34   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Cak smo isli i na proteste occupy zenica, zovem muza, reko mi ti prostestvujemo, a on sav zabrinut, sklanjaj dijete iz guzve. MA koja guzva, pet ljudi i pet novinara na trgu. nece nama nikad bit bolje.

user posted image user posted image user posted image ti si meni legenda

Neposredna veza do poruke: 28291
15.10.2011 20:45:50   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Amam

Helena hvala sto pitas ,cura se super snasla,ona je samostalno dijete,uciteljica je pohvalila da je uredna i neovisna,izgleda da sam nju bolje odgojila i ako sam bila mladja user posted image .

uh mogu misliti kako je mamica ponosna! user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 28292
15.10.2011 20:58:43   
ladyblue RR
mi smo tek poslije podne izašle iz kuće. odnijela sam N kod mame a ja otišla kod mm-ove tetke na kafu. vratile se oko 20h, stavila je da spava.
danas je pojela kišu božiju. zamislite da je za ručak pojela Hipp teglicu slanu, veliku, 1/2 velike teglice voća i na sve to Monte. ja nisam mogla da vjerujem. i super je spavala danas 3 X 1,5-2 sata. ne urekla se!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28293
15.10.2011 21:07:46   
vila_7
Lady to ona jos teglice HIPP jede?

Neposredna veza do poruke: 28294
15.10.2011 21:08:44   
ladyblue RR
jede kada ne napravim ništa za ručakuser posted image . inače jede što i mi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28295
15.10.2011 21:09:56   
vila_7
pa i ja reko znam da si govorila da je odavno pocela jesti sto i vi

Neposredna veza do poruke: 28296
15.10.2011 21:12:46   
ladyblue RR
ma jašta nego jede. danas pravila grašak ali kako ne mogu sa skontam koliko hrane nam treba sada kako se svekrva vratila, napravila sam malo. i onda mi najjednostavnije bilo da joj dam teglice.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28297
15.10.2011 21:13:09   
animagical
kako ste zeniceuser posted image mi isli na sijelo o dojenju, lejla zvalauser posted image bilo nam super, bilo puuuno beba, sve ljepsa od ljepse...bila i jedna rr trudnica...uh kako je fino malo izaci iz kuce a po ovoj zimi se slabo gdje moze

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28298
15.10.2011 22:53:46   
Amam
Vece...
Mi imali sijelo E zaspao oko 22h,bas se smorio samo zavlaci glavu da mu bude tamno da preklopi user posted image .
Helena ponosna jesam bas,vidjet ces aBd.
Semice sretan vam prvi mali rodjkas ai polugodisnjica uh kad nakupis staza onda se te polugod. ne racunaju user posted image .
Danas mm pokupio djecu u auto i vozili se nekih 1-1,5h a ja kunjala user posted image .

Jao vec smo pocele kukati na hladnocu sta ce biti kad bude veci minus user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28299
15.10.2011 22:56:34   
Leena
Palachinken, ja sam esmu umotavala tako do 6. mjeseca kad je spavala po danu, jer drugacije nije mogla sastaviti duze od pola sata. I nije se nesto bunila.

Amam, odgojit ces ti i bebca dobro, ne zezaj, tek si pocelauser posted image , ti bar imas jedan primjer da znas posao, kod nas svih je jos sve kockauser posted image

I ja Esmi jos dam HIPP kasicu s vremena na vrijeme (ali mogu samo one za 8 ili 12 mj., one druge nisu zacinjene i pregnjecave, pa ih pljuje), ako joj se ne sviđa šta sam skuhala(npr. bilo kakvo meso.. Skroz ga slabo jede, tako da je osim povremeno nekog zalogaja to meso iz hipp kasice jedino koje pojede) ili ako je ručak previše začinjen (tada joj ja ne dajem to, jer mm i ja bas volimo ljutu hranu). Inace, u poslijednjih nekoliko dana se bas prejeda i ne znam sta da joj radim... Inace prosjecno jede i ima jos uvijek samo 10 kg, mozda 10.500, a ovih par dana se prejeda dok joj se ne smuci, sve zivo jede sto joj pod ruku dođe... Sinoc je jela kad sam joj ja dala (supu + pun tanjir pire krompira), ja izasla vani sa prijateljicom, ona je mm-u trazila da jede, on joj dao kasicu, ona cijelu pojela, na kraju je sve povratila... user posted image

< Poruku je uredio Leena -- 15.10.2011 23:00:22 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1130 1131 [1132] 1133 1134   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1130 1131 [1132] 1133 1134   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *