Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cickolini hvala na detaljnom i slikovitom objasnjenju..sutra odmah probavamo i mi ionako mi je vec pocelo ponestajat ideja..
Palachinken ma privatno..ako ti sveki radi u bolnici onda ona moze i u Primi povuc stele..Moja mama i zet rade u bonici a mi smo ipak i sestrinog i mog malog sunetili kod Kukolja..Sto bi rekla moja mama, dok kupis svima poklone ispade skuplja pita neg tepsija..Onda moras ranije vaditi nalaze a oni ti gore sve to urade isti dan..I ne daj Boze kakvih komplikacija pa barem je u Ze sve blizu..a KUkolj..on ti se drzi bolje od kakvog momka..
Jutro! Kod mene opet vapmirska noc, mala s ebudila svakih sat i pol i bude budna 2 sata pa opet odspava sat -sat i pol , a nekad ai pola sata. Nekad em strah da joj nije sta al bile smo na vakcini prije par dana valjd abi nesto primjetili. Puno je kenjkava i cesto s budi bas bas placem :S
Cickolini hvala na detaljnom i slikovitom objasnjenju..sutra odmah probavamo i mi ionako mi je vec pocelo ponestajat ideja..
Palachinken ma privatno..ako ti sveki radi u bolnici onda ona moze i u Primi povuc stele..Moja mama i zet rade u bonici a mi smo ipak i sestrinog i mog malog sunetili kod Kukolja..Sto bi rekla moja mama, dok kupis svima poklone ispade skuplja pita neg tepsija..Onda moras ranije vaditi nalaze a oni ti gore sve to urade isti dan..I ne daj Boze kakvih komplikacija pa barem je u Ze sve blizu..a KUkolj..on ti se drzi bolje od kakvog momka..
E hvala ti, ovo mi je trebalo :) Definitivno Kukolj, aBd poslije slijedece vakcine. Koliko ge ranije moram naruciti?
ne ona u kesicama nego ona što dođe u većoj kesi pa ti izvadiš koliko hoćeš iz nje. kupuje se u apotekama. staviš srednju šerpu u koju naspeš do pola vode i staviš 2 velike kašike kamilice, provrije i iznad toga inhaliraš dijete.
inhaliras je 5 minuta, drzis je iznad serpe da udise tu paru.
Esmina, znaci da nisam jedina sa tim iskustvom u Alti... Ma suti, mene su toliko nasekirali. Sreca pa sam ostavila Esmu da popijem kafu, a ne da nesto odradim, zamisli da sam izasla negdje dalje... Oni zovu i kao: Place... Ja kontam koci se od placa, dotrcala, ama nista, malo se zaplakala, nista sto malo paznje i jedna igracka ne bi rijesili... Jos kad mi rece da platim.. Ma uzas.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena ma joj ja mrzim te situacije-dodj emi da ne platim al mrzim se natezati,pa covjek plati i onda zvoca sebi u bradu....ili na RR! Lady...jel to provjereno pomaze i smiju li se male bebe tako inhalirati? Ja cak mislila odvrnuti u WC-u vrelu vodu pa je malo zaigrati dok para izlazi al kontam bolje ovo zbog kamilice
pa nisu one baš ni male bebe a i smiju se tako inhalirati. ta para iz kupatila je dobra ali je ova varijanta sa kamilicom bolja. samo je stvar koliko ćeš dugo uspjeti da je držiš iznad te kamilice. probaj, pa koliko izdrži.
esina i bebina mamo nemoj me pogrešno shvatiti nisam ti ništa prebacivala , samo kažem da se svi doktori razlikuju...eto puno različitih savjeta nakon suneta, pa čovjek i ne zna šta je ispravno, bilo bi dobro i da se razjasni da ostale forumašice kojih isto čeka znaju kako se ponašati nakon istog i kako tretirati ranicu, mada opet ovo je moje mišljenje ali eto mislim da se ranica ne bi smjela toliko kvasiti pa makar i kamilicom, jer sve što se više kvasi teže zarasta- opštepoznato,.... ali eto neka i druge žene kažu svoja iskustva, ne znam da li ima tema ali još će ženama trebati ovi savjeti...
Ma kakva ja i pogresno shvatanje.Ja sam samo svoj primjer iznijela pa bujrum kome odgovara.Mom djetetu nije nista falilo ane kazem da su pogresne i druge metode.U biti ima tema sunecenje pa eto
Danas nam je poseban dan...napunili smo mjesec danaaa
Sto se spavanja tice-malo se hB popravilo...uglavnom spava od 9 do 1 navece...onda papa pa se budi svakih sat i po ...dva...ali meni je to super u odmosu na prve dane kad nije malte ne nikako pajkila bez sike...imam 3 vrste cucli i sa svakom se isto ponasa...nekad nece,nekad hoce...pa eto snalazimo se...nekad joj uguram cuclu u usta kad je skinem sa sike pa ne skonta da sam je zeznula...ali ako skonta -eto drekeee...
Saljemo vam veliki pozdraaaaaaaaav!!!
Ma sjedi on ali kako heheheh pada ko sa kruske ali dobar je zaigra se a stajanje ni pod razno bas zbog rahitisa ma ne smijemo ga ni sekunde staviti da stoji... poremetilo mu se spavanje skroz mahalusa hoce sve da cuje i vidi Kupila sam juce Calgel pa nekad mu namazem desni kad je bas nervozan
ja nisam upratila to za rahitis..jel to postavljena dijagnoza?
heheheh jesam ladyblue ...kada su svatovi dosli po mene i ja oblacila vjencanicu rajfesluz mi pukao-Sarah narasla u stomaku i napravila problem mami na njen jako vazan dan ni rodila se nije a lopovluke pocela praviti
Hvala vam na cestitkama!!!