M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.7.2012 21:52:31)
|
IZVORNA PORUKA: jutro [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...Ove suze vrijede puno više od riječi,žao mi je što je Vojna bolnica dozvolila da izgube neprocijnjivo bogatstvo,jednu veličinu kao što je dr.Salko uvaženi... kad bude zvanično odlazio trebaju da taj dan proglase "danom žalosti" za tu ustanovu,koliko taj čovijek vrijedi da je primao šest plata malo je koliko je radio,koliko je stručan i odgovoran u svom poslu bio...i hiljadu riječi da napišem malo je sve ovo malo je, koja je dr.veličina te bolnice i samog sebe...žao mi je zbog žena kojima je spasi život i doni radost u srca tih žena...majkih...s visoko rizičnim trudnočama...Da mu Bog Dragi da svaki hajr ,da bude zdrav i živ puno godina...Amin! On je ponos cijele BiH![sm=smiley19.gif] e, ja sam sedmicama u teškom šoku od ovog saznaja, prvo sam mislila da nije istina, a onda kada sam dobila zvaničnu potvrdu skamenila sam se, blago rečeno. Ja ovog insana tokiko poštujem cijenim, volim i ako je on tako odlučio, onako saburli znači da je kap podobro prelila čašu. Ako će on biti sretan, bit će i sve njegove pacijentice, žene za koje je učinio puno poštovat će njegovu odluku. Neka je na čast menadžemntu Opće bolnice kada su dopustili da im ovakav prije svega čovjek, pa onda dr. stručnjak ode, a neka im sjede doktori kojima iz očiju vire koverte, i koji sve gledaju kroz pare. Žalosno, ali to smo mi i naše truhlo društvo. Puno boh toga napisala, ali nemam dovoljno adektavatne riječi. Našem dragom dr. Salki želim sve najbolje u budućem radu.
|
|
|
|