simba00 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 18:54:10)
|
IZVORNA PORUKA: hapymum IZVORNA PORUKA: simba00 IZVORNA PORUKA: hapymum IZVORNA PORUKA: simba00 Je li istina to za Mašića? Danas mi rekoše žene u čekaonici. Zna li se hoće li makar u augustu raditi još u Vojnoj? jeste istina je meni je rekao da se nece vracati sa odmora pa et vidjet cemo Pa ako ti je rekao, sigurno i neće. Mene je pregledao par puta, sad moram kod nekog drugog. ah vjerujem da ti nije lako,ja ne znam kako cu kad budem opet akobogda [sm=nosecka.gif].cula sam ja je i Miseljic dobar a mene je Nakas jednom pregledao i on je[sm=smiley20.gif] Nakaš otišao na godiišnji ove sedmice, ne vjerujem da će biti tu kad se budem porađala. Ma svejedno mi je, ali eto voljela bih opet da bude Mašić jer sam čula da je ljubazan sa trudnicama, a to je vjerovatno jako bitno u tim momentima. Jesu, Mašićeve trudnice preuzela je Aida, i meni je rekao da nastavim dolaziti kod nje na kontrole. Ona se friško vratila s odmora.
|
|
|
|