RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Arijana2 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 5:55:19)

Pozdrav[sm=smiley1.gif] da li netko zna kojim danima je dr.J.Gutic na odjelu?Hvala puno

hapymum -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 7:44:01)

IZVORNA PORUKA: simba00

Je li istina to za Mašića? Danas mi rekoše žene u čekaonici. Zna li se hoće li makar u augustu raditi još u Vojnoj?

jeste istina je meni je rekao da se nece vracati sa odmora pa et vidjet cemo

simba00 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 8:02:23)

IZVORNA PORUKA: hapymum

Je li istina to za Mašića? Danas mi rekoše žene u čekaonici. Zna li se hoće li makar u augustu raditi još u Vojnoj?

Pa ako ti je rekao, sigurno i neće. Mene je pregledao par puta, sad moram kod nekog drugog.

hapymum -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 8:13:30)

Pa ako ti je rekao, sigurno i neće. Mene je pregledao par puta, sad moram kod nekog drugog.

ah vjerujem da ti nije lako,ja ne znam kako cu kad budem opet akobogda [sm=nosecka.gif].cula sam ja je i Miseljic dobar a mene je Nakas jednom pregledao i on je[sm=smiley20.gif]

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 11:28:50)

Zna li iko kad je dr.Aida Djulepa opet u kabinetu ili kad je dezurna? Ja sam dobila info da je ona preuzela Mašićeve trudnice,pa ne znam da li je to tačno. U svakom slučaju sve koje su bile kod dr.Mašića sad se moraju kod drugog dr prebaciti.

Gigana -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 11:57:28)

Danas je dezurna, to sam ja saznala.

Gigana -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 14:25:07)

Samo da vas obavijestim da sam sad saznala od prijateljice da Vojna bolnica vise nece primati trudnice cija je trudnoca kraca od 38 nedelja, dakle vise nikome nece voditi trudnocu, samo ce primati trudnice od 38. nedelje do poroda. Ostale trudnice upucuju na Domove zdravlja. Naime ona ih je sad zvala jer je u 15. sedmici trudnoce i htjela je da se prebaci kod njih i sestra na telefonu ju je kulturno "otkacila" rekavsi joj ovo sto sam gore napisala. Mozda je ovo i stara vijest, ali posto sam je ja tek saznala, htjela sam da je podijelim sa vama.

bellma -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 14:31:08)

Ja sam juce dobila od svoje dr uputnicu da radim ctg na GAK-u, jer kaze nece te primiti u vojnu sada, a kad budem htjela veliku uputnicu za porod tad ce mi dati za vojnu.. ja sam u 36 nedelji..

mali_leptiric -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 17:17:26)

Mislim da ce ova situacija biti do kraja augusta, obzirom da su im do tada godisnji odmori.. Malo je osoblja tu a guzva je ogromna..tako nam je kad smo pred zimu bile aktivne [sm=smiley36.gif]
Za CTG traze uputnicu od ljekara ili ako ste u terminu uputnicu za bolnicu. Ja sam uzela za veliku uputnicu i nisam imala problema.

simba00 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.7.2012 18:54:10)

ah vjerujem da ti nije lako,ja ne znam kako cu kad budem opet akobogda [sm=nosecka.gif].cula sam ja je i Miseljic dobar a mene je Nakas jednom pregledao i on je[sm=smiley20.gif]

Nakaš otišao na godiišnji ove sedmice, ne vjerujem da će biti tu kad se budem porađala. Ma svejedno mi je, ali eto voljela bih opet da bude Mašić jer sam čula da je ljubazan sa trudnicama, a to je vjerovatno jako bitno u tim momentima. Jesu, Mašićeve trudnice preuzela je Aida, i meni je rekao da nastavim dolaziti kod nje na kontrole. Ona se friško vratila s odmora.

bellma -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (4.8.2012 12:02:13)

Jel mi može neko reci gdje danas mogu otici na pregled jer sigurno ne rade ondje gdje se radi ctg svaki dan..Zna li neko koji je dr dezurni danas?

hapymum -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (4.8.2012 13:23:09)

IZVORNA PORUKA: bellma

Jel mi može neko reci gdje danas mogu otici na pregled jer sigurno ne rade ondje gdje se radi ctg svaki dan..Zna li neko koji je dr dezurni danas?

trudnica?idi gore na sprat gdje su dezure.neznam gdje vodis trudnocu

mali_leptiric -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (4.8.2012 14:31:32)

Ja moram na pregled sutra, i dok.mi je rekao na X sprat jer gdje su prije dezure bile valjda krece. Tako da, ako nije problem javi kad zavrsis.

bellma -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (5.8.2012 9:12:42)

ja sam juce bila na drugom spratu gdje je sad porodilište, ali tu su samo hitni slucajevi ko je za porod i ko ima bolove, a ostali svi trebaju na 10 sprat valjda..

Nasmijana1 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (5.8.2012 9:53:12)

Zna li neko gdje se ide na razgovor sa anesteziologom u Vojnoj?

simba00 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (5.8.2012 22:22:00)

IZVORNA PORUKA: Nasmijana1

Je li epiduralna ili opća anestezija u pitanju? I mene zanima ko to tamo radi.

bellma -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.8.2012 10:54:30)

Zna li neko kad dr Aida đulepa radi u kabinetu ili kad je dežurna? [sm=smiley1.gif]

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.8.2012 15:19:35)

Dr. Djulepa radi sutra,a i dezurna je u srijedu.

Nasmijana1 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.8.2012 15:28:38)

IZVORNA PORUKA: Nasmijana1

Je li epiduralna ili opća anestezija u pitanju? I mene zanima ko to tamo radi.

Ovo gdje sam ja isla je samo razgovor da te anesteziolog procjeni. Glavni ulaz desno, pa kad se udje na prizemlji lijevo, soba 32. Meni je bila dr Vesna, ne znam prezime. U mom slucaju mislim da ce biti opsta, ako je bude.

bellma -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.8.2012 16:48:10)

Hvala ti lady84 [sm=smiley1.gif]

Nasmijana1 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (7.8.2012 10:50:50)

Jel neko zna gdje je komisija za CR u Vojnoj, koja zgrada? I ako krene prirodni porod gdje se ide? Kad god odem u Vojnu nahodam se dok skontam gdje je sta. Hvala ko odgovori :).

ajla86 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.8.2012 12:19:58)

nasmijana valjda ces pogoditi iz prve ulaz ...
cure zante li akd tacno pocinje raditi Boris Nikulin i dal ce odmah ans primati ili ce po odjelima raditi??

jogobela -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.8.2012 12:52:58)

nasmijana pitaj potira, on ce ti najbolje objasniti [sm=smiley1.gif]

Nasmijana1 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.8.2012 12:56:15)

Nasla sam, hvala vam :).

Nasmijana1 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (14.8.2012 11:10:04)

Zna li neko ko je sutra dezurni u Vojnoj?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>