RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

saksija -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.7.2012 15:59:06)

danas je dezurni dr. beciragic..
miseljic i aida su na godisnjem - drljevic prestao raditi

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.7.2012 16:29:59)

Uh izbjegla sam Beciragica onda bi Masic trebao biti sutra (nadam se),a Miseljic je cijeli juli na godisnjem

kleoopatra -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 9:35:42)

jel danas masic dezurni imal iko informaciju da odem nadam se da ce me primiti iako nisam trudnica, ali nisam islaod poroda evo vec 2 godine...a morammm

saksija -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 10:01:32)

nije masic dezurni danas.. bio je u nedjelju..trebalo bi po mojoj racunoci da je nakas danas.. javim vam jer idem tamo svakako.. ako jos neko ima neke info nek napise plizzz.. meni je interes samo da beciragica izbjegnem

kleoopatra -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 11:06:44)

samo javite kad bude masic treba miii[sm=smiley1.gif][sm=smiley13.gif]

Arminaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 12:44:32)

Moja prijateljica vodi trudnocu u Vojnoj bolnici i kaze mi da ne primaju nikog osim trudnica i hitnih slucajeva zbog godisnjih odmora, ali ti provjeri jos jednom.

Sulty -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 15:52:38)

Zna li iko kad je dr. Nakas dezurni. Neko mi rece da odem u cetvrtak ujutro, da ce biti on. Je li to tacno?

saksija -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 17:00:10)

danas je dezurni masic.. kako? jer je bio u nedjelju.. nije nikom jasno.. nije trebao biti ali eto jeste.. sutra je ili puzic ili nakas hajd javljajte pliz. i mislim da je istina da samo trudnice i hitne sl. phimaju

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (3.7.2012 21:35:57)

Danas su bili Masic i Puzic u kabinetu a Nakas gore e sad ko je dezurni nisam uspjela shvatiti jer je bila guzva i stalno su sva trojica trcali gore dole

saksija -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (5.7.2012 8:22:59)

danas je puzic.. sutra beciragic dezurni

Monaa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.7.2012 12:25:53)

Zna li neko da li je dr Masic u ponedjeljak na kabinetu?

10 mart 2009 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.7.2012 15:47:30)

IZVORNA PORUKA: Monaa

Zna li neko da li je dr Masic u ponedjeljak na kabinetu?

nije

kleoopatra -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.7.2012 16:05:48)

Pa kad je onda dezurni Masic probat cu da me primi.....

Miimy -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (6.7.2012 17:57:48)

Dr. Masic je sutra dezurni a kad je opet u dezuri i na kabinetu tesko je reci godisnji su pa su secse dezurni a i mjenjaju se.... a na vratima pise da od 1.7-1.9. primaju samo hitne slucajeve i trudnice pa eto probajte .... neznam kakva je stvar u dezuri...

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.7.2012 21:20:39)

Zna li neko kad je dr.Puzic u kabinetu?

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.7.2012 22:39:57)

IZVORNA PORUKA: Miimy

Dr. Masic je sutra dezurni a kad je opet u dezuri i na kabinetu tesko je reci godisnji su pa su secse dezurni a i mjenjaju se.... a na vratima pise da od 1.7-1.9. primaju samo hitne slucajeve i trudnice pa eto probajte .... neznam kakva je stvar u dezuri...

znači od moje kontrole ništa,ono sa mjesec dana, jedino da opet zatrudnim pa da vidim dr. svog, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.7.2012 22:47:39)

Mozda da ipak probas on ode za Ramazan na godisnji

Miimy -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.7.2012 12:23:19)

Dr Masic danas dezurni ako kome treba sve se pobrkalo zbog godisnjeg a On ide na godisnji 23.7. eto tolko znam...
mamaalma primice on tebe nema on bas takvih finih pacijenata cesto [sm=smiley1.gif]

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.7.2012 14:40:53)

IZVORNA PORUKA: Miimy

Dr Masic danas dezurni ako kome treba sve se pobrkalo zbog godisnjeg a On ide na godisnji 23.7. eto tolko znam...
mamaalma primice on tebe nema on bas takvih finih pacijenata cesto [sm=smiley1.gif]

ma, nek se odmori malo od mene, hahahahah, šalim se, akobogda kad se vrne sa godišnjeg da se vidimo, nisam se spemili ni fizički, ni prihički još za kanala, hahahahah

poselami mi dr. Bogati

mminche -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (11.7.2012 15:15:09)

pozz zenice..
jel neko zna kad je ponovo Masic dezurni i jel se u dezuru moze otici bez narucivanja i bez uputnice?
unaprijed hvala

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (12.7.2012 11:47:38)

IZVORNA PORUKA: mminche

pozz zenice..
jel neko zna kad je ponovo Masic dezurni i jel se u dezuru moze otici bez narucivanja i bez uputnice?
unaprijed hvala

Dr.Mašić je dežurni u nedjelju, mozes otici bez narucivanja i bez uputnice.

Pozdrav

mminche -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (12.7.2012 22:43:57)

hvala punooo [sm=smiley1.gif]

mali_leptiric -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.7.2012 17:21:23)

Drage moje cijelo vrijeme vodio me Miseljici i od kada je otisao na godisnji vec tri puta mi rade samo CTG, a od UZ pregleda nista. Svaki put je dr.Beciragic i kaze ne moze raditi UZ ( da li zbog guzve ili sta vec..) jer gledam da idem u jutarnjem terminu zbog vrucine. Beciragic mi zakazao kontrolu za iduci cetvrtak ( opet CTG) Blizi mi se termin a ne znam da li je bebica u pravom polozaju, niti bilo koje informacije o tezini i slicno. Da li mogu otici u vecernjem terminu nekome drugom na pregled iako mi je zakazano za 7 dana?? Voljela bi kod Masica cujem samo rijeci hvale za njega :)

didasa -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.7.2012 18:09:50)

I mene je vodio Miseljic sad sam kod Puzica i meni rade samo ctg svakih sedam dana a tako mi je bilo i u prve dvije trudnoce cim sam usla u 9 samo ctg

jogobela -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (13.7.2012 18:27:33)

ma nece oni uz da rade kad se udje u 9. nego samo ctg, eto kao ctg sve pokazuje, a moze li mi neko opisati puzica malo, vidjam nekog dr u vojnoj ali nema mu akreditacije nikakve, a cesto je beciragic tu, sezona godisnjih...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>