RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Trutolino -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (27.5.2012 21:13:26)

Drage moje a je li Masic na kabinetu ili u dezuri u utorak?U srijedu je bio dezurni a par dana prije toga jer sam imala bolove javila sam mu se i on mi rekao da dodjem u srijedu da ga potrazim oko 10,nakon sto uradim ctg.Medjutim sestra mi je na prijemu rekla kako je Masic u operacionoj sali i nece nikoga primati....koliko vidim slagala me jer je on bio dezurni....pa ne znam u utorak bi da odem, a ne znam kad je najbolje??:)

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (27.5.2012 21:17:16)

u utorak akobogda je dežurni, što znači da je na odjelu, a sestre su zaista

Trutolino -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (28.5.2012 4:59:28)

Hvalla Alma punooo:)

10 mart 2009 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (28.5.2012 8:54:37)

IZVORNA PORUKA: Trutolino

Drage moje a je li Masic na kabinetu ili u dezuri u utorak?U srijedu je bio dezurni a par dana prije toga jer sam imala bolove javila sam mu se i on mi rekao da dodjem u srijedu da ga potrazim oko 10,nakon sto uradim ctg.Medjutim sestra mi je na prijemu rekla kako je Masic u operacionoj sali i nece nikoga primati....koliko vidim slagala me jer je on bio dezurni....pa ne znam u utorak bi da odem, a ne znam kad je najbolje??:)

Nije  te slagala, dr. je stvarno bio u op. sali jer i ja sam pokušala taj dan (oko 9h) doći do njega i nisam uspjela... tek sam uveče završila... 

Sulty -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (31.5.2012 17:27:57)

hej cure, je li dr masic uvijek utorkom dezurni. ja sam jos malo u 8. mjesecu, pa kontam da li mi je vrijeme da mu idem u posjetu. pretpostavljam da mi treba uputnica? kad je najbolje otici kod njega iz vaseg iskustva posto vidim da je kod njega uvijek guzva. kad je najmanja guzva?

Nina K -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.6.2012 22:37:33)

zna li neko kad je masic dezurni ili zna li neko negov broj mobitela?

lorus -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (2.6.2012 1:29:02)

pozdrav, dr.Masic je dezurni u pon 4.6.

LOREEN -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (8.6.2012 15:47:34)

zna li neko kad je dezurni dr Salko Masic

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (12.6.2012 9:26:28)

Mislim da je dezurni u subotu 16.06., a meni treba informacija, ako iko zna, kad je dr. u kabinetu ovih dana?Hitno mi je

lorus -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (12.6.2012 22:45:23)

Dr. Masic je u kabinetu 25.6.

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.6.2012 8:18:06)

Zna li iko je li dr. Mašić dezurni sutra?Hvala

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.6.2012 15:12:20)

IZVORNA PORUKA: lady84

Zna li iko je li dr. Mašić dezurni sutra?Hvala

trebalo bi da je

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (21.6.2012 20:46:56)

Hvala mama alma:)

ljubicica5 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (25.6.2012 11:28:47)

Zna li neko kako se zove ginekologinja u Travniku, njen broj telefona ( u privatnoj ordinaciji) i gdje joj se nalazi ordinacija??? Molim vas da mi pomognete, neophodne su mi te informacije ....

eskimka -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (26.6.2012 11:58:40)

znate li da li je dr. Masic u cetvrtak dezurni?

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (27.6.2012 13:22:53)

Mislim da jeste, jer sam i ja trebala sutra na pregled.Tako mi je sestra rekla da dr.Mašić radi 28.06.

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (27.6.2012 13:55:35)

ja znam da je sinoć bio dežurni

lady84 -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (27.6.2012 14:00:52)

E sad ne znam ni ja, jer ja kad sam zadnji put bila pitala sam kad  dr radi, i ona mi rece dodjite 28.06.bit ce dr.tu, znam da je bio u ponedjeljak u kabinetu jer sam ja bila tad. Najbolje je da odes sutra pa provjeris...mozda ce biti u kabinetu

pozdrav

idić -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (30.6.2012 10:57:23)

Zna li iko kad je dr. Mašić u dežuri, i šta se desilo sa smjenama pa su se promjenile,da li sad zbog godišnjih dežure padaju svaki peti dan?

Misty_mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (30.6.2012 13:56:12)

Pozdrav. Zna li neko da li je dr. Puzić sutra dežurni? Hvala

hapymum -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (30.6.2012 14:22:53)

IZVORNA PORUKA: idić

Zna li iko kad je dr. Mašić u dežuri, i šta se desilo sa smjenama pa su se promjenile,da li sad zbog godišnjih dežure padaju svaki peti dan?

Mašić je bio sad u petak dezurni pa je onda slijedece sedmice u cetvrtak,tako mu se pomjera dezura.nakon dezure je slobodan 2 dana a inace je svaki dan u kabinetu.

ajnur -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (30.6.2012 14:56:45)

Zna li neko jel dr Gutic pocela raditi?

M kao Mama -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (30.6.2012 15:06:40)

IZVORNA PORUKA: ajnur

ja sam se porodila 11.6. i bila mi je u viziti

ajnur -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.7.2012 13:55:49)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: ajnur

ja sam se porodila 11.6. i bila mi je u viziti

Hvala puno [sm=smiley1.gif]

saksija -> RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u porodilistima (1.7.2012 19:13:11)

dr. masic je danas dezurni.. sutra odmara a u utorak radi.. dr. aida djulepa djurdjevic je na godisnjem.. izgleda da nema ni drljevica ni beciragica. ako neko sazna koji je dr. koji dan u dezuri neka javi pliiiz da mogu mirno spavati kad mi je masic dezurni.. ja ako do tada ne rodim probacu saznati koji dr je u utorak dezurni

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>