jasmin -> RE: Najdrazi gost-Ramazan (7.8.2011 20:41:26)
|
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Ilhana RR Eh sad ja jedno pitanje da postavim =) Prije dva dana mi se ujutru pojavila krv, pretpostavila sam da je menstruacija i bilo je malo, vrlo malo krvi juce i danas je na pola dana nestalo... bio samo smedji iscjedak i sada nista vise nema... cisto... :/ Eh sad pitanje, dal ja sutra mogu postiti ili sta? Zadnju godinu dana imam problema sa menstruacijom, nekad bude 7-9 dana a nekad 1-2-3... znaci nije mi redovan, al to mi nikad i nije bio redovan dok se nisam udala.... Kontam da za nijetim sutra i onda ako bi se krv pojavila ponovo da se omrsim... jel to pravilno? Je li se pojavio bijeli iscjedak nakon smedjeg? Ako ti je inace takav opis menstruacije onda se okupaj i zaposti. Meni nakon menstruacije bude to smedje i onda nista vise... okupam se i racunam da mi je gotova menstruacija... Kad kazem `bijeli iscjedak` zena obicno pomisli da je to nesto sto se primijeti kao menstruacija.Vjerujte mi,kad sam se malo `udubila` u citanje o ovome,tek sam pocela da pratim,jer sam do tada mislila da ja to nemam.Ali,iako bude jedva primjetno,tu je.Dakle,prvo ide smedji,pa onda se ta boja iscisti i bude sasvim malo(kap,dvije) bjelkasti. Ali,ako ti ipak ne primjetis nikada blagu bjelinu na vesu,onda racunaj kako inace racunas,tj.okupaj se kako se inace kupas kada TI ZNAS da je menstruacija gotova.
|
|
|
|