Bebica11 -> RE: Najdrazi gost-Ramazan (8.8.2011 15:08:48)
|
ZENICO na noge[sm=bravo.gif] saljite prijateljima i poznanicima Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja-AHI, 15.8. u prostorijama PREPORODA Zenica, organizuje humanitari iftar. Cilj je prikupiti sredstva za pomoć porodici Šabanović. (kupovina drva za ogrjev, namirnice i sl.) Porodica broji samohranu majku ADviju , petero djece od kojih su najmladji blizanci od 4 godine. S njima zivi i stara, skoro nepokretna nana. Otac je umro prosle godine, poslje teske bolesti. Ovo je provjeren slucaj, koji mi kroz nase druge aktivnosti redovno pomazemo. DAnas, oni nemaju cak ni sporeta , ni frizidera u kuci, i cesto su gladni. Svi vi koji zelite pomoci, bujrum! Kako ? Lako Kontaktirate me ukoliko zelite kupiti ulaznicu i prisustvovat iftaru. Cijena ulaznice je 20KM. Broj mjesta je ogranicen. ILI Hanume koje bi željele skuhati nesto za tu priliku, kontaktirajte me, pa da se dogovorimo. I naravno, moze i OBOJE. Cak je i pozeljno:) Ukoliiko znate nekoga da bi donirao sokove, kolace ili nesto drugo od namirnica za taj dan, meso, rizu bilo sta sto bi neko drugi pak pripremio, takodje-kontaktirajte me. PO okoncanju akcije, svi u lancu pomoci ce dobiti IZVJESTAJ o utrosku sredstava, uz kopije racuna. Unaprijed se radujem saradnji i srdacno selamim! Emina Hrustic - Islamovic
|
|
|
|