Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E super ste sve, Ilhana hvala ti na onim ideama za salvete, jeli vi koristite papirne salvete ( joj ja sve koristila one platnene pa onda valja prat peglat pa tama sve gotovo novi iftar a od sada i ja cu da koristim papirne, sljedeci iftar isprobavam to, imam jedan krasan meni draga plavi stoljnjak i kupim plave salvetice i super, slikam i šaljem vam).Ilhana svaka ti cas pa sve to signes iako kako sam skontala i radis, ma super si (iako mi nisi poslala receptic begove supic e, al nema veze, pravit cu po receptu neke druge forumašice), sve mi sse svidja od dekoracije pa do jela, sve 5.
P.S.Ženice iz Sarajeva znate li gdje ima uzeti ovih papirnih salvetica
joj izvini molim te... evo ja na poslu sada posto postim sjedim za kompjuterom =)
Veceras ces dobiti orginal recept ;) Obecavam! =)
Sto se tice salvetica papirnih imas da kupis u svakom vecem marketu... ja samo papirne koristim... samo uzmi one malo deblje jer se lakse se savijaju a i ljepse ;)
Ja cu veceras kod mame... nemam pojma sta ce praviti... nadam se krompirusu... pozelila sam je a nikako da stignem da je napravim sama...
Joj, žene ja Vam zavidim kad vidim koliko kuhate, vjerujem da možete ipojesti, ja skroz slabo jedem, a da Vamne pričam da od 28. juna kad mi je bio rođ, nisam kolača napravila, prije Ramazan da nema slatka, ubijala se, ove godine ništa, puno sam se udebljala, pa etokao vodim računa, ali đaba bi ja vodila računa da je meni apetit na nivou, hahaha.
Kontam da večeras zgotovim kakav brzinski koljač, da se malo osladim
Što se tiče slatka mama alma i ja ga slabo konzumiram jer imam 5-6 kg viška, sinoć sam pojela jednu papriku i supu za iftar, za sehur popila kapućino i komadić somuna s pavlakom, nesto mi jutros bilo lose, muka, iscrpljenost ...
Ali slatko voli mm, musafira uvijek ima elhmdulillah, pa insan mora biti kuharski raspolozen
Kod mene je danas na meniju ovo jelo pravo mi primamljivo izgleda, Jos cu napraviti domacu supicu peceni krompir i ustipke od mesa, a za desert ima kompot, od kolaca bombice i raznog voca
Kod mene je danas na meniju ovo jelo pravo mi primamljivo izgleda, Jos cu napraviti domacu supicu peceni krompir i ustipke od mesa, a za desert ima kompot, od kolaca bombice i raznog voca
Kako postite, hanume moje?? Meni danas neki pritisak u glavi, neka tupa bol, ali izdrzat cu, ako Bog da. Mm i ja veceras smo sami. Pravit cu supu i kljukusu s mesom. Za desert imamo djuzlemu, sogolj i lubenicu.
Kako postite, hanume moje?? Meni danas neki pritisak u glavi, neka tupa bol, ali izdrzat cu, ako Bog da. Mm i ja veceras smo sami. Pravit cu supu i kljukusu s mesom. Za desert imamo djuzlemu, sogolj i lubenicu.
Ja sam malo malaksala, Abdullah se već ljuti , cure traze svoje. A Boga mi već vrijeme i o iftaru razmisljati, kuhinja me zove
hannice haj slikicu jednu =) Zvacemo ga Hannica Monte =) (ispade haman Hanna Montana hahahah)
Nije mi nesto fotogenican,nikako nisam mogla fino da uslikam kolac,a sad vec kasno,mm sve pojeo,ostao jos samo jedan,onaj ruzni u cosku. Sutra aBd pravim ponovo...bas nam se svidio,cak sam i ja 2 pojela a inace ne jedem svoje kolace.
nisam sve slikala samo neki dio al nemoze se poredit sa Ilhaninim menije i slikama i mogu vam reci Allah da ukabuli vecerasnji trud al imala sam teske goste ne vole voce,ni povrce nevole kuhano peceno pite tjestenine ma sta god sam ponudila ne vole pa se pitam sta li vole i jedu li uopste?
Ramazan..Moj prvi u Egiptu.. Fali Turska, Bosna..No i ovdje je prelijepo sa mojom malom porodicom. Iftaru ne posvecujem toliko paznje koliko vi a tako bih voljela..Aisha zahtjeva mnogo paznje, truda a i iftari su nam kao prijasnje vecere. Rado prepisujem vase recepte pa aBd uskoro da se okusam..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Mamine oci, prelijepo izgleda. Amin da Uzviseni ukabuli..Ne zamaraj se sa gostima. Ti si dala sve od sebe, a mozda i oni.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
mamine oci ti kao da si mene pozvala na iftar,ista sam tvoji vecerasnji gosti. Jednom prilkiom sam otisla kod strine na iftar i od 5-6 vrsta jela meni se ni jedno nije svidjelo. Ipak sam malo pojela jer me bilo sramota reci da ne mogu nista.
mamine oci ti kao da si mene pozvala na iftar,ista sam tvoji vecerasnji gosti. Jednom prilkiom sam otisla kod strine na iftar i od 5-6 vrsta jela meni se ni jedno nije svidjelo. Ipak sam malo pojela jer me bilo sramota reci da ne mogu nista.
nije da se njima nista nije svidjelo sve sto sam stavila pojeli al onako kaze nista ne vole ja kazem probajte pa ako vam se ne svidi ostavite kad ono se bas lijepo pojede al inace tako kazu tako su prebirljivi a ja navikla da moji ukucani ne biraju hvala Allahu jedu sve sto spremim al najbitnije je nijet i druzenje al vala nekako ruzno kad nemozes da ugosti gosta kako treba pa ne svidja im se raspored namjestaja pa nemogu da podnesu vrucinu mi na 8sprat reko izdrize tih sat vremena kad mogu ja nemogu zbog vas lokaciju menjat te daj daljinski menjaj kanale ko kod kuce ja se ja osjecala ko gost u svooj kuci