Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jel zabranjeno pitati gdje su garnier proizvodi najjeftiniji.... nisam jos stigla da odem u kupovinu, a nesto kontam mozda da upitam.... moze i na pp ako je ovako zabranjeno.... posto vidim da se cijene uglavnom ne spominju... pa ne znam....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
joj zene kako ste pocele tacno ce te me nagovoriti da kupim te kremice i preparate za ciscenje lica ...e sad se moram vracati da iscitam detaljno temu...valja mi pronaci te preparate od garnijera za normalnu kozu...hocu i ja da budem lijepa
od onga dana kada sam dobila u kompetu mlijeko, tonik i kremu svaku večer nanosim i zaista jutro sam shavtila da nemoram staviti puder.
Kolegica kaže što si dobila boje u licu super ti stoji
nema ona pojma da ja puderom već godinama lice maltretiram pa sam uvijek bijela ko avet
kupila sam i mlijeko i tonik za lice samo sam probala na malom djelu lica da ne bude kakvih reakcija sto su neki spominjali. Posto se nista nije desilo od veceras ili sutra pocinjem s koristenjem :) nadam se da cu biti zadovoljna kao i vecin avas
moja sestra ima jako osjetljivu kozu a uzela je mlijeko za ciscenje od garniera i prezadovoljna je...i ja trazim taj dezodorans pa ako moze na pp gdje ima? hvala puno
joj zene kako ste pocele tacno ce te me nagovoriti da kupim te kremice i preparate za ciscenje lica ...e sad se moram vracati da iscitam detaljno temu...valja mi pronaci te preparate od garnijera za normalnu kozu...hocu i ja da budem lijepa
ista sam ti... citajuci ovo i mene su ubijedile.... imas na prvoj stranici - visnja je stavila slike mlijeko, tonik i krema za normalnu kozu.... to sam ja kontala kupiti... ili ima neki 3u1 isto kazu da je super.... pa valja mi se nakaniti i ici kupiti....
mama alma thx
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
ja sam se totalno navukla na ovu kombinaciju 3 proizvoda....lice mi je super, nema pristica, ne zateze i nekako super-cisto izgleda...cak sam dobila komplimente za lijepu koze lica kao da zracim necim mozda radioaktivnim cesticama
Ja sam dosad zadovoljna...moje lice nije nikad bilo problematično tipa bubuljice itd,ali je suho. Sa ovom kolekcijom Garnier sensitive super mi je,koža ne zateže,krema se lijepo upije ...ma milina
ne radi se o ljepoti, vec o necemu neobjasnjivom isto da raniji ostaci sminke (kad sam koristila sapun sa mikrocesticama) sada tek izlazi iz pora pa nekako cisce djeluje koza
ne radi se o ljepoti, vec o necemu neobjasnjivom isto da raniji ostaci sminke (kad sam koristila sapun sa mikrocesticama) sada tek izlazi iz pora pa nekako cisce djeluje koza
uuuuuuuuuu ovo je dobar znak