Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znam,ali nesto mi doslo da to napisem. Bilo mi dosadno,niko nije odgovarao na moje postove pa sam se malo glupirala iz dosade. Osim toga ista je to firma.
NEGO TI SI bas odlucila da se proljepsas pa si na ovoj temi non stop :)) neka neka BRINI O SEBI ;)))
sto se ticekrema i lica moram priznati da sam koristila svasta ali nista mi nije pomoglo i sada ne koristim nista samo se u 2-3 dana umijem sapunom ali to mi dosta isusi lice i bude zategnuto uzas!!! imam dosta mitesera pa licu to je moj najveci problem neznam kako bih ih se rijesila, inace mi je koza normalnog tipa pa ako moze neki savjet koje kremeda kupim da i ja probam biti LIJEPA kao i vi!!
i ako moze PP gdje ima za kupiti
Ja hocem da budem k'o Lejdi Di, posto-poto. Mislim k'o Lejdi Di kakva je bila,a ne kakva je sad.
sad nemogu reći da sam se proljepšala ( nije tema Karabeg već Garnier ) al da mi je lice čistije i svježije jeste.... i da sada po ovim vrućinama mogu izaći vani bez pudera...nekako sama sebi izgledam ok bez pudera što nije bio slučaj prije.... al ponavljam ja nikada prije nisma ni koristila nešto puno kozmetike...
e ovo je moja kombinacija mlijeko i tonik za lice Essentials- rose extract krema za lice na bazi čička iz iste kolekcije...krema me posebno oduševila mada nju od ranije koristim.
< Poruku je uredio mama_debeljuca -- 28.7.2010 21:54:51 >
vidjela sam na akciji onaj roll on anticelulit + gel znai 2 proizvoda... pa koga zanima gdje i kolko para nek mi posalje pp....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
izgleda da garnier stvarno pomaze.Prije par dana sam bila na jednom rodjendanu i svi su me gurali,de seko pomjeri se da sjedne ovaj,da prodje onaj...i tako dalje.Poslije me suprug predatavio pa su mi se izvinjavali,kazu mi mislili ti neki curetak. Pomladila sam se oko 5-6 god.
Joj sto ih pohvali,ko da sam placena da reklamiram.
(U postu su likovi uglavnom izmisljeni )
izgleda da garnier stvarno pomaze.Prije par dana sam bila na jednom rodjendanu i svi su me gurali,de seko pomjeri se da sjedne ovaj,da prodje onaj...i tako dalje.Poslije me suprug predatavio pa su mi se izvinjavali,kazu mi mislili ti neki curetak. Pomladila sam se oko 5-6 god.
Joj sto ih pohvali,ko da sam placena da reklamiram.
(U postu su likovi uglavnom izmisljeni )
Pa vidim ja uvjek na naslovnoj strani rr.ti ovdje na garnieru temi Tko,ce znat mozda su te unajmili za reklamu!!!!!!!!
dezodorans je super... i mm je prezadovoljan svojim, kaže da ubuduće koristi samo ovaj, garnier zeleni farbe njihove koristim godinama, a najbolja mi je ona bez amonijaka jer imam osjetljivo tjeme
seka za mitisere ti je najbolje otici dobrom kozmeticaru da ti ih iscisti...a ako si dovoljno spretna to mozes i sama raditi... ali vrlo vjerovatno da ti detaljno ciscene lica mlijekom i tonikom moze umanjiti mitisere lice se cisiti mlijekom i tonikom cak i ako se nikad ne sminkas... savjet : radi to svaki dan i jutro!
< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.8.2010 14:39:45 >
seka za mitisere ti je najbolje otici dobrom kozmeticaru da ti ih iscisti...a ako si dovoljno spretna to mozes i sama raditi... ali vrlo vjerovatno da ti detaljno ciscene lica mlijekom i tonikom moze umanjiti mitisere
upravo sam ovo htjela napisati... mitesere možeš i sama rijašiti tako da napariš lice na 2 l vrele kemilice (oko 15-20 minuta), na prste staviš papir da ne oštetiš kožu i iščistiš lice, ali moraš redovno da ga čistiš mlijekom ili tonikom da se ne stvaraju često
Otkrijte Ultra Naturals, novu liniju njege iz Garniera za sve tipove kose. Obogaćeni su prirodnim ekstraktima, iznimno su učinkoviti i blagi. Vašoj kosi daju mekoću i sjaj te vrlo ugodan miris. Kroz 8 različitih šampona i 5 regeneratora Ultra Naturals odgovara svim tipovima kose, za sve članove obitelji. Iskusite poseban osjećaj brige o svojoj kosi sa prirodnim sastojcima. Nakon pranja kose Ultra Naturals šamponom koji je namjenjen za obojenu kosu, zahvaljujući svojstvima koja posjeduje ovaj šampon, kosa postaje mekša, bogatija i nježnija na dodir. Stiče se dojam dubinskog hranjenja i omekšavanja kose. Uz regenerator iz iste linije dobiva se potpuna njega i regenerisanje farbane i suhe kose. Zdravi sjaj i osvježenje koje se dobije nakon upotrebe Ultra Naturals šampona je nešto sto svaka žena želi. Nakon upotrebe šampona primjetila sam da je kosa mekša na dodir i da se lakše raščesljava. Za miris koji posjeduje ovaj šampon zaslužno je arganovo ulje te ekstrakt brusnice koji će idealno osvježiti vaša čula tokom ljetnih dana.
moja mama godinama koristi zeleni garnier šampon i ima predivnu kosu, a ja sam počela koristiti narandžasti, ne znam od čega je...(mango čini mi se), miriše divno i blag je, a za divno čudo, nemam perut, a od skoro svakog šampona je imam... garnier
Sto se tice Garnier prozivoda za moje dobro davno sam skontala da su dobri a ne preskupi tako da je vecina mojih proizvoda za njegu lica, kose od Garniera. Najvise sam zadovoljna s samponima jer sto se tice moje kose...to vam je haman pa horor film... Kada operem kosu prvo...toliko mi se zamrsi kosa da jedva ja to razmrsim...a drugo imam problem s peruti. Cak ni cuveni Head&Shoulders mi nije pomogao...ali zato hvala Bogu pa Garnier je napravio sampon koji mi je superrr. Sampon o kojem sam ovisna je je Garnier Naturals Mango. Sampon mirisi predobro, i sto je super sto miris dugo traje na kosi, i sto nije potrebno istresti pola sampona da bih oprala kosu nego je dovoljna mala kolicina za jedno pranje..i pjeni ko ludo..jer ja sam vam tog uvjerenja da sampon koji pjeni dobro, dobro i pere. Sampon cini kosu mekanom i svilenkastom cak i bez regenaratora, i kosu rascesljavam bez ikakvih problema a peruti ni traga . Tako da ukoliko zelite dobar a ne preskup sampon koji kosu cak i bez regeneratora uciti mekom, i sjajnom mislim da je Garnier pravo rijesenje.
E sada su na redu šamponi našeg dragog porizvođača Garniera
ja vam mogu biti dosadna ali moram se pohvaliti
Naime ja imam kosu nedo Bog nikome...jako suha..nije ravna a nije ni u loknama nego onako kad operete dobijete paučinu na glavi u ogromnoj količini
Svako pranje kose zahtjevalo je frizera kraj mene pa sam do udaje išla frizeru stalno nisam kosu sama oprala ama haman nikada...i tako sa udajom to se naravno promjenilo...kosa je zahtjevala češća pranja ali vrijeme nisam imala....
Koristila sam mnoge šampone al moja paučina bila je samo za smotane pundže dobro zategnute da me niko ne prepozna i da mi perut ne prepada narod oko mene... posljednje dvije godine koristim garnier Fruktis šampone...lijepog mirisa i njigov regenrator te mi je kosa ok ali nije se baš dala srediti tako da sama sebe recimo isfeniram ili ispeglam...ali perut sam rješila i imala sam slobodu da svežem rep umjesto pundže što je bio napredak.
I u prezentaciji novih porizvoda garniera dobila sam šampon sa prisrodnim ekstraktom jaja... pomislila sam isto kao i fruktis...oprala kosu 1...isto, 2 put isto 3 put isto stanje a li nakon 4 puta osjetim da moja kosa drugačije se ponaša pri sušenju....
Naime nakon što sam je osušila uzela sam peglu za kosu i sredila sama svoju frizuru
Ostao mi je još samo problem petljanja kose jer mi je bilo nestalo regenratora i tako ja odem u jedan poznati lanac trgovina i kupim zamislite regerator sa prirodnim ekstraktom jaja... kombinacija super....
Za sada nema ni peruti...kosa se ne petlja, ne masti a podatna je i da se srediti bez frizera ...meni nakon ovoga ništa dalje ni ne treba.
Pa eto ako ste dugokose kao ja i volite svoje ''grive'' ja vam ovu kombinaciju toplo preporučujem...ia da miris itog nema veze sa jajima
evo i ja na ovoj temi:) prije sam koristila garnier pure losion za ciscenje lica bgm extra je bio eto prestala sam neznam ni zbog cega,i skoro kakko zbog trudnoce tako i ovih vrucina bubuljice pocele iskakat ko gljive poslije kise ja gledala reklamu na tv,i odem u market i kupim ovo za ciscenje,meni je dostaaaaa pomoglo,i posle kad s e umijem lice je malo bjelje i jako cistije nije neka navukaljka bgm,ja nemam od ovoga nista,ali ovo sto sam probala je super:) i danas naidzem na ove roll on,i uzmem zeleni,mineralni,pa kad se okupam cu stavit,i idem posle u grad,kad se vratim javim vam dal djeluje:)
Garnier invisible i nije bas tako invisible ...ostaju mi bijele fleke, doduse ne puno ali ipak ostaju, tako se ja vracam na svoj stari od kojeg mi nikada ne ostaju bijele fleke, ali malo mi je bio dosadio pa haj reko da promjenim.
Garnier invisible i nije bas tako invisible ...ostaju mi bijele fleke, doduse ne puno ali ipak ostaju, tako se ja vracam na svoj stari od kojeg mi nikada ne ostaju bijele fleke, ali malo mi je bio dosadio pa haj reko da promjenim.
Fleke se mogu pojaviti ako preblizu prskas ;) ako odaljis malo kad prskas neostavljaju ;)
Fleke se mogu pojaviti ako preblizu prskas ;) ako odaljis malo kad prskas neostavljaju ;)
Moguce da je i od toga, hvala
sram me bilo ja i zaboravila se javitttttttt evo me brate prezadovoljna sam!!!!!!! da samo znate koliko sam prije para bacila na ove dezodoranse i opet cim malo se krecem oznojim seeeeee eh sad,znachi jos nemogu vjerovat da ovo djeluje ovako dobro,pa uopce se ne znojim thnx Garnier:)